JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 05.08.2010, 12:10
toolss
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar inca im-204w modem aldım ama betiğini bulamadım. bu konularda pek bilgim yok lütfen yardım edermisiniz.
  #82  
Old 07.08.2010, 17:09
fierybat
Guest
 
Posts: n/a
Default

huawei hg521 zaten bu modemle ilgeleneceğinizi söylemişsiniz de ben sadece benim de bunu beklediğimi söylemek için yazıyorum
  #83  
Old 11.08.2010, 18:39
Nokiax6
Guest
 
Posts: n/a
Default

airties rt-210 modemin betigini istiyorum yardim edermisiniz?
  #84  
Old 17.08.2010, 16:48
karasenir
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar benim modem airties RT-211 4 PORTLU daha önce betiğim vardı ama yeni yükledim jdownloaderi betik işlem görmedi yenisinide bir türlü yapamadım sebebide kaydetmiyor buraya kadar geliyorum ama bekliyor kaydetmiyor daha önce cok defa betik aldım biliyorum ama bu sefer yapmıyor sebebi nedir not 32 wep devre dışı yine olmuyor
  #85  
Old 18.08.2010, 14:57
halukthebalik
Guest
 
Posts: n/a
Default

degerli arkadaslar,

zoom*4 (1 ethernet ve 1 usb cikis) modemimi türlü uğraşmalarıma, okumama, defalarca denememe rağmen otomatik resetlemeyi başaramıyorum. herşeyi dogru yaptigimi düsünmeme ragmen, betik olustur dedigimde localhost 8972 ye yonlendiriliyorum... bana yol gosterecek arkadaslara simdiden cok tesekkur ederim...:)
saygilar.

haluk
  #86  
Old 24.08.2010, 17:06
Dword
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba arkadaşlar.

Aynı @halukthebalik'ın da dediği gibi Zyxel P660-RU T1 v2 marka modemle aynı sorunu yaşıyorum.

Router IP'si 192.168.1.1 olduğu halde bağlanma scripti oluştururken aşağıdaki adresle bağlanmaya çalışıyor.
Code:
**External links are only visible to Support Staff**
Ekran görüntüsü ekteki gibi.

BU sayfadaki scripti kullanıyorum. Daha önceden de bunu kullanıyorsum ve oluyordu.

Modemin Firmware'ını yükseltmiştim (V3.40(ALT.3) |07/15/2009) belki script ondan uymuyor olabilir.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılar.
Attached Images
File Type: jpg 2010-08-24_180226.jpg (28.9 KB, 437 views)

Last edited by Dword; 24.08.2010 at 17:09.
  #87  
Old 24.08.2010, 22:21
BeBeT0
Guest
 
Posts: n/a
Default

Evet Arkadaşlar Sizlere Kendi Betiğimi sunmaktan gururduyarım

DATRON RTA 1320 İçin Yapilmıştir 7 SN de Sorunsuz Modem Res için bulunmaz Bir Betik

**External links are only visible to Support Staff**İndirmek İçin Tiklayin

Lazim Olan Arkadaşlar İçin Süper Firsat
  #88  
Old 28.08.2010, 22:05
amidi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar bu huwei hg 521 in betiğini bulabilen yokmu ya bu betik olmadan bu jdownloader nasıl kullanılır ki bende bunun betiğini bekleyenlerdenim insaniyet namına bilenler söyleseler minnettar olurum.Allaha emanet olun.
  #89  
Old 30.08.2010, 14:47
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

airties rt-205 betik oluşturma işlemini başarılı bir biçimde yapabiliyorum.ama gel gelelim bağlantı resetleme otomatik yapılmaya çalışılınca ip alınamıyor.modem sayfasında adsl bağlantısı var internet bağlantısı yok ip de ise na yazıyor.modem bağlantı ayarlarından kullanıc adı olan yeri bulduğumda kaydet dediğimde de ip almıyor. ancak arçalardan yeniden başlat deyince başarılı oluyor. modem kendimin değil. kablosuzdan bağlanabiliyorum sadece.hızlı ip alma betiğini kullan demeyin.bikaç ay önce onu yaptıktan sonra modeme bi daha bağlanamamıştım.garantili bir yöntem varsa yardımlarınızı bekliyorum. JD nightly ve normal sürümde aynı sorunu yaşıyorum.

Last edited by maynak00; 01.09.2010 at 11:27.
  #90  
Old 31.08.2010, 03:19
jakedaniels
Guest
 
Posts: n/a
Default

..

Last edited by jakedaniels; 06.09.2010 at 16:57.
  #91  
Old 01.09.2010, 00:02
amidi
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Sh0cK View Post
Merhaba Arkadaşlar..

Önceliklen, Epeydir JDownloader kullanıyorum. Ve Gerçekten memnunum Google'de kendi modemimle ilgili bişey ararken burayı buldum.

Benimde modemim Huawai HG521. Bilindiği gibi bu mesajı yazdığım tarih itibariyle Huawai HG521 Modeli için reboot betiği yok.

Bundan dolayıdırki yardım etme ihtiyacı gördüm.

Yaklayıcı çalışmıyor bu modem için.

Bu modem için VB 6 Platformunda bir bot yazdım.Bir EXE Dosyası. Çift tıklandığında Modem arayüzüne k.adı şifre ile giriyor ve reboot butonuna tıklıyor.JDownloader'daki yetkililerede istenirse yardımcı olabilirim.

Kendim Gayet kullanıyorum.Herhangi bir problemle karşılaşmadım bugüne kadar.BATCH Olarak EXE'yi seçiyorsunuz..Gerisini JDownloader hallediyor.
Yardım isteyen arkadaşlr beni MSN 'den ekleyebilirler.

Profil sayfamda MSN adresim mevcuttur.
Arkadaş sana bir mail de attık ama sanırım meşgulsun dönemedin benim modem de hg521 nasıl olacak bu iş anlatsan sevinirdik tüm ttnet mağdurları olarak hepimizin duasını alırdın emin ol Allaha emanet ol
  #92  
Old 01.09.2010, 01:34
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

bu sayfadaki yöntemle(http://board.jdownloader.org/showthr...799&highlight=)
rt-205 bağlantı resetlemeye çalıştım olmadı iki yöntemle de.sayfada da deneyenler belirtmiş zaten.bat dosyasını elle çalıştırdığımda başarılı bir şekilde çalışıyor.sağ alt köşede imacrosun çalıştığını görebiliyorum.exescript ile bat ı exe haline getirdim komut satırı gizli olarak.gene başarılı 5-10sn de ip değişiyor.o exe dosyasının adını uzantısıyla beraber boş bit txt dosayasının uzantısını bat dosyası olarak kaydedip external da konumu yazdım gene uyarı işareti çıkıyor ip değişmiyor.
JD 12444 nightly ve 0.9.480de denedim.Xp sp3, java6u20
  #93  
Old 02.09.2010, 16:28
aslan4146
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bende AirTies RT-204 kullanıyorum modem resetlemeyi kabul edip kaydediyor ama resetlemeyi yapmıyor nedenini anlamadım
  #94  
Old 03.09.2010, 00:38
06MasteR
Guest
 
Posts: n/a
Default

huawei modem reseti bu sayfada


http://board.jdownloader.net/showthread.php?t=20332
  #95  
Old 03.09.2010, 21:32
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

selam arkadaslar simdiye kadar problem yasamadim ama bu iki gündür yeniden baglan ayarlarinizi gözden geciriniz diye uyari veriyor benim betik te hata var tekrar baglan olustur dedigimde sonuc vermiyor sizce ne yapmam gerekiyor yada yardimi olacak arkadas bu konuda yardim ederse iyi olur saygilarimla


windovs 7

fritz.box_sl_wlan.09.04.34.image

bu modemi kullaniyorum
  #96  
Old 04.09.2010, 03:59
jakedaniels
Guest
 
Posts: n/a
Default

..

Last edited by jakedaniels; 10.09.2010 at 14:01.
  #97  
Old 05.09.2010, 14:01
muskulpesent
Guest
 
Posts: n/a
Default

Merhaba arkadaşlar.

Modemim Airties-Rt 211. Ne "Router ip tesbiti" ne de "[I]Tekrar Baglan Betigi yarat" komutu verdigimde karsısındaki bos alanda Roter IP'si 192.168.2.1 bulunamıyor.

Tekrar Baglanma betigi olusturmaya sürdürdüğümde aşağidaki adresle baglanmaya calisiyor.

http.localhost:8972

Defalarca degisik yontemleri denememe karsin cozum bulamadim. Acil Yardim bekliyorum.

Last edited by muskulpesent; 05.09.2010 at 14:14.
  #98  
Old 05.09.2010, 14:06
muskulpesent
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kod:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
  #99  
Old 08.09.2010, 02:38
muskulpesent
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bu forumda yardım isteyene çözüm sunmak acaba yasak mı ? şayet öyle ise neden haberimiz olmadı !
  #100  
Old 08.09.2010, 20:53
scm
Guest
 
Posts: n/a
Default

kablo net uzerinden internete girdigim, "netmaster cxc 150" modemim var.
Kablonet modemlere ait betik lerde varmidir.
Varsa nereden bulurum.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:47.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.