JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22.11.2020, 07:27
pintassilgo pintassilgo is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2020
Posts: 6
Default Time is 1 hour ahead

I live in Brazil. Right now is 03:20 AM (actually we don't use AM/PM, we use 00-24h format).

For example, I just downloaded something that finished some minutes ago (03h02). "Finished Date" in showing exactly 1 hour ahead (04h02).

I suspect JDownloader's timezones aren't updated. Until two years ago, at this time of the year Brazil would be under Summer Time (so that right now would be 04:20). But there is no more DST in Brazil.

"You already have the latest version"

Last edited by pintassilgo; 22.11.2020 at 07:30.
Reply With Quote
  #2  
Old 23.11.2020, 09:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,718
Default

Yes, most likely there were timezone updates to Java for your geo location. Timezone is handled by Java and not JDownloader, so a Java update is required.
I recommend to backup the complete cfg folder of your JDownloader, uninstall it and install fresh again, see https://jdownloader.org/jdownloader2 (bundled with more recent JVM)
After installation, replace (not merge) the complete cfg folder with your previous generated backup/copy
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 23.11.2020, 19:26
pintassilgo pintassilgo is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2020
Posts: 6
Default

Solved, thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 24.11.2020, 10:36
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,718
Default

Thanks for the feedback! Upgrade to newer Java like described was all good and easy?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #5  
Old 16.01.2021, 07:03
Limbo Limbo is offline
Baby Loader
 
Join Date: May 2020
Posts: 5
Default

I was with the same problem and was about to create a new post.
I reinstalled it with the latest version and it worked for me. Although I did backup the cfg folder I ended up not using it since I choose the option to keep all the settings when uninstalling it.
Thanks a lot @Jiaz!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:17.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.