JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 22.11.2010, 19:35
albatros44
Guest
 
Posts: n/a
Default

Freeloader ;

5-10 arası denemeden sonra, hotfile capthayı kendi buluyor.Peki şöyle yapmak mümkün mü?Bilgisayar başındayken elle hotfile captcha girebilir miyim?(her zaman değil arada kendim eklemek istiyorum)teşekkürler
  #42  
Old 22.11.2010, 21:54
HIPHOPotam
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar
rapidshare linki iptal. çalışmıyor
letitbit linki çalışmıyor üstüne bir de şifre vs.. istiyor. ücretsiz olarak bir saattir ip değiştirerek deniyorum
şunu lütfen hiç olmazsa collector accountla rapid'e yükleseniz
depositfile'a yükleseniz en az bir ay kalıyor.
illaki çevrenizde premium hotfile,fileserve hesapları olanlar vardır.
yahu ben indirebilsem ben üşenmeden yükleyeceğim ne kadar alan varsa.
rica ediyorum yahu 1 saattir göbeğim çatladı şunu indirmek için...
  #43  
Old 23.11.2010, 16:53
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

selam ile
arkadaslar aslinda ben coktan yüklerdim ama belki site yönetivcileri yüklemiyor diye düsündüm ama ses cikmayinca tekrar yükleme geregi duydum link asagidadir

süresi yoktur

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

saygilar

edit;link yüklenmiyor arkadaslar

freeloadere yolluyorum o yüklesin

Last edited by awser; 23.11.2010 at 17:00.
  #44  
Old 23.11.2010, 17:57
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

awser sağol birinci sayfadaki indirme linkleri yenilendi
  #45  
Old 23.11.2010, 20:10
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

selam ile

**** External Links are only visible to supporters ****

hocam linkler yerine bu uyari yazisi cikiyor bir kontrol etseniz
  #46  
Old 24.11.2010, 01:13
Soprano
Guest
 
Posts: n/a
Default

iyi günler arkadaşlar.

Benim bir problemim var.Daha dün fileserve linklerini JDownloader'e eklemiştim.Antirecaptcha özelliği sayesinde peşpeşe deniyor ve en sonunda tutturup indiriyordu.

Fakat fileserve.com sitesinde her captcha denemesinden sonra yaklaşık 6.30 dakikalık bekleme süresi çıkmaya başladı bugünden itibaren.Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  #47  
Old 24.11.2010, 06:08
eforx eforx is offline
JD Beta
 
Join Date: May 2009
Posts: 53
Default

@Soprano
Al bendende o kadar aynı sorun bende de var...
  #48  
Old 24.11.2010, 11:40
omnia
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet bir sorun olduğu kesin , artık işe yaramıyor bu yöntem.
  #49  
Old 25.11.2010, 08:56
omnia
Guest
 
Posts: n/a
Default

madem cevap yok, konu başlığındaki "solved" ibaresini kaldırabilirsiniz
  #50  
Old 25.11.2010, 19:22
dooodlez
Guest
 
Posts: n/a
Default

gerçektende artık çalışmıyor.
  #51  
Old 26.11.2010, 04:14
sonnefes48
Guest
 
Posts: n/a
Default

bu iş baya uzar arkadaslar tam anlami ile çözüm bulunmaz herhalde tam düzgün calismaya baslar bu sefer barındırıcı siteler güvenlik sistemini değiştirir yada google recaptcha sını güclendirir google gibi kurum güvenlik sistemim hacklendi dedirtmez yani anlicanız premium alicaz artık herkes hotfile fileserve vsvs gibi barındırıcı sitelere upload yapiyor bende tabi çünkü kazancı güzel :D

Last edited by sonnefes48; 26.11.2010 at 04:25.
  #52  
Old 26.11.2010, 07:50
askiseven
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaslar hemen karamsarlaşmıyalım ben inanıyorum ki bu çözülecek jd neler yapmadıki ben begenerek kullanıyorum bunlar ve daha neler çözülür biraz sabredin
birde burda bazı sitelerde problemsiz calısıyor bunları yazlım

mesela bende (x7.to- netload-turbo bit )bunlarda problem yok

Last edited by askiseven; 26.11.2010 at 12:05.
  #53  
Old 28.11.2010, 21:22
Osiris
Guest
 
Posts: n/a
Default

işlem fileresvede işe yarıyor ancak 6dk geri sayım yapıyor geri sayım bitttiğinde bağlanamıyor sonra tekrara 6dk dan geri sayyıyor

Last edited by Osiris; 29.11.2010 at 01:17.
  #54  
Old 01.12.2010, 17:02
omnia
Guest
 
Posts: n/a
Default

sorunla ilgili bir YETKİLİ cevap verebilecek mi acaba, kaç gün oldu tık yok?
  #55  
Old 02.12.2010, 14:33
bukalemun000
Guest
 
Posts: n/a
Default

Nası işe yarıyor ya, nerdeyse 1 haftadır ne hotfile nede fileserve dan bu algılama ile indirme yapamadım. Hani bir tanesini indirse çalışıyor ama geliştirilmesi lazım diyecem ama hiç bir işe yaramıyor.
  #56  
Old 05.12.2010, 13:26
setmenteros
Guest
 
Posts: n/a
Default

bir program var bende hotfile ve filestube captchalarını kendi kendisi algılıyor burada reklam yapmamak için vermiyorum ama destekten kime atacağmı belirtirseniz setup linkini göndereyim bir incelesinler o programdaki sistemi yansıtabilir isek belki faydası olabilir sorunun çözümü sürecine
  #57  
Old 05.12.2010, 16:31
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

işe yaramıyor ayrıca elle de girdirtmiyor.cpu %50kullanıyor içindeki php.exe ile.
  #58  
Old 06.12.2010, 20:05
BeBeT0
Guest
 
Posts: n/a
Default

1 Haftadır %90 tutturamıyor recapchaları :(

garip ama %10 kısmında bazen 20 denemenin 1 inde oluyor
  #59  
Old 07.12.2010, 20:48
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

artık algılayamıyor bile fileserverı elle giriyorum anticaptcha acık olmasına rağmen şuna bi cozum bulsallar yha :S
  #60  
Old 08.12.2010, 10:07
myefsane myefsane is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 84
Default

linkler görünmüyor.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:29.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.