JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26.06.2022, 04:28
mariogarza87 mariogarza87 is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2022
Posts: 2
Default Can't add real-debrid account, keeps asking for captcha

I have headless jdownloader installed in a Synology NAS. I can't add a real-debrid account to myjdownloader. Happens on web or the android app. On web, when I add the account, I get a notification for a CAPTCHA. When I click on it, nothing happens. Same thing if I click the CAPTCHA button on the bottom.

On Android, I get the notification as well. When I click on it, it's just stuck on Loading captcha data. Clicking RETRY does nothing.

This was working up until a couple of days ago. I noticed my downloads where not downloading, it kept saying account is missing. I tried to remove and re-add the account, then this happened.

This is my log id: jdlog://8511035302851

Also, I have JDownloader2 installed on a Windows machine. I can add my real-debrid account there and everything works. No CAPTCHA needed.
Reply With Quote
  #2  
Old 26.06.2022, 08:42
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 77,890
Default

@mariogarza87: how exactly do you add the link? do you enter username/password?
is your JDownloader running headless (no GUI) or in docker container with GUI?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 26.06.2022, 10:34
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 77,890
Default

@mariogarza87: Found the issue! will be fixed with next update in a few minutes. Thanks for the report!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4  
Old 27.06.2022, 00:58
mariogarza87 mariogarza87 is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2022
Posts: 2
Default

Sorry, just saw this. This is JDownloader running headless.

Thanks! I also reached out to real-debrid support, they said two factor auth is enabled and I needed to login to their website from a browser with the same IP address as my NAS. I did that.

Not sure if it was that or the update but it's working now! Thanks again!
Reply With Quote
  #5  
Old 27.06.2022, 09:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 77,890
Default

Quote:
Originally Posted by mariogarza87 View Post
Not sure if it was that or the update but it's working now! Thanks again!
It was the update I fixed a mistake I made before Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:37.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.