JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #4481  
Old 27.06.2021, 19:07
CRANAIL CRANAIL is offline
I will play nice!
 
Join Date: Jun 2021
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Your JDownloader is not up2date. Please update/restart JDownloader
Yes I am aware of that, but since i changed from Win 7 to Windows 10 JD will not update. The message I get is this

org.jdownloader.update.SelfUpdateException: Selftest has been terminated unexpectedly
at org.jdownloader.update.SelfUpdateClient.finishSelfUpdate(SelfUpdateClient.java:355)
at org.jdownloader.update.UpdateManager.runFinishSelfUpdate(UpdateManager.java:950)
at org.jdownloader.update.UpdateManager$12.run(UpdateManager.java:865)
at org.jdownloader.update.UpdateManager.installPendingUpdates(UpdateManager.java:885)
at org.jdownloader.updatev2.UpdateController.installUpdates(UpdateController.java:536)
at org.jdownloader.updatev2.UpdateController.onResults(UpdateController.java:408)
at org.jdownloader.update.UpdateManager$21.onResults(UpdateManager.java:1487)
at org.jdownloader.update.UpdateManager.runUpdateLoop(UpdateManager.java:1325)
at org.jdownloader.update.PendingUpdate.run(PendingUpdate.java:19)
at org.jdownloader.update.UpdateManager$23.run(UpdateManager.java:1666)
at java.base/java.lang.Thread.run(Thread.java:834)

:confused::outch:
Reply With Quote
  #4482  
Old 28.06.2021, 10:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@CRANAIL: Something blocks JDownloader update
Quote:
Originally Posted by CRANAIL View Post
org.jdownloader.update.SelfUpdateException: Selftest has been terminated unexpectedly
Please check firewall/av and also might wanna try
https://support.jdownloader.org/Know...r-installation
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4483  
Old 28.06.2021, 11:48
Pep999 Pep999 is offline
I will play nice!
 
Join Date: Jun 2021
Posts: 4
Default want youtube english translated filename

Hello everyone,
Can anyone please help me? I love to download korean/japanese shows on Youtube with the embedded English subtitle(.srt) (and date uploaded) onto my hard drive. I want JDownloader2 to automatically rename the filename and .srt that has been google translated already on the web page rather than Korean original name;

For example: I want to download this video playlist file **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Jdownloader2 will download and name it as:
[ENG] 키보드 워리어 된 장성귴ㅋㅋㅋ 비대면 쇼핑에서 드립폭주함ㅋㅋㅋ _ 라이브 커머스 직업 리뷰 _ 워크맨 ep.96 2021_04_09.mp4
[ENG] 키보드 워리어 된 장성귴ㅋㅋㅋ 비대면 쇼핑에서 드립폭주함ㅋㅋㅋ _ 라이브 커머스 직업 리뷰 _ 워크맨 ep.96 2021_04_09.srt

but I want JDownloader2 to automatically capture/ rename the file to the English 'google translated filename' that is already on the YouTube webpage as:

Jang Sung Kyu Is A Keyboard Warrior & Gets Triggered By How Much Live Commerce Pays💰 | Workman ep.96 2021_04_09.mp4
Jang Sung Kyu Is A Keyboard Warrior & Gets Triggered By How Much Live Commerce Pays💰 | Workman ep.96 2021_04_09.srt

Is this possible? I'm not very good with computer but if anyone have any suggestion, it would make my life much easier! Hope that make sense.

Thank you
Reply With Quote
  #4484  
Old 28.06.2021, 11:51
theghostofelvis theghostofelvis is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 14
Default

Hello!

I just noticed 360 Degrees VR Videos are not added to the link collector, 2D Videos are added normally !

Here is an example Video, i tried some others to, but everytime the same...

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

My JDownloader just updated, but the problem is still there!

many thanks in advance
theghostofelvis
Reply With Quote
  #4485  
Old 28.06.2021, 14:26
queensoft queensoft is offline
Junior Loader
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by elvis_ef View Post
This is just a workaround for downloading ALL videos (i.e. more than a 100 restriction) from YOUTUBE.
In a few steps we can achieve this, without big effort:
[LIST=1][*]In Firefox install this addon (Chrome has the same I believe) and enable it (if it's not):
HTML Code:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/regexsearch/
Or this addon: Link Gopher
HTML Code:
**External links are only visible to Support Staff**
Same procedure: open playlist > scroll down = show all videos > add-on > Extract links by filter > watch > OK
The only problem is you will loose playlist position / index number.
It is still present, at the end of the link (.....watch?v=7F_Hr9Q2rS4&list=PL2Yggtk_pK69nyeIgJsjPN0traCIyMJ_f&index=123), maybe it can be extracted using jDownloader rules??
Reply With Quote
  #4486  
Old 28.06.2021, 17:01
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@queensoft: with next update, the index param will be parsed as well, nice idea!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4487  
Old 28.06.2021, 19:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@theghostofelvis: Settings->Plugins->youtube, make sure best 3d variant is enabled. Also please make sure your JDownloader is up2date
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4488  
Old 28.06.2021, 19:38
theghostofelvis theghostofelvis is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 14
Default

@Jiaz

JDownloader is up2date, updated 2 minutes ago with the last update!
I checked settings, 360 Degree spherical ist set on and resolution is in the list

..and it worked till 22.06.21 without problems before youtube changed something

This link is working for You in JD ? :
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

if yes, i will check my settings again!

thank You
theghostofelvis
Reply With Quote
  #4489  
Old 29.06.2021, 10:13
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@theghostofelvis:
In case you still have issues, please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader. Now try again to add the link and create a log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs and post shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4490  
Old 01.07.2021, 16:24
Xirix Xirix is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 76
Default Jdownloader not accepting youtube account

I want to download an age restricted video, so I followed the instructions on how to do that, with the cookie method.

But everytime I do it, it just loads the instruction page again and tells me to copy and paste my cookies into the password field, not sure what's wrong, I'm pretty sure I did it right.
Reply With Quote
  #4491  
Old 01.07.2021, 17:50
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

What browser are you using? Sure the export is done right? you don't add any characters/spaces..to the text?
What exactly is the message? maybe screenshot?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4492  
Old 01.07.2021, 18:20
Xirix Xirix is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 76
Default

Oh, hah, I tried again and it at least got past that stage, I don't know what changed, but there's a new problem.

I now have my account in there, but it says there's an unknown error and has put it on an hour cooldown, not sure if it's just going to fix itself or not when when the time passes.

https://imgur.com/a/dEW9l0w

If it's still relevant, used the firefox extension to get the cookies.
Reply With Quote
  #4493  
Old 01.07.2021, 18:50
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

please provide a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled
and restart JDownloader. Now try again to crawl the link and create a log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4494  
Old 01.07.2021, 19:14
Xirix Xirix is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 76
Default

01.07.21 18.11.47 <--> 01.07.21 18.13.32 jdlog://9824825302851/

Something's definitely up, after the cooldown finished and I restarted Jdownloader, the error changed to Invalid Login.
Reply With Quote
  #4495  
Old 02.07.2021, 09:30
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 72,112
Default

Merged YT threads.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #4496  
Old 02.07.2021, 10:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@Xirix: please check firewall/av
your connections to the server are getting killed
java.net.SocketException: Connection reset by peer: socket write error
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4497  
Old 03.07.2021, 11:03
Xirix Xirix is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 76
Default

Strange, I turned off my firewall and AV completely and checked, it's still just saying Unknown Error when I refresh it.

Here's a new log, turning on jdownloader with all that off :03.07.21 10.01.10 <--> 03.07.21 10.01.36 jdlog://9734825302851

I've had no problems downloading with jdownloader, wouldn't it be odd if my firewall were stopping this one specific thing but not anything else?
Reply With Quote
  #4498  
Old 06.07.2021, 10:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@Xirix: Log doesn't contain any error/activity. Please wait for error to happen and then create new log
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4499  
Old 09.07.2021, 21:03
guardao's Avatar
guardao guardao is offline
JD-Team
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,662
Default Youtube Playlists

The JD cannot find the links inside the YouTube playlists.


**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #4500  
Old 11.07.2021, 10:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@guardo: please provide logs
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4501  
Old 11.07.2021, 12:15
guardao's Avatar
guardao guardao is offline
JD-Team
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,662
Default

Quote:
Originally Posted by guardao View Post
The JD cannot find the links inside the YouTube playlists.


**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
11.07.21 11.10.26 <--> 11.07.21 11.14.05 jdlog://1864825302851/

I can still download individual videos like this one (the same video as the first link).

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by guardao; 11.07.2021 at 13:02.
Reply With Quote
  #4502  
Old 11.07.2021, 22:54
rezad rezad is offline
JD Adviser
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 113
Default youtube av1 1080 resolution reported wrong

adding this link to JD **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** and then trying to add more variants I get a variant that has 1920p (on top of 720 and 1080) for av1, as in if I deselect the all except 1920 I can add a av1 variant. but in the list and in jdownaloader and the actual file downloaded are 1080p. and on youtube it is also 1080p av1.

it seems that that that av1 (1080p one) reports its width/1920 instead of height/1080.
Reply With Quote
  #4503  
Old 12.07.2021, 09:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@guardo: I'm sorry but the log does not contain any error nor any activity. Please enable debug mode. Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Also please make sure that you have NOT changed default settings.
Settings->Advanced Settings->Youtube.linkisvideoandplaylisturlaction and Youtube.linkisvideoandplaylisturlaction
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4504  
Old 12.07.2021, 11:07
guardao's Avatar
guardao guardao is offline
JD-Team
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,662
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@guardo: I'm sorry but the log does not contain any error nor any activity. Please enable debug mode. Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Also please make sure that you have NOT changed default settings.
Settings->Advanced Settings->Youtube.linkisvideoandplaylisturlaction and Youtube.linkisvideoandplaylisturlaction
Problem solved. I had these parameters changed.

Youtube: link is playlist url action - DO NOTHING

Youtube: link is video and playlist url action - DO NOTHING

SUGGESTION: Enter a reset option to set all Youtube parameters to their original settings

Thanks Jiaz

Last edited by guardao; 12.07.2021 at 11:21.
Reply With Quote
  #4505  
Old 12.07.2021, 15:01
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 72,112
Default

Quote:
Originally Posted by guardao View Post
SUGGESTION: Enter a reset option to set all Youtube parameters to their original settings
What do you mean by that?
You can already reset individual plugin settings to their defaults...
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #4506  
Old 12.07.2021, 15:55
guardao's Avatar
guardao guardao is offline
JD-Team
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,662
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
What do you mean by that?
You can already reset individual plugin settings to their defaults...
See Picture here:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

This will be easier for the user, as will return at once all parameters to the original configuration .

Last edited by guardao; 12.07.2021 at 16:07.
Reply With Quote
  #4507  
Old 12.07.2021, 16:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@guardo: see the reset button at right corner at the dropdown/search field
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4508  
Old 12.07.2021, 19:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@rezad:
Can you provide a screenshot? I cannot reproduce the issue, 1080p av1 is max for me
Maybe you mistake width and height column? Maybe temp. glitch at yt.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4509  
Old 12.07.2021, 19:09
guardao's Avatar
guardao guardao is offline
JD-Team
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 3,662
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@guardo: see the reset button at right corner at the dropdown/search field
Oh. I didn't notice.
I was looking for a field with the indication - Reset plugin.
Sorry.
Reply With Quote
  #4510  
Old 14.07.2021, 08:58
Lucretius0000 Lucretius0000 is offline
DSL User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 37
Default

i see the youtube playlist is still broken for several weeks

i still use this for downloading full multiplayer streams like
battlefield and call of duty (the crawling on fetched hundreds links that arent a playlist can take a lot of time)

on those works great it can handle large file sizes well

on smaller videos i use wondershare unicoverter it has an inside downloader
Reply With Quote
  #4511  
Old 15.07.2021, 06:41
goldensun87 goldensun87 is offline
Giga Loader
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 91
Default

Youtube crawler seems to be partially broken. Not able to grab 1080p and higher streams. I'm guessing it has something to do with DASH containers.
Reply With Quote
  #4512  
Old 15.07.2021, 11:34
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 72,112
Default

Quote:
Originally Posted by goldensun87 View Post
Youtube crawler seems to be partially broken. Not able to grab 1080p and higher streams. I'm guessing it has something to do with DASH containers.
Please post your log-ID here | bitte poste deine Log-ID hier.

-psp-
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #4513  
Old 15.07.2021, 12:02
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@goldensun87: example links and also please provide a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader. Wait for issue to happen and then create a log
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4514  
Old 20.07.2021, 21:27
beronz beronz is online now
JD Beta
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 53
Default

it's still not possible for me to add youtube account on jd
i follow the instructions about adding the correct password but still i get an error (the account is added as premium, but it keeps stalling on "unknown error"

is it a known issue or do you need a log?
Reply With Quote
  #4515  
Old 21.07.2021, 10:32
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@beronz: please use the cookie method, https://support.jdownloader.org/Know...n-instructions
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4516  
Old 21.07.2021, 16:01
beronz beronz is online now
JD Beta
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@beronz: please use the cookie method, **External links are only visible to Support Staff**...
i've already done that in the first place, cause JD pops up that method after the "normal" login with my standard login with username\pw.
the error i've listed before is the one that keeps repeating after i've used the cookie method.
Reply With Quote
  #4517  
Old 21.07.2021, 16:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

Can you please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Wait for issue to happen and then create log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post logId here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4518  
Old 22.07.2021, 14:08
beronz beronz is online now
JD Beta
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Can you please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled and restart JDownloader
Wait for issue to happen and then create log, see **External links are only visible to Support Staff**...
and post logId here
22.07.21 14.07.38 <--> 22.07.21 14.08.28 jdlog://5325825302851/

i've added the account before the restarting, if needed i can add the account from scratch after the restart.
Reply With Quote
  #4519  
Old 22.07.2021, 16:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,519
Default

@beronz: You have to enable debug/restart first, then remove/add the account, wait for issue and then create log. Sorry if that wasn't clear enough
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4520  
Old 22.07.2021, 16:08
beronz beronz is online now
JD Beta
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@beronz: You have to enable debug/restart first, then remove/add the account, wait for issue and then create log. Sorry if that wasn't clear enough
no problem, here's the new log

22.07.21 16.07.05 <--> 22.07.21 16.08.29 jdlog://7325825302851/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:14.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.