JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04.09.2009, 20:24
tw2ts
Guest
 
Posts: n/a
Default Can't download for couple hours using jD v8

I'm using the newest version of jD v8. It's working fine on the first start, but for about 2 or 3 hours later, it didn't download anything. jD just show Download but not really download. it's stuck. I try to restart jD but nothing happen. the only thing i can do is reboot my PC, start jD again and it will work, but for couple of hours, it's freeze at Download progress. I don't want to restart my PC 6 or 7 times a day to make jD to work. btw, this problem happen from the v6, i don't know what is wrong with it. Please help me.

Thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 04.09.2009, 20:30
lightwave3d lightwave3d is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2009
Location: jdownloader.org
Posts: 173
Default

Quote:
Originally Posted by tw2ts View Post
I'm using the newest version of jD v8. It's working fine on the first start, but for about 2 or 3 hours later, it didn't download anything. jD just show Download but not really download. it's stuck. I try to restart jD but nothing happen. the only thing i can do is reboot my PC, start jD again and it will work, but for couple of hours, it's freeze at Download progress. I don't want to restart my PC 6 or 7 times a day to make jD to work. btw, this problem happen from the v6, i don't know what is wrong with it. Please help me.

Thanks.
ha! same here.. not sure if it has something to do with JDownloader because I also experience that in IDM...
Reply With Quote
  #3  
Old 04.09.2009, 20:35
tw2ts
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by lightwave3d View Post
ha! same here.. not sure if it has something to do with JDownloader because I also experience that in IDM...
oh! i didn't use IDM for a while when started using jD. I don't know if something wrong with OS. I'm using Vista SP2. In Vista SP1 this problem sometimes happen, but in SP2 it happen regularly.
Reply With Quote
  #4  
Old 04.09.2009, 20:47
lmaster
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have the same problem with JD on XP SP3
Reply With Quote
  #5  
Old 05.09.2009, 02:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

pls post logfiles, how shall we help without ANY information??
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #6  
Old 05.09.2009, 04:31
tw2ts
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm sorry, I just reinstall Vista SP2, last night it's happen again, but after reset my PC, jD seem to work. When it happen, in the log in jD have something like that:

Quote:
2h:34m:33s.320 - INFO [java_downloader] ->
Finished- D:\Download\Games Sources\LDOCE2.0_\LDOCE2.0_.part3.rar
2h:34m:33s.321 - FINER [java_downloader] -> Interaction start: Trigger: Download successfully finished
2h:34m:33s.778 - FINER [java_downloader] -> Interaction start: Trigger: Before a download
2h:34m:33s.778 - INFO [java_downloader] -> Start new Download: mediafire.com
2h:34m:33s.779 - INFO [java_downloader] -> Start working on G.H.Wt.Vty.part09.rar
2h:34m:37s.217 - WARNING [java_downloader] -> Resumepoint not valid
2h:34m:37s.217 - FINER [java_downloader] -> Connect...
2h:40m:07s.258 - INFO [java_downloader] -> ByteBufferController: Used: 0 B Free: 1000.00 KB
It stuck right there on "Start Download" progress. Nothing is download since there. If it's not help anything, I will post the log file when this problem happen again. btw, not only mediafire host, most like all hosts stuck with this problem when it happen.

PS: it's happen again. i have the log file for you.

Last edited by tw2ts; 05.09.2009 at 05:59. Reason: log file uploaded
Reply With Quote
  #7  
Old 06.09.2009, 07:23
tw2ts
Guest
 
Posts: n/a
Default

ok!! so sorry about this. I think the problem is most like it doesn't display right. It's stuck at a word "Download" but it's still downloading and rename the file after finished its downloads. So I can say that I don't know the progress of a file download (freeze on display), but I know it still downloading.

After all, the problem is just jD doesn't show right on the appearance.
Reply With Quote
  #8  
Old 06.09.2009, 10:15
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Please, read this thread and post as much contextutal info as possible if you want to receive some help in exchange.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:28.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.