JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07.03.2013, 18:01
Rafeal
Guest
 
Posts: n/a
Default Informacja o wersji programu JD2

Jako że program ma nadal status BETA nie ma tej informacji w "O programie JDownloader".
Widnieje tylko JDownloader 2
Co świadczy raczej o błędzie.
Reply With Quote
  #2  
Old 07.03.2013, 20:23
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Dopóki nie jest oficjalnie ogłoszone, że jest to wersja stabilna, JD2 nadal jest w fazie beta.
Reply With Quote
  #3  
Old 07.03.2013, 23:12
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,444
Default

http://board.jdownloader.org/showpos...53&postcount=2

Rafeal -
polskie znaki są poprawnie wyświetlane nawet bez logowania - wystarczy u góry zmienić język np. z angielskiego na polski.

Nie może ludzi wprowadzać w błąd. Wyraźnie jest napisane na forum:

"International ->JDownloader 2 - Beta"


Takie "drobnostki" o których ty mówisz - nikt nie zwraca na to uwagi bo są inne ważniejsze lub pilniejsze sprawy.

Last edited by Lram32; 30.07.2014 at 01:31. Reason: merged posts
Reply With Quote
  #4  
Old 08.03.2013, 13:16
Rafeal
Guest
 
Posts: n/a
Default

Co nie zmienia faktu że nie ma tej informacji w samym programie, nie widnieje nigdzie napis BETA. Więc może to wielu ludzi wprowadzić w błąd.

Po za tym naprawcie obsługę polskich znaków, jeśli nie jest się zalogowanym na forum. Nie wszystkie znaki są poprawnie wyświetlane.
Reply With Quote
  #5  
Old 08.03.2013, 14:38
Rafeal
Guest
 
Posts: n/a
Default

Jak chcecie, ale jest taka zasada, że jak coś się robi to dobrze.

Albo zmianę języka w ustawieniach profilu. Kto szuka ten znajdzie.

Last edited by Rafeal; 08.03.2013 at 14:44.
Reply With Quote
  #6  
Old 15.08.2013, 16:03
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

Mógłby ktoś potwierdzić jaka jest aktualna wersja jd2 .
U mnie jest:
Jądro 22086
Uruchamiacz 2021
Narzędzie AppWork 1822
Przeglądarka 22079
Akyualizator 391

Pytam bo od tygodnia aktualizują się same wtyczki a nie ma żadnych głównych aktualizacji
Reply With Quote
  #7  
Old 15.08.2013, 20:45
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Wersja się zgadza.
A dlaczego uważasz, że pełna aktualizacja ma być co tydzień?
Reply With Quote
  #8  
Old 15.08.2013, 21:44
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

Nie wcale tak nie uważam tylko czekam za twoim tłumaczeniem bubble notify i myślałem że u mnie jest coś nie tak
Reply With Quote
  #9  
Old 16.08.2013, 21:43
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Hmmm. Rzeczywiście, tłumaczenia nie idą "na bieżąco" tak jak poprawki w pluginach
(choć zdaje mi się, że kiedyś było inaczej).

Reply With Quote
  #10  
Old 17.08.2013, 21:22
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

Dzięki kiedyś było tak ja prosiłem o tłumaczenie ,Ty tłumaczyłeś i wrzucałeś na serwer i po 15 minutach było.:biggrin:
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:26.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.