JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17.06.2016, 01:04
guya guya is offline
JD Alpha
 
Join Date: Mar 2013
Location: Italy-England
Posts: 24
Default Backin.net problem with filename longer than x chars

Hello I have a problem with some file on Backin.net.

If filename is very long I don't see real file name on jd but just his file code.

Example:

http://i.imgur.com/mE0Dl2Y.png

links for test:

short name
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**


long name
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

thank you
Reply With Quote
  #2  
Old 17.06.2016, 06:44
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,420
Default

Fixed, wait for plugin update.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #3  
Old 17.06.2016, 07:23
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,284
Default

tony, that might cause problems as there is no real file extension as all _ . are stripped by the hoster within title.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #4  
Old 17.06.2016, 07:40
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,420
Default

Still better than nothing, because:
----------------Request Information-------------
URL: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
----------------Response------------------------
HTTP/1.1 302 Moved
Location: ?op=login

Fell free if you have better solution.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #5  
Old 17.06.2016, 10:19
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,284
Default

I did work on it this morning and I noticed that behaviour also. Just I got called away before I could commit any changes.





raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #6  
Old 19.06.2016, 23:33
spock67 spock67 is offline
Tera Loader
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 178
Default

Hi there
it seems that I am also having some issues with backin. I have tried three different files but with all of them JD seems unable to start the download.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

thanks
Reply With Quote
  #7  
Old 20.06.2016, 01:56
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,284
Default

@spock67
works fine in my test.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #8  
Old 20.06.2016, 12:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,605
Default

Please provide logfiles https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post the shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 20.06.2016, 16:37
spock67 spock67 is offline
Tera Loader
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 178
Default

I confirm that I am still having problems

20.06.16 16.21.50 <--> 20.06.16 16.32.05 jdlog://4156035891641/

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #10  
Old 20.06.2016, 17:03
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,605
Default

try to set max connections to 1
server has issues: HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 20.06.2016, 23:29
spock67 spock67 is offline
Tera Loader
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 178
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
try to set max connections to 1
server has issues: HTTP/1.1 503 Service Temporarily Unavailable
nothing changed
Reply With Quote
  #12  
Old 21.06.2016, 02:46
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,284
Default

@spock67
can you provide new log after you reset chunks to 1 please?

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #13  
Old 21.06.2016, 12:12
spock67 spock67 is offline
Tera Loader
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 178
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
@spock67
can you provide new log after you reset chunks to 1 please?

raztoki
21.06.16 12.04.26 <--> 21.06.16 12.07.16 jdlog://6717035891641/

I modified the max number of connections only (didn't touched the "number of segments")

thanks
Reply With Quote
  #14  
Old 21.06.2016, 12:41
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,284
Default

chunks or what you call segments is what we are referring to. You are using two, change to one, right click and reset (required in order to take new value).

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #15  
Old 21.06.2016, 13:19
spock67 spock67 is offline
Tera Loader
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 178
Default

got it ("segmenti" is the name I have in my language settings)

Just for sake of clarity, the standard settings in my JD was 5 "chunks" and not 2. However, after changing to 1 (and putting back the "max number of connections" to 5) everything is fine
:thumbup:

Should I keep this settings for all my future downloads (meaning also for multiple and large files) or should I use it only when backin.net is involved?
thanks
Reply With Quote
  #16  
Old 21.06.2016, 13:25
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,284
Default

I will change it in plugin source code, as they do not allow multiple chunks. While you had 5 set in JD, plugin max was 2 so it used that. That's all we can see in the logs also.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:20.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.