JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 22.05.2010, 18:10
poff
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Bu dururmda son çaren MAC adresini değiştirip denemek tabi bu ISS ile problem yaratabilir. Bazı kablo bağlantılar mac adresini değiştirdiğinde yeni IP alabiliyor
mac adresi değiştirme işe yaradı usta ilgilendiğin için sağol kalvyen dert görmesin:biggrin::biggrin:
  #42  
Old 22.05.2010, 21:01
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by poff View Post
mac adresi değiştirme işe yaradı usta ilgilendiğin için sağol kalvyen dert görmesin:biggrin::biggrin:
birşey değil harici bir programla mı yaptın poff?
  #43  
Old 23.05.2010, 13:06
poff
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
birşey değil harici bir programla mı yaptın poff?
[SOLVED]

"CW MAC Address Changer" diye bir programla yaptım çok basit bir program ve türkçe neyse herhangi bir sorun olmaz sanırım değilmi mac adresi ni değiştirince?

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:35.
  #44  
Old 23.05.2010, 20:39
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by poff View Post
"CW MAC Address Changer" diye bir programla yaptım çok basit bir program ve türkçe neyse herhangi bir sorun olmaz sanırım değilmi mac adresi ni değiştirince?
Yurt dışında bazı servis sağlayıcıları neti kesiyormuş , yani verdiği hizmeti sonlandırıyormuş.
  #45  
Old 23.05.2010, 22:07
poff
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Yurt dışında bazı servis sağlayıcıları neti kesiyormuş , yani verdiği hizmeti sonlandırıyormuş.
[SOLVED]

hadi ya neyse artık şansa ama burası Türkiye belki orayla bir tutmamak lazım tekrar sağol usta

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:35.
  #46  
Old 26.05.2010, 13:46
rumbiddieboo
Guest
 
Posts: n/a
Default everest sg-1250

pegasus 2/2 adsl modemimle jdownloader çok güzel çalışıyordu fakat bozulunca everest sg-1250 almak zorunda kaldım fakat modemin arayüzünde connect-disconnect'i bulamıyorum tekrar bağlan betiğini verebilecek varsa çok makbule geçer...

not: çok afedersiniz yanlış yere açtım başlığı :-/

Last edited by rumbiddieboo; 26.05.2010 at 14:06.
  #47  
Old 26.05.2010, 14:06
rumbiddieboo
Guest
 
Posts: n/a
Default everest sg-1250

pegasus 2/2 adsl modemimle jdownloader çok güzel çalışıyordu fakat bozulunca everest sg-1250 almak zorunda kaldım fakat modemin arayüzünde connect-disconnect'i bulamıyorum tekrar bağlan betiğini verebilecek varsa çok makbule geçer...
  #48  
Old 28.05.2010, 07:02
kazuya05
Guest
 
Posts: n/a
Default

[SOLVED]

herkeze merhaba yeni amıs oldugum wag320n ile modem betik alıyorum fakat betik yeniden baslatmıyor dolayısı ile ip alamıyorum ve cok gec baglanıyor

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:34.
  #49  
Old 29.05.2010, 02:49
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

[SOLVED]

sevgili arkadaslar öncelikle yardimlariniz icin tesekkür ederim bende bu programi kullaniyorum lakin bu gün modemi degistirdim daha önce telekomun speedport kullaniyordum program tikir tikir calisiyordu problem yoktu ama net baglanti hatalari veriyor diye bu gün fritzbox sl wlan aldik baglandik ilk isim jdownloaderi kurmak oldu ama hayal kirikligi yasadim acemiyimde indirecegim linki kopyaliyorum denetliyor indir deyince indirme zamani javasciript izinvermiyor diye yazi cikiyor betik degiseyim dedim forumdaki betigi yükledim ama olmadi yeni betik varsa fritz.box_sl_wlan.09.04.34.image tam ismi budur
veya problem baska birseymi nasil yardimci olursunuz bilmiyorum ama belkide baska problem var saygi ve

windows 7 32 bit kullaniyorum

selamlarimla
tesekkürlerimle



sonradan eklenti: arkadaslar sorunum betik sorunu degilmis rapidin azizligine ugramisim (bu arda modem degistim problemi onda aradim) sonra alt konularda ayni sorunlari görünce hatanin bende olmadigini anladim ve ordaki arkadaslarin yardimi ile bekleyip güncellemeleri yeniledim sorun bitti simdi program eskisi gibi saat gibi calisiyor cok cok tesekkürler

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:34.
  #50  
Old 29.05.2010, 17:31
Junkhead
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar benim modemimin betigi oluşturulamıyor çünkü modem seçeneklerinde benimkinin modeli bulunmuyor.

MODEM: TP-LINK TD W8101G

google'dan arama yaptım, polonyalı bir sitede betiği yazıyordu ama onu birebir kopyalayınca ve kaydete basınca betik kısmında
[[[HSRC]]]
[[[/HSRC]]]

yazıyor sadece.Farkettim ki betik bölümleri de dolduruluyor(mu?) fakat ne şekilde dolduracagımı bilmiyorum.router IP bölümüne yapıştırdım IP'yi ama authorization bölümüne ve diger bölümlere ne yazacağımı bilmiyorum.

En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim çünkü iki gündür uğraşıyorum ve halledemedim:S
  #51  
Old 30.05.2010, 14:11
kazuya05
Guest
 
Posts: n/a
Default

yav arkadaslar allah rızası icin linksys wag320n modem betigi lazım heryere yazdım bunu
  #52  
Old 31.05.2010, 10:13
tunga
Guest
 
Posts: n/a
Default

Cuma Gününden beri jDownloader Rapid de hata veriyor. javascript hatası diye. sanırım rapid primium ve free linklerinin yerini değiştirmiş, inşallah jdownloader ekibi bu soruna bir çözüm bulurlar..
  #53  
Old 31.05.2010, 13:02
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tunga View Post
Cuma Gününden beri jDownloader Rapid de hata veriyor. javascript hatası diye. sanırım rapid primium ve free linklerinin yerini değiştirmiş, inşallah jdownloader ekibi bu soruna bir çözüm bulurlar..
Jdownloader'ı güncelleyin
  #54  
Old 31.05.2010, 13:02
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by kazuya05 View Post
yav arkadaslar allah rızası icin linksys wag320n modem betigi lazım heryere yazdım bunu
birkaç gün sonra sohbetten beni bulun [Solved] fakat sıd'ye bakmayı unuttum betiğini tekrar gözden geçirmeliyiz.

Last edited by Freeloader; 02.06.2010 at 09:33.
  #55  
Old 01.06.2010, 17:40
illegal_işler
Guest
 
Posts: n/a
Default huawei

kolay gelsin herkese

ttnet'ten kablosuz modem aldım "huawei_HG521", daha önce inca modemimle tekrar bağlanma kaydedip güzel güzel kullanıyordum programı, modem değişince anlam veremediğim bi sorun çıktı, yeniden bağlana tıklayınca başarısızlıkla sonuçlanıyor

betik veya başka bir yardımda bulunursanız memnun olurum

Last edited by Freeloader; 04.06.2010 at 02:02.
  #56  
Old 01.06.2010, 18:35
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by illegal_işler View Post
kolay gelsin herkese

ttnet'ten kablosuz modem aldım "huawei_HG521", daha önce inca modemimle tekrar bağlanma kaydedip güzel güzel kullanıyordum programı, modem değişince anlam veremediğim bi sorun çıktı, yeniden bağlana tıklayınca başarısızlıkla sonuçlanıyor

betik veya başka bir yardımda bulunursanız memnun olurum
sistemde ismin bulunamadığı için özelden yazamadım , bu modemle ilgili sohbetten bana ulaşmalısınız ancak teamviewer ile bakabilirim bu probleme.
  #57  
Old 02.06.2010, 15:36
Junkhead
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar benim modemimin betigi oluşturulamıyor çünkü modem seçeneklerinde benimkinin modeli bulunmuyor.

MODEM: TP-LINK TD W8101G

google'dan arama yaptım, polonyalı bir sitede betiği yazıyordu ama onu birebir kopyalayınca ve kaydete basınca betik kısmında
[[[HSRC]]]
[[[/HSRC]]]

yazıyor sadece.Farkettim ki betik bölümleri de dolduruluyor(mu?) fakat ne şekilde dolduracagımı bilmiyorum.router IP bölümüne yapıştırdım IP'yi ama authorization bölümüne ve diger bölümlere ne yazacağımı bilmiyorum.
En kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim çünkü iki gündür uğraşıyorum ve halledemedim:S
  #58  
Old 03.06.2010, 18:58
kazuya05
Guest
 
Posts: n/a
Default

linksys wag320n
Quote:
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]

POST /setup.cgi HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Keep-Alive: 115
Connection: keep-alive
Referer: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Authorization: Basic YWRtaW46TVVTVEFGQQ==
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 105

ctype=pppoe&ifstatus=Up&todo=disconnect&this_file=Status.htm&next_file=Status.htm&SID=1870234630&mes sage=

[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[/HSRC]]]
  #59  
Old 06.06.2010, 02:10
Junkhead
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı bana? Modemimin modeli yok ve betigini de oluşturamıyorum:(
TP-LINK TD W8101G
  #60  
Old 06.06.2010, 13:28
GUARDIAN
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Junkhead View Post
arkadaşlar kimse yardımcı olmayacak mı bana? Modemimin modeli yok ve betigini de oluşturamıyorum:(
TP-LINK TD W8101G
Kendin betik yaratmayı denedinmi?
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 22:31.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.