JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 18.06.2024, 12:55
HughJazz HughJazz is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 16
Default "Temporarily Unavailable" Problem

I usually get this when I'm downloading from my seedbox's server. If I stop the downloads then resume, it resumes fine.

Is there anyway I can let it retry multiple times before it gives this error?



EDIT: it's not a plugin error or anything with JD, it has something to do with my ISP and the server i'm downloading from.

Last edited by HughJazz; 18.06.2024 at 16:25.
Reply With Quote
  #2  
Old 18.06.2024, 13:01
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,985
Default

Please post your log-ID here
If your report is about a specific website which JD supports via plugin, please also provide example URLs which can be used to reproduce the issue you are having.
If your report is related to a login specific problem with a plugin supported website, enable debug mode before creating logs, see previously linked instructions.

Bitte poste deine Log-ID hier.
Falls dein Problem ein Problem mit einer Webseite ist, die per Plugin unterstützt wird, stelle bitte zusätzlich Testlinks zur Verfügung, mit denen sich dein Problem nachstellen lässt.
Geht es um einen nicht funktionierenden Account-Login, aktiviere vor dem Erstellen deines Logs den debug Modus (siehe zuvor verlinkte Anleitung).

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #3  
Old 18.06.2024, 15:50
HughJazz HughJazz is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 16
Default

It's not an issue with a plugin or with JD, I think it has something to do with my ISP and the seedbox server, it even happens when I'm downloading via chrome.

If there's a way to increase the number of retries in JD's settings, that would solve the issue for me, instead of manually stopping and resuming.
Reply With Quote
  #4  
Old 18.06.2024, 16:04
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,985
Default

I'm asking for logs to look into this.

If you do not provide logs and/or example links, my answer will just be a "no".
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #5  
Old 18.06.2024, 16:19
HughJazz HughJazz is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 16
Default

look into what?

Does JD have an option to increase the retires or not?
Reply With Quote
  #6  
Old 18.06.2024, 16:27
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,985
Default

Quote:
Originally Posted by HughJazz View Post
look into what?
Loog into your logs and then into the plugin, if there is one for the website you are trying to download from.

Quote:
Originally Posted by HughJazz View Post
Does JD have an option to increase the retires or not?
That is not an answer which can be answered with yes or no.

If there is a plugin for the website you are downloading from: Maybe
If there is no plugin: No -> There is no generic setting for "number of global retries"
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #7  
Old 18.06.2024, 21:48
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,387
Default

@HughJazz: do you know why this keeps happening? we need a log to know what happens, what sort of error, and then can tell you if/how this can be changed. it should also be possible to use Eventscripter script to auto retry this link faster and not wait the timeout.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:19.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.