JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 08.02.2010, 14:15
charnel
Guest
 
Posts: n/a
Default

imacros u bugün bende denerim.

Freeloader sana bi pm yollamıştım. Göz atabilir misin sana zahmet?
Reply With Quote
  #22  
Old 08.02.2010, 15:03
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by charnel View Post
imacros u bugün bende denerim.

Freeloader sana bi pm yollamıştım. Göz atabilir misin sana zahmet?
ok bakarım bir ara charnel.
Reply With Quote
  #23  
Old 20.02.2010, 04:29
Maverick1980
Guest
 
Posts: n/a
Default

Batch yaratarak da işe yaramıyormu acaba? Ve nasıl yaratıyoruz bunu? RouterReconnect şuan işe yarıyor.

Not-Sorunu çözdüm teşekkürler.. http://board.jdownloader.org/showthr...?t=9661&page=2

Last edited by Maverick1980; 20.02.2010 at 14:06.
Reply With Quote
  #24  
Old 16.03.2010, 19:46
zamizazo
Guest
 
Posts: n/a
Default

freeloader imacrosu kurdum hem firefox eklentisi olarak hem de kendi browserı ile denedim. ikisindede hata veriyor.
Error in Line 6:

TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:form_contents ATTR=NAME:password_1711630992
(Error code: -301)

makroyu kaydettikten sonra çalıştırıyorum. program modem arayüzünü açıyor, kullanıcı adını giriyor ve bu hatayı veriyor.

artık bu modemden umudumu kesmek üzereyim.

maverick 1980 de router reconnecti çalıştırabilmiş. ben de neden olmuyor anlayabilmiş değilim. charnel imacros da başarılı olmuş mu onu da bilmiyorum. ama bu işi başarırsam kurban kesicem:)
Reply With Quote
  #25  
Old 17.03.2010, 07:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by zamizazo View Post
freeloader imacrosu kurdum hem firefox eklentisi olarak hem de kendi browserı ile denedim. ikisindede hata veriyor.
Error in Line 6:

TYPE=INPUT:PASSWORD FORM=NAME:form_contents ATTR=NAME:password_1711630992
(Error code: -301)

makroyu kaydettikten sonra çalıştırıyorum. program modem arayüzünü açıyor, kullanıcı adını giriyor ve bu hatayı veriyor.

artık bu modemden umudumu kesmek üzereyim.

maverick 1980 de router reconnecti çalıştırabilmiş. ben de neden olmuyor anlayabilmiş değilim. charnel imacros da başarılı olmuş mu onu da bilmiyorum. ama bu işi başarırsam kurban kesicem:)

Normalde tarayıcıdan girdiğinde hata vermiyorsa hala şansın var. jiaz ile görüşüp tekrar bağlan kaydedici ile ilgili gelişme var mı sormam lazım. JD-takımı şu anda Jdownloader'ın daha önemli yerlerini geliştimekle meşgul fakat ilerde bu tip modemler için kaydedici de geliştirelecek.

tavsiyem;
JDownloader sohbete uğra ve sohbet odasında kal zaten JDownloader sürekli açıktır tahminim? JD sohbet eklentisinden sohbete gir ve beni bul ya da not bırak bana sohbet odasından ben online olunca sana dönerim. Jiaz da sohbette olursa onunla birlikte teamviewer ile sana bağlanıp bakarız bu probleme birlikte.
Reply With Quote
  #26  
Old 20.04.2011, 21:35
Jbhelios
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bir seneden fazladır bu modemi kullanıyorum modeme reet atmak için hala doğru düzgün bir araç geliştirilmemiş. Oysaki bunu yapmak o kadar zor bir şey değil. Modemi aldıktan bir hafta sonra ben kendi programımı yazdım ve o gün bugün kullanıyorum. Ancak programı geliştirmedim. Şimdilerde tekrar bakıyorum. Programı genel hitap edecek şekilde yapınca yayınlarım. Ama bu kadar süre kimsenin ilgilenmemesi çok üzücü. Bu arada ben amatör bir programcıyım.
Reply With Quote
  #27  
Old 20.04.2011, 23:27
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jbhelios View Post
Bir seneden fazladır bu modemi kullanıyorum modeme reet atmak için hala doğru düzgün bir araç geliştirilmemiş. Oysaki bunu yapmak o kadar zor bir şey değil. Modemi aldıktan bir hafta sonra ben kendi programımı yazdım ve o gün bugün kullanıyorum. Ancak programı geliştirmedim. Şimdilerde tekrar bakıyorum. Programı genel hitap edecek şekilde yapınca yayınlarım. Ama bu kadar süre kimsenin ilgilenmemesi çok üzücü. Bu arada ben amatör bir programcıyım.
Ekibin daha önemli öncelikleri var, ayrıca bu modem için yukarıda bahsettiğimiz yöntemle reset atabilirsiniz.

Kullanıcılardan modemin kaynak kodunu aldığımı hatırlamıyorum ? bu modem özel bir modem ve her resetten sonra şifresi değişiyor (hangi şifrelemeyi kullanıdğını hatırlamıyorum)

Kullanııclardan özel modemler için kaynak kodları mı toplicaz bütün gün??:outch:

Ayrıca her kullanıcıdan kaynak kodları gönderme işlemini bilmesini de bekleymeyiz? Sonuçta herkes bilgisyar dahisi değil.

Ayrıca sohbet kanalımızda teamviewerdan da korkanlar oluyor, bu yüzden herkese bağlanıp kaynak kodları toplayamıyoruz malaesef.

Eğer yaptıysanız paylaşın, hangi yöntemle reset atıyor? sağlıklı mı ? Firmware'a zarar veriyor mu reset atarken?

son olarak modem programları geliştirmek zorunda değiliz ya da değilim, yeterince modem scripti yazdım zaten...

Biraz da siz yazın..
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 08:42.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.