JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 27.01.2014, 10:36
Skeeve Skeeve is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 86
Default

Ich habe eine Idee, woran es liegen könnte.

Kann es sein, daß, wenn ich zuerst Pause aktiviere, dann aber einen weiteren Download Start für ein Paket erzwinge, dieses Paket ausgenommen ist?
Reply With Quote
  #82  
Old 27.01.2014, 17:23
oEFLKQzikCqw oEFLKQzikCqw is offline
JD Legend
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 1,496
Default

Ja wenn du DL im Pausemodus erzwingst, brauchst du dich über die Captchas nicht wundern.
Reply With Quote
  #83  
Old 28.01.2014, 23:26
Skeeve Skeeve is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 86
Default

Quote:
Originally Posted by oEFLKQzikCqw View Post
Ja wenn du DL im Pausemodus erzwingst, brauchst du dich über die Captchas nicht wundern.
Über den ersten wunderte ich mich auch icht. Nur über die weiteren.
Reply With Quote
  #84  
Old 30.01.2014, 15:03
Apicio Apicio is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Mar 2009
Location: Naples, Italy
Posts: 46
Default

Guys why you don't speak in English, so all users (like me) can understand the state of MyJD and what's going on?
Reply With Quote
  #85  
Old 30.01.2014, 18:10
solarius
Guest
 
Posts: n/a
Default

Please put the fast-config bar back!

Hello, guys!
JDownloader is simply awesome, but I really missed that download bar (where you can choose number of connections, download and speed) near the botton of the program on version 2.
Please, consider putting it back. Servers have very different settings, some of them allow multiple connections and/or downloads, some others don't.
Sometimes I need to limit the download speed because I am watching a HD video.
So, that options-bar was very useful for me.

That's my feedback for now

JDownloader stable


JDownloader 2 Beta


I agree, I simply don't understand that idiom

Last edited by raztoki; 31.01.2014 at 03:06. Reason: merge another multiple post
Reply With Quote
  #86  
Old 31.01.2014, 03:16
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 15,972
Default

@solarius

please click edit over creating multiple spanning posts.

in response to your images

the quick connection is present bottom right hand corner, click the image with crescentXscrewdriver or use the main menu settings.

the bottom bar right side is used for activity functions, hoster/decrypter (you can cancel actions with right click). The rest of the bar (left to right) is been used for account icons, which provides overview when you click or mouse over. These design changes have taken place to allow for enough space for each feature. Some people are still using older resolution formats (eg. 800x600) and it's impractical to have everything on the bottom bar.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]

Last edited by raztoki; 31.01.2014 at 03:18.
Reply With Quote
  #87  
Old 03.02.2014, 16:21
drnice drnice is offline
DSL Light User
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 30
Default

Is there a chance that my jD can check for a website - automatically every 15 minutes - does a deep scan and imports the links to my downloadlist, and starts the download?
Some things are released at night - american sports i. ex. - so I can watch a game when I wake up
Reply With Quote
  #88  
Old 09.02.2014, 06:13
nichtvorhanden
Guest
 
Posts: n/a
Default

Warum wird kein HSTS für HTTPS genutzt und so die User beim Aufruf per HTTP von my.jdownloader in einer ungesicherten Verbindung gelassen?

Siehe: **External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff**

HSTS = HTTP Strict Transport Security

Bitte HSTS hinzufügen / Please add HSTS !
Reply With Quote
  #89  
Old 22.02.2014, 01:50
samweis78
Guest
 
Posts: n/a
Default is there an API?

Hi there,

is there some kind of an API for MyJDownloader?
I'm interested in somehow finding out how many files are downloaded at a specific moment or in other words if jDownloader is active downloading files.
When I saw MyJDownloader I was happy to having found those informations on a parseable website, but I think it would be pretty hard to reach these informations for they are (of course) protected by a login.

It would also help if I could optain the information somehow out of jDownloader itself. I was observing some .json files for some time but I'm not sure how I would know if there are downloads running.

Thanks for your input.
-Sam
Reply With Quote
  #90  
Old 27.02.2014, 22:24
Spongshga's Avatar
Spongshga Spongshga is offline
JD Legend
 
Join Date: Apr 2009
Location: web
Posts: 1,162
Default

Ich würde es klasse finden wenn man über den myjdownloade DLC's exportieren/importieren könnte.
__________________
sorry about my gramma (dyslexia).
———————————————————————————————————
SuFu/Google: Inoffizielle JDownloader Plugins, Erweiterungen, Addons & Tools
Reply With Quote
  #91  
Old 28.02.2014, 02:05
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 15,972
Default

@samweis78
my.jd works off our new API frame work.

http://appwork.org/images/JDownloade...cation_(1).pdf (not up to date)
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #92  
Old 28.02.2014, 09:50
dmachop
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Double clicking linkgrabber sub links

When I double click the linkgrabber folder, download is started. Can the same be done to the sub links under the folder? If so, what option in jd2 has to be changed?
Reply With Quote
  #93  
Old 07.03.2014, 09:37
Skeeve Skeeve is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 86
Default

Quote:
Originally Posted by Apicio View Post
Guys why you don't speak in English, so all users (like me) can understand the state of MyJD and what's going on?
[offtopic]
Not "all users" are able to read or write english, so we won't reach "all users" if we write english. If you want to reach possibly more peopl, write Mandarin http://www.krysstal.com/spoken.html
[/offtopic]
Reply With Quote
  #94  
Old 31.03.2014, 14:56
ParaPlex
Guest
 
Posts: n/a
Default Activate-Button

Hello Folks.

It would be nice to get back the simple 'Activate'-Button in the Context-Menue. Once deactivated, it's hard to reactivate DLs again. (only 'Force DL' is available at this time).

greetz X
Reply With Quote
  #95  
Old 15.04.2014, 14:51
Chryses Chryses is offline
Giga Loader
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 94
Default JD2 my.jdownloader

Hi, like on a local machine, it's any possibility to delete a package with all the partial downloaded files?
I mean, if I use the my.jdownloader to remove one download, all partial and completed part remains on disk, but with the normal jd2 I can chose what delete.

J
Reply With Quote
  #96  
Old 15.04.2014, 15:53
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,052
Default

Merged myjd threads.

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #97  
Old 30.04.2014, 09:29
alicelewis
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yes! It's really job done....
Reply With Quote
  #98  
Old 06.05.2014, 21:13
Knorki
Guest
 
Posts: n/a
Default Click and Load

Hallo,

bei mir läuft der Jdownloader auf einem Windows Home Server 2011.
Wie kann ich neue Links beim Browsen über meinen Client PC mittels Click and Load in MyJdownloader einfügen? Weder mit Firefox incl. Addon noch mit Chrom incl. Addon funktioniert das.

Gibt es noch andere Möglichkeiten?

Danke für eure Hilfe

Stefan
Reply With Quote
  #99  
Old 08.05.2014, 11:08
Sturmination
Guest
 
Posts: n/a
Default

Die Chrome Extension sollte CnL unterstützen.
Besteht das Problem weiterhin?
Reply With Quote
  #100  
Old 08.05.2014, 18:59
Knorki
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hab den Fehler gefunden. Hatte noch keine Login Daten eingegeben. :(
Jetzt gehts.

Wird das auch für Firefox umgesetzt? Bin kein Freund von Chrome



Stefan

Last edited by Knorki; 08.05.2014 at 19:03.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:25.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.