JDownloader Community - Appwork GmbH
 

View Poll Results: Beta sürümünü nasıl buldunuz ?
Muhteşem buldum 8 38.10%
İyi 7 33.33%
Eh idare eder 2 9.52%
kötü 0 0%
Çok kötü 0 0%
Test etmedim 4 19.05%
Voters: 21. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 04.05.2009, 13:20
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

Freeloader bırde saatın ordakı sımge ustune gelındıgınde cıkan bılgı kutusu da donmaya sebep oluyor onu nasıl kapatabılırım
  #22  
Old 04.05.2009, 14:15
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by esam View Post
Freeloader bırde saatın ordakı sımge ustune gelındıgınde cıkan bılgı kutusu da donmaya sebep oluyor onu nasıl kapatabılırım
Eklenti yönetiminden Tepis ikonu ayarlar de "araç ipucunu göster" bunu kapat

eğer çalışmıyorsa tepsi ikonunu kullanma yani kutusndaki işareti kaldır...

umarım faydası olur..
  #23  
Old 04.05.2009, 16:41
esam
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yardımların ıcın tesekkurler faydası oldu gıbı
  #24  
Old 04.05.2009, 17:41
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by esam View Post
Yardımların ıcın tesekkurler faydası oldu gıbı

sisteminde kurulu olan javayı sisteminden kaldır Esam ve yeniden son sürümünü kur bu problemleri yaşaşaman lazım normalde...
  #25  
Old 04.05.2009, 17:52
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Herkese Selamlar

Dün gece yeni sürümü indirdim ve kurdum öncelikle tasarım çok güzel olmuş bazı şeylere alışmak biraz zaman alabilir ama ekip gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış kendilerini tebrik ediyorum.

Gelelim hatalara eksikliklere:

1. Ayarlar kısmında örneğin bazı ayarları yapınca yeniden başlatmak gerekiyor ancak kaydet ve yeniden başlat yok "Değişiklikleri Kaydet" desekte programı başlatmadan olmuyor.
2. Hafif tepsi ikonu program tepsi ikonuna küçükken tepsi ikonuna çift tıklayıp pencereyi açmaya çalıştığımızda ikonun üzerine geldiğimizde çıkan bilgilendirme penceresi sapıtıyor yani çok hızlı şekilde defalarca açılıp kapanıyor bir kaç kere tıkladıktan sonra düzeliyor.
3. Otomatik sistem kapatma eklentisi bende de çalışmadı maalesef önceki sürümde sorunsuz çalışıyordu sistemim WinXPPro SP3 (Güncel).
4. Sürükleyip bırakarak ekleme penceresi yok gerçi direk programın içine sürükleyip ekleyebiliyoruz ancak her seferinde arkaya kaçıyor ve pencere linkleri eklyeceğimiz ekranda çok yer kaplıyor o yüzden yine önceki gibi küçük bir pencere olsa gerçekten iyi olurdu.

Son olarak diğer sorunlarda arkadaşlar gibi bendede var onlarıda tekrar yazmak istemedim. Yeniden bağlan düğmesi kapatıp açınca iptal olması gibi.

Ama gerçekten hoşuma gitti inceledikçe eklemeye devam edeceğim.

Ek Not: Birde programı açınca sol üstteki JDownloader logosunun kenarında bir piksellik siyah nokta var LCD monitörde ölü piksel gibi duruyor büyütülecek birşey değil tabiki ama elleri değidiğinde onada bakarlarsa sevinirim. Ayrıca farketmeyen arkadaşlar için söylüyorum logoya tıkladığınızda menü açılıyor yardım vs.

Last edited by SedoRKinG; 04.05.2009 at 17:56. Reason: ek not
  #26  
Old 04.05.2009, 18:23
Derviş
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up sizce bir program nasıl olmalı

merhaba arkadaşlar ben Jdowloader i dün akşamdan beri kullanıyorum ve ilk kulanmadan itibaren programın tamda istediğim bir program olduğunu anladım ancak ne varki bir programın iyi olması yetmiyor onu kulanmayı bilmek gerekiyor hele benim gibi bilgisayar ve internet hakında acemiyseniz işte tamda burada yardım destek çıkıyor karşımıza bende öyle yaptım ve yardım desteke başvurdum iyikide baş vurmuşum ellerinden gelen hiç bir şeyi esirgemediler sağolsun demek istediğim bir programı yapmak yetmiyor herkes profesyonel bir bilgisayar veya internet kulanıcsı olmaya bilir önemli olan JDOWLOADER gibi kulanıcıların yardım başvurusunda bulunduklarında onlara yol göstermeleri ve ayrdımcı olmaları programın eşsiz olması gibi ben FREELOADER arkadaşında eşsiz olduğuna inanıyorum bana programı kurmadan en ince ayrıntısına kadar ayarlama ve kulanma ileilgili yardımcı olan

JD Supporter FREELOADER rakadaşa çok teşekür çalışmalarında başarılar dilerim.
:thumbup::thumbup::thumbup:
  #27  
Old 04.05.2009, 19:48
orcunkurt
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar ben önceki sürümde konteyner a eklediğim linkleri süzme ile boyuta veya ada göre otomatik sıralıya bliyordum ama şimdi yapamıyorum .

Belki benim yaptığim bi hata ola bilir ama paylaşmak istedim


**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by orcunkurt; 04.05.2009 at 20:03.
  #28  
Old 04.05.2009, 20:13
orcunkurt
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Derviş View Post
merhaba arkadaşlar ben Jdowloader i dün akşamdan beri kullanıyorum ve ilk kulanmadan itibaren programın tamda istediğim bir program olduğunu anladım ancak ne varki bir programın iyi olması yetmiyor onu kulanmayı bilmek gerekiyor hele benim gibi bilgisayar ve internet hakında acemiyseniz işte tamda burada yardım destek çıkıyor karşımıza bende öyle yaptım ve yardım desteke başvurdum iyikide baş vurmuşum ellerinden gelen hiç bir şeyi esirgemediler sağolsun demek istediğim bir programı yapmak yetmiyor herkes profesyonel bir bilgisayar veya internet kulanıcsı olmaya bilir önemli olan JDOWLOADER gibi kulanıcıların yardım başvurusunda bulunduklarında onlara yol göstermeleri ve ayrdımcı olmaları programın eşsiz olması gibi ben FREELOADER arkadaşında eşsiz olduğuna inanıyorum bana programı kurmadan en ince ayrıntısına kadar ayarlama ve kulanma ileilgili yardımcı olan

JD Supporter FREELOADER rakadaşa çok teşekür çalışmalarında başarılar dilerim.
:thumbup::thumbup::thumbup:
derviş evet sana katılıyorum gerçekten başta FREELOADER olmak üzere tüm ekibe teşekkür ediyorum

gerçekten bu şekilde bi destek verip ilgilenmek çok önemli ve oldukçada iyi bir şekilde başarıyorlar
  #29  
Old 05.05.2009, 22:18
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Herkese Selamlar

Dün gece yeni sürümü indirdim ve kurdum öncelikle tasarım çok güzel olmuş bazı şeylere alışmak biraz zaman alabilir ama ekip gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış kendilerini tebrik ediyorum.

Gelelim hatalara eksikliklere:

1. Ayarlar kısmında örneğin bazı ayarları yapınca yeniden başlatmak gerekiyor ancak kaydet ve yeniden başlat yok "Değişiklikleri Kaydet" desekte programı başlatmadan olmuyor.
2. Hafif tepsi ikonu program tepsi ikonuna küçükken tepsi ikonuna çift tıklayıp pencereyi açmaya çalıştığımızda ikonun üzerine geldiğimizde çıkan bilgilendirme penceresi sapıtıyor yani çok hızlı şekilde defalarca açılıp kapanıyor bir kaç kere tıkladıktan sonra düzeliyor.
3. Otomatik sistem kapatma eklentisi bende de çalışmadı maalesef önceki sürümde sorunsuz çalışıyordu sistemim WinXPPro SP3 (Güncel).
4. Sürükleyip bırakarak ekleme penceresi yok gerçi direk programın içine sürükleyip ekleyebiliyoruz ancak her seferinde arkaya kaçıyor ve pencere linkleri eklyeceğimiz ekranda çok yer kaplıyor o yüzden yine önceki gibi küçük bir pencere olsa gerçekten iyi olurdu.

Son olarak diğer sorunlarda arkadaşlar gibi bendede var onlarıda tekrar yazmak istemedim. Yeniden bağlan düğmesi kapatıp açınca iptal olması gibi.

Ama gerçekten hoşuma gitti inceledikçe eklemeye devam edeceğim.

Ek Not: Birde programı açınca sol üstteki JDownloader logosunun kenarında bir piksellik siyah nokta var LCD monitörde ölü piksel gibi duruyor büyütülecek birşey değil tabiki ama elleri değidiğinde onada bakarlarsa sevinirim. Ayrıca farketmeyen arkadaşlar için söylüyorum logoya tıkladığınızda menü açılıyor yardım vs.
Önceki yazdıklarıma ek olarak pause buttonu üzerine geldiğimizde açıklamasında bun indirmeden sonra dur diyor ancak tıklayınca hızı 1KB ile sınırlıyor.

Ve bu indirmeden sonra dur buttonunu bulamadım.

Ayrıca önceden indirilen dosyanın kaç mb olduğunu ve kaç mbnin indiğini görebiliyorduk şimdi sadece yüzde şeklinde görebiliyoruz yada bir ayarı var ama benim gözümden kaçtı.

Kolay gelsin cümleten.
  #30  
Old 05.05.2009, 22:24
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

SedoRKinG

artık bu indirmeden sonra dur ayarı dosyaların üstünden yapılıyor ; Dosyaya sağ tıkla Stop sign (Dur işareti) bunu kullanıyoruz

kolonların altındaki yüzde den mi bahsediyorsun (hani indirme listesindeki )

bunun için kolonu genişlet ilerleme kolonuna git ve çek sola doğru
  #31  
Old 05.05.2009, 22:28
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Herkese Selamlar

Dün gece yeni sürümü indirdim ve kurdum öncelikle tasarım çok güzel olmuş bazı şeylere alışmak biraz zaman alabilir ama ekip gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış kendilerini tebrik ediyorum.

Gelelim hatalara eksikliklere:

1. Ayarlar kısmında örneğin bazı ayarları yapınca yeniden başlatmak gerekiyor ancak kaydet ve yeniden başlat yok "Değişiklikleri Kaydet" desekte programı başlatmadan olmuyor.
2. Hafif tepsi ikonu program tepsi ikonuna küçükken tepsi ikonuna çift tıklayıp pencereyi açmaya çalıştığımızda ikonun üzerine geldiğimizde çıkan bilgilendirme penceresi sapıtıyor yani çok hızlı şekilde defalarca açılıp kapanıyor bir kaç kere tıkladıktan sonra düzeliyor.
3. Otomatik sistem kapatma eklentisi bende de çalışmadı maalesef önceki sürümde sorunsuz çalışıyordu sistemim WinXPPro SP3 (Güncel).
4. Sürükleyip bırakarak ekleme penceresi yok gerçi direk programın içine sürükleyip ekleyebiliyoruz ancak her seferinde arkaya kaçıyor ve pencere linkleri eklyeceğimiz ekranda çok yer kaplıyor o yüzden yine önceki gibi küçük bir pencere olsa gerçekten iyi olurdu.

Son olarak diğer sorunlarda arkadaşlar gibi bendede var onlarıda tekrar yazmak istemedim. Yeniden bağlan düğmesi kapatıp açınca iptal olması gibi.

Ama gerçekten hoşuma gitti inceledikçe eklemeye devam edeceğim.

Ek Not: Birde programı açınca sol üstteki JDownloader logosunun kenarında bir piksellik siyah nokta var LCD monitörde ölü piksel gibi duruyor büyütülecek birşey değil tabiki ama elleri değidiğinde onada bakarlarsa sevinirim. Ayrıca farketmeyen arkadaşlar için söylüyorum logoya tıkladığınızda menü açılıyor yardım vs.
Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
SedoRKinG

artık bu indirmeden sonra dur ayarı dosyaların üstünden yapılıyor ; Dosyaya sağ tıkla Stop sign (Dur işareti) bunu kullanıyoruz

kolonların altındaki yüzde den mi bahsediyorsun (hani indirme listesindeki )

bunun için kolonu genişlet ilerleme kolonuna git ve çek sola doğru
teşekkür ettim freeloader stop sign (Dur işareti) o işemiyo yarıyodu bende bu ne diyodum yarıda indirme kesilmesin diyede şimdi deneyemedim deniyecektim yoksa :D

Diğer soruma gelince deminde dediğini yapmıştım ama sola genişletip sola doğru çekmem az gelmiş demekki şimdi daha çok çektim çıktı ortaya teşekkür ettim tekrardan koaly gelsin.
  #32  
Old 05.05.2009, 22:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ok yukarda diğer belrittiğin problemlerle ilgili jd takımının haberi var..

yeni bir beta çıkabilir bu aralar...

Yakından ve severek yeni jd yi incelediğin için ayrıca sağol...
  #33  
Old 05.05.2009, 22:55
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
ok yukarda diğer belrittiğin problemlerle ilgili jd takımının haberi var..

yeni bir beta çıkabilir bu aralar...

Yakından ve severek yeni jd yi incelediğin için ayrıca sağol...
Siz bu kadar emek arcayıp bizler için ortaya bişeyler koyduktan sonra biz incelemişiz çokmu asıl ben tüm ekibe çok teşekkür ederim dört gözle bekliyorum yenilikleri.
  #34  
Old 06.05.2009, 18:06
koobe
Guest
 
Posts: n/a
Default

öncelikle çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkürler.:thumbup:yeni sürüm eski sürüme göre daha az sistem kullanmasına rağmen daha fazla donma oluyo.görsel açıdan çok güzal ama hız açısından eski sürümü kullanmaya devam edecem.
  #35  
Old 06.05.2009, 19:52
archivist archivist is offline
DSL User
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 38
Default

ben sorunumu direk print screen üzerinden anlattım:
  #36  
Old 07.05.2009, 09:16
denek denek is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 58
Default

ram kullanımında bir artış var sanki.
eski sürümde 40-50MB ram harcarken yeni sürümde 80-100MB arası değişiyor. neden olabilir?

şimdi dikkat ettim de jdownloader penceresi açıkken ram kullanımı artıyor. systray'e gönderince 8-10MB'a kadar indi. belki eski sürümde de böyleydi ama yeni dikkatimi çekti.
  #37  
Old 09.05.2009, 20:48
arsen
Guest
 
Posts: n/a
Default

Beta sürümünü denemeye başladım. Oldukça güzel şimdilik. Tabiki beta olması dolayısıyla da eksiklikleri var. Örnek vermek gerekirse, 7 arşivlik bir dosyayı indirirken parolasını da yazıp ekliyorum fakat indirmek için eklendiğinde, dosya parolası, arşiv parolası kısmında görünmüyor.

Bir diğer sorun ise linkleri eklemek için kopyaladığımda linkgrabber her zaman otomatik olarak eklemiyor. Metin ekleme kısmına ekliyor linkleri ve ordan tekrar "devam et" kısmını işaretlemek gerekiyor. Benim gözüme çarpan hatalar şimdilik bunlar.

Programı geliştirmeye yönelik tüm çabalar için teşekkürler.
  #38  
Old 09.05.2009, 21:01
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by arsen View Post
Beta sürümünü denemeye başladım. Oldukça güzel şimdilik. Tabiki beta olması dolayısıyla da eksiklikleri var. Örnek vermek gerekirse, 7 arşivlik bir dosyayı indirirken parolasını da yazıp ekliyorum fakat indirmek için eklendiğinde, dosya parolası, arşiv parolası kısmında görünmüyor.

Bir diğer sorun ise linkleri eklemek için kopyaladığımda linkgrabber her zaman otomatik olarak eklemiyor. Metin ekleme kısmına ekliyor linkleri ve ordan tekrar "devam et" kısmını işaretlemek gerekiyor. Benim gözüme çarpan hatalar şimdilik bunlar.

Programı geliştirmeye yönelik tüm çabalar için teşekkürler.
evet haklısın..

parola kısmına parolayı girdiğin vakit entera bas parola o şekilde orda kalıyor.. beta , stabil oluncaya kadar böye idare etçez artık.

İkinci bir beta söz konusu ..

Yeni bir performans seçeneği de mevcut olcak yakında..performans
şikayeti olan arkadaşların baya hoşuna gidecektir bu haber..

görüşmek üzere ...
  #39  
Old 10.05.2009, 01:05
arsen
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Freeloader,

Bilgi için teşekkürler. Tam sürüm çıkana kadar bu şekilde idare edeceğiz artık. Bu arada yeni bir sorun daha gözüme çarptı. Aşağıya ekran görüntüsünü de koyacağım ki daha iyi anlaşılsın. Modüller çalıştıktan sonra işlem bittiği halde alttaki uyarı yok olmuyor. Sanki işlem devam ediyormuş gibi kalıyor. Tam olarak da kapatamıyorsunuz. Aşağıya ekran görüntüsünü de koyuyorum:

  #40  
Old 10.05.2009, 17:19
arsen
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bir hata daha. Buldukça buraya ekliyorum.

Parolayı doğru girmeme rağmen çıkartma işlemini yapamıyor program. Çıkartma başarısız uyarısı veriyor. Parolası olmayan dosyalarda ise bir problem yok gibi görünüyor şimdilik.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:07.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.