JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.04.2010, 02:30
emooomutooo
Guest
 
Posts: n/a
Arrow Betik istek bölümü

arkadaşlar forumda aradım bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

airties_ap-301

Last edited by Freeloader; 03.10.2010 at 02:30.
  #2  
Old 13.04.2010, 18:13
buggsy buggsy is offline
BugMeNot Account
 
Join Date: Mar 2009
Location: everywhere/nowhere
Posts: 1,103
Angry airties rt-104 modem resetleme

hertürlü yolu denedm.50 den fazla site ye baktım ama nafile.bu modem resetlenmiyor.kendim oluşturdum hazır ayarlar falan denedim olmadı olmadı.denemediğim script kalmadı.3 farklı batch denedim onlarda yapamadı.bu modem nasıl reset olacak.delirecem sabahtan beri yoruldum ya.:outch:

Last edited by Freeloader; 13.04.2010 at 18:43.
  #3  
Old 13.04.2010, 18:42
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sohbete uğra buggsy
  #4  
Old 18.04.2010, 21:20
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default Betik isteklerinizi ve problemlerinizi bu konu altında paylaşın!!!

Betik isteklerinizi ve problemlerinizi bu konu altında paylaşın!!!

Önce JDownloader'ın kaydedicisini deneyin eğer olmuyorsa betiğinizi arşivimizden arayın.

Eğer yine olmuyorsa sohbet odamıza başvurun.

Last edited by Freeloader; 18.04.2010 at 21:30.
  #5  
Old 18.04.2010, 21:32
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kaydediciyi denedin mi

http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=3307

eğer olmuyorsa online desteğe başvurun.
  #6  
Old 20.04.2010, 15:37
lestat
Guest
 
Posts: n/a
Default

Airties RT-103

Firmware Sürümü: 1.3.25

İle uyumlu Reset Dosyası. **External links are only visible to Support Staff**Buyrun
  #7  
Old 05.05.2010, 12:03
speedylive
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar bende sagem fast 1200 model router modem var ama bir türlü JDownloader da tekrar bağlan betiği yaratamadım modem arayüzü yok 192.168.1.1 modem ıp si ama arayüzü olmadığı için ıp den bağlanamıyorum program cd si war pc ye kurdum ordan reset atıp betik yaratmak istedim ama oda olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  #8  
Old 05.05.2010, 12:33
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by speedylive View Post
arkadaşlar bende sagem fast 1200 model router modem var ama bir türlü JDownloader da tekrar bağlan betiği yaratamadım modem arayüzü yok 192.168.1.1 modem ıp si ama arayüzü olmadığı için ıp den bağlanamıyorum program cd si war pc ye kurdum ordan reset atıp betik yaratmak istedim ama oda olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bu bir çevirmeli USB modem Burada anlatılanmaları uygulayın http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=1664
  #9  
Old 05.05.2010, 19:29
speedylive
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]

Freeloader
JD-Supporter arkadaşım çok teşekkür ederim üstadım inanın bu benim modemi aramadığım girmediğim site denemediğim yöntem kalmamıştı ama arkadaşımız imdadıma yetişti ve uzun bir çalışmanın ardından mutlu sona ulaştık kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını diliyorum iddaa ediyorum sagem fast 1200 modelin tekrar bağlan betikleri başka hiç bir sitede yoktur

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:39.
  #10  
Old 06.05.2010, 02:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by speedylive View Post
Freeloader
JD-Supporter arkadaşım çok teşekkür ederim üstadım inanın bu benim modemi aramadığım girmediğim site denemediğim yöntem kalmamıştı ama arkadaşımız imdadıma yetişti ve uzun bir çalışmanın ardından mutlu sona ulaştık kendisine çok teşekkür ederim başarılarının devamını diliyorum iddaa ediyorum sagem fast 1200 modelin tekrar bağlan betikleri başka hiç bir sitede yoktur
sağol ,

daha evvelden sağolsun meric',n verdiği telnet scripter ile hallettik problemi
http://board.jdownloader.org/showpos...0&postcount=11

By modemde web arayüzü yok arkadaşlar haberiniz olsun , modem arayüzüne java ile yazılmış bir program ile ulaşılabiliniyor. Çevirmeli modem değilmiş.

haberiniz olsun telnet scripter ile kendinizde yapabilirsiniz
  #11  
Old 17.05.2010, 03:03
h_ive3
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar geçtiğimiz ay pc'yi yenilediğim için yeni modem almak zorunda kalmıştım, modemin modeli TENDA D840R ADSL2+Router
ne kadar aradıysam da tekrar bağlan betiğini bulamadım... kendim yaratmaya çalıştığımda da kullanıcı adını ve parolayı doğru yazdığım halde kabul olmuyor ve yaratamıyorum :( doğru düzgün indirme yapamıyorum 1 aydır :( lütfen yardım edin, teşekkürler..
  #12  
Old 19.05.2010, 15:52
poff
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]

Netmaster CXC-150 kablo modem betiği istiyorum kendim yaratmak için nette bulduğum talimatları izledim ama hiç bir şekilde olmadı hatta neredeyse yarım saattir tekrar bağlan kaydediliyor diyo ama kaydetmedi .bat uzantılı bir yol vardı bu sitede onuda denedim ama olmadı tekrar bağlan aktif olmuyor yardım lütfen şimdiden sağolun

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:40.
  #13  
Old 20.05.2010, 18:51
asfa
Guest
 
Posts: n/a
Default aztech dsl605ew

[SOLVED]
arkadaşlar herkese kolay gelsin.Aztech dsl605ew betiğini bulamadım.Yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.Şimdiden teşekkürler

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:40.
  #14  
Old 21.05.2010, 00:21
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]

arkadaşlar ben smartnet pro-w kullanıcısıyım...tekrar bağlan betiği yarat diyorum internet sayfası açılıyor kullanıcı adı ve parolamı giriyorum tekrar tekrar soruyo sonra vazgeç diyorum korunan nesne diyor sayfayı kapatıyorum sonra biraz bekliyorum tekrar bağlan betiği oluşturuldu diyor kaydediyorum...bir dosya indikten sonra otomatik res atmaya başlıyo yarıda keslip tekrar bağlan başarısız diyo ve 5 dakika bekliyorum...bir çözüm bulursanız sevinirim şu anda 74 partlık bir program indiriyorumda...

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:36.
  #15  
Old 21.05.2010, 00:29
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default Smartnet Pro-W sorunu

[SOLVED]

arkadaşlar ben smartnet pro-w kullanıcısıyım...tekrar bağlan betiği yarat diyorum internet sayfası açılıyor kullanıcı adı ve parolamı giriyorum tekrar tekrar soruyo sonra vazgeç diyorum korunan nesne diyor sayfayı kapatıyorum sonra biraz bekliyorum tekrar bağlan betiği oluşturuldu diyor kaydediyorum...bir dosya indikten sonra otomatik res atmaya başlıyo yarıda keslip tekrar bağlan başarısız diyo ve 5 dakika bekliyorum...bir çözüm bulursanız sevinirim şu anda 74 partlık bir program indiriyorumda...

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:36.
  #16  
Old 21.05.2010, 00:40
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by ali1991 View Post
arkadaşlar ben smartnet pro-w kullanıcısıyım...tekrar bağlan betiği yarat diyorum internet sayfası açılıyor kullanıcı adı ve parolamı giriyorum tekrar tekrar soruyo sonra vazgeç diyorum korunan nesne diyor sayfayı kapatıyorum sonra biraz bekliyorum tekrar bağlan betiği oluşturuldu diyor kaydediyorum...bir dosya indikten sonra otomatik res atmaya başlıyo yarıda keslip tekrar bağlan başarısız diyo ve 5 dakika bekliyorum...bir çözüm bulursanız sevinirim şu anda 74 partlık bir program indiriyorumda...
önce modemin kullanıcı adını ve parolasını öğren ve doğru girdiğinden emin ol . Peki direkt olarak tarayıcıdan girdiğinde ne diyor? tarayıcıdan girdiğinde açıyor mu?

Last edited by Freeloader; 21.05.2010 at 00:45.
  #17  
Old 21.05.2010, 00:42
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by asfa View Post
arkadaşlar herkese kolay gelsin.Aztech dsl605ew betiğini bulamadım.Yardımcı olabilecek varsa minnettar olurum.Şimdiden teşekkürler
JD'nin kaydedicisini denedin mi? denmediysen JD'nin kaydedicisini denemeni tavsiye ederim eğer yine yapamıyorsan beni online destek odasından bul
  #18  
Old 21.05.2010, 00:43
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by poff View Post
Netmaster CXC-150 kablo modem betiği istiyorum kendim yaratmak için nette bulduğum talimatları izledim ama hiç bir şekilde olmadı hatta neredeyse yarım saattir tekrar bağlan kaydediliyor diyo ama kaydetmedi .bat uzantılı bir yol vardı bu sitede onuda denedim ama olmadı tekrar bağlan aktif olmuyor yardım lütfen şimdiden sağolun
Kablo modemlerde genelde IP sabittir IPnin değişken olduğuna emin misin ?
  #19  
Old 21.05.2010, 00:44
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by h_ive3 View Post
arkadaşlar geçtiğimiz ay pc'yi yenilediğim için yeni modem almak zorunda kalmıştım, modemin modeli TENDA D840R ADSL2+Router
ne kadar aradıysam da tekrar bağlan betiğini bulamadım... kendim yaratmaya çalıştığımda da kullanıcı adını ve parolayı doğru yazdığım halde kabul olmuyor ve yaratamıyorum :( doğru düzgün indirme yapamıyorum 1 aydır :( lütfen yardım edin, teşekkürler..
İntenet tarayıcından modem ayarlarına girmeye çalıştığında kullanıcı adı ve parolanı kabul ediyor mu? emin misin?
  #20  
Old 21.05.2010, 00:51
ali1991
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
İntenet tarayıcından modem ayarlarına girmeye çalıştığında kullanıcı adı ve parolanı kabul ediyor mu? emin misin?
[SOLVED]
yazıyorum tekrar istiyor benden kullanıcı adı ve şifremi...

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:35.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 09:31.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.