JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 25.05.2010, 13:02
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

bende ram kullanımı 110 kb
Reply With Quote
  #22  
Old 29.05.2010, 11:53
CohkunAbi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by myefsane View Post
bende ram kullanımı 110 kb
110.000 KB mı? bende hiçbir zaman 80.000 KB altına inmedi.
Reply With Quote
  #23  
Old 08.09.2011, 20:27
mtiske
Guest
 
Posts: n/a
Default

2 gundur bu problem bende de olmaya başladı
makinayı hiç kapatmıyordum
sistemin 750 MB ram ve % 100 lere yakın işlemci gücü harcadığını PC nin yavaşlamasından anlayınca part bittikten sonra kapatıp 30 dk dinlendirdim
tekrar açtım gene aynı ram sürekli yukseliyor
Geçen haftalarda 1 GB lık parçalar indirdim sorun olmadı
Şu anda aynı anda 200 ve 100 mb lık 2 şer partlar halinde down yapıyorum

JD nin ram yeme sorunu çözen var mı?
bütün guncellemeleri yüklü ben de
Max bellek 500 kb

PC de 3 GB ram var

Açılışta sadece klasör gizleme programı ufak birşey çalışıyor
Antivirüs veya spyware falan hiç bir şey yok.

Şu anda javaw.exe 500 mb geçti ve işlemci % 50 seviyesine çıktı


Last edited by mtiske; 08.09.2011 at 20:35.
Reply With Quote
  #24  
Old 09.10.2011, 05:24
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Java 32bit yükleyin eğer zaten 32bit kullanıyorsanız JDownloader 2'yi bekleyin
Reply With Quote
  #25  
Old 09.10.2011, 22:42
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Java 32bit yükleyin eğer zaten 32bit kullanıyorsanız JDownloader 2'yi bekleyin
JDownloader 2 derken ne demek istedin daha 1 çıkmadı?

-bende de yüksek değerleri görüyor ama cpu durumu kötü değil-chrome u kullanmamaya çalışıyorum rami bolca kullanıyor(az sekme açıkken) firefox daha az kullandığından ona geçiyorum.

bir de ben kendi bilgisayarımda birşey farkettim.ram kullanım değerleri teker teker görülemiyor.sadece % ve genel değerler performans sekmesinde görülebiliyor.(JD ile alakası yok ama merak ettim bunun neden böyle olduğunu)
ekte durumu görebilirsiniz(ekte verme sebebim:tinypic e TRde ne olduysa girilmiyor-ping atıyorum başarısız)
Attached Images
File Type: png 2011-10-09_233006.png (55.0 KB, 266 views)

Last edited by maynak00; 09.10.2011 at 22:46.
Reply With Quote
  #26  
Old 09.10.2011, 23:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

aradan 2 sene geçtiğinden dolayı JDownloader 2 isim olarak daha hoş hemde revisyon olarak neredeyse 2'ye yaklaşıldı.

Fotoya baktım hımm view seçeneğinden colonlarla oyna belki faydası olur
Reply With Quote
  #27  
Old 14.10.2011, 12:10
kara
Guest
 
Posts: n/a
Default

Önceki mesajlarda göremedim ancak kullandığınız virüs programı veya güvenlik duvarından jawaw.exe ye gerekli iznleri verdiniz mi? Live Scan gibi bir özelliği varsa kapattınız mı? Birde bunları deneyin.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:24.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.