JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #81  
Old 14.06.2011, 17:06
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Yukarıda verdiğim resimdeki yola baktın mı? O brotherhood plugin > Çözücü değil
Bende brotherhood var plugin yk ?
Reply With Quote
  #82  
Old 14.06.2011, 17:16
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post


Bu bilgiler girili mi?
Bu resimdeki klasörün içinde bende şu dosyalar var resme bakarsan.


Last edited by chethin; 14.06.2011 at 17:25.
Reply With Quote
  #83  
Old 14.06.2011, 20:48
himan himan is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Default

chethin

account.txt dosyasının içinde; ilk satırda kullanıcı adınız, ikinci satırda şifreniz yazılı olmalı.

hem "Jdownloader\jd\captcha\methods\captchaBrotherhood" içinde
hem " Kredi kazandığınız program içinde

Yani iki yerde de kullanıcı adınız ve şifreniz "txt" belgesi içinde, doğru şekilde yazılı olmalıdır..saygılarımla.
Reply With Quote
  #84  
Old 14.06.2011, 23:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

net frame work yokmuş sisteminde
Reply With Quote
  #85  
Old 19.06.2011, 01:15
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
net frame work yokmuş sisteminde
bir hata farkettim, 1.0.9 versiyonunun JD plugini .net 4.0 istiyor. .net 2.0 ile çalışmıyor.

o yüzden siteye 1.1.0 versiyonunu koydum, 1.1.0 için .net 2.0 yeterli

tüm kullanıcılara 1.1.0 a geçmelerini tavsiye ederim
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #86  
Old 19.06.2011, 11:10
himan himan is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Default

lelim, yeni çıkacak versiyonda "filehook.com" eklermisin jacinfo.xml
Reply With Quote
  #87  
Old 19.06.2011, 14:44
chethin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by lelim View Post
bir hata farkettim, 1.0.9 versiyonunun JD plugini .net 4.0 istiyor. .net 2.0 ile çalışmıyor.

o yüzden siteye 1.1.0 versiyonunu koydum, 1.1.0 için .net 2.0 yeterli

tüm kullanıcılara 1.1.0 a geçmelerini tavsiye ederim
Tamamdır bi ton uğraştık sorun net frame work deymiş 4.0 yktu bende bu son v1.1.0 yükledim güzel çalışıyor emeği geçen arkadaşlar sağolsun.
Reply With Quote
  #88  
Old 20.06.2011, 22:01
himan himan is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Default

"turbobit.net" den indirme yaparken captcha yı bana soruyor. "jacinfo.xml" içinde "turbobit.net" var. Benden başka bu sorun yaşayan varmı arkadaşlar ???

Örnek link: htt p://turbobit.net/d13ryfw0lboj.html
Reply With Quote
  #89  
Old 21.06.2011, 22:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Baya uğraştık bir kullanıcyla > netframework 4 ve 2 her ikisde yüklü JD programfiles da kurulu ve son sürümü > çalıştırmadık > lelim vaktin olunca bakarsın.

21.06.2011 22:40:48 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:40:48 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:42:54 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 22:42:55 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:42:55 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:42:55 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 22:43:05 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:43:05 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:43:05 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 22:43:18 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:43:18 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:43:18 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 22:48:21 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:48:21 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:48:21 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 22:48:36 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:48:36 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:48:36 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 22:48:42 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 22:48:42 : console started... v1.1.0
21.06.2011 22:48:42 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:01:54 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:01:54 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:01:54 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:02:07 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:02:07 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:02:07 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:02:23 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:02:23 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:02:23 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:02:36 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:02:36 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:02:36 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:03:26 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:03:26 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:03:26 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:03:50 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:03:50 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:03:50 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:04:09 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:04:09 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:04:09 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:04:17 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:04:17 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:04:17 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:04:27 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:04:27 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:04:27 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
21.06.2011 23:04:42 : -----------------------------------------------------------------------------------------
21.06.2011 23:04:42 : console started... v1.1.0
21.06.2011 23:04:42 : Error sending captcha : The remote server returned an error: (417) Expectation failed.
at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()
at captchaBrotherhoodNetApi.captchaBrotherhoodNetApi.sendNewCaptcha(String imgFile, String captchaSource, Int32 timeout)
Reply With Quote
  #90  
Old 23.06.2011, 07:30
kara
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sanki bana, birşeyler programın servera captha göndermesini engelliyor gibi geldi.

yada şöyle birşey buldum ama lelimin cevabını beklemeliyiz.
Code:
System.Net.HttpWebRequest adds the header 'HTTP header "Expect: 100-Continue"' to every request unless you explicitly ask it not to by setting this static property to false:

System.Net.ServicePointManager.Expect100Continue = false;
Some servers choke on that header and send back the 417 error you're seeing.

Give that a shot.
Reply With Quote
  #91  
Old 23.06.2011, 23:07
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by kara View Post
Sanki bana, birşeyler programın servera captha göndermesini engelliyor gibi geldi.

yada şöyle birşey buldum ama lelimin cevabını beklemeliyiz.
Code:
System.Net.HttpWebRequest adds the header 'HTTP header "Expect: 100-Continue"' to every request unless you explicitly ask it not to by setting this static property to false:

System.Net.ServicePointManager.Expect100Continue = false;
Some servers choke on that header and send back the 417 error you're seeing.

Give that a shot.
selam,
kusura bakmayın yoğunluktan geç cvp yazdım
sorunun tam kaynağını bilmiyorum aslında ama yukarıdaki ayarı yeni versiyona koydum, yeni versiyon (1.1.1) çıkınca denersin, aynı sorun devam ediyorsa yine bakarız.
bu arada proxy yada serverla arana girebilecek başka bir şey kullanıyorsan, onu kullanmadan direk bağlanmayı dene

1.1.1 versiyonu inş. birkaç güne hazır olacak
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #92  
Old 23.06.2011, 23:10
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by himan View Post
"turbobit.net" den indirme yaparken captcha yı bana soruyor. "jacinfo.xml" içinde "turbobit.net" var. Benden başka bu sorun yaşayan varmı arkadaşlar ???

Örnek link: htt p://turbobit.net/d13ryfw0lboj.html
bu sorun hala devam ediyor mu?
aynı sorunu yaşayan başkası var mı?

sorun devam ediyorsa şunu kontrol edebilir misiniz :
JD arayüzünde turbubit e ait captcha geldiğinde, aynı resmi input.jpg adıyla plugin klasörüne kopyalıyor mu??
eğer kopyalamıyorsa jd tarafında bir sorun olabilir, kopyaladığı halde çalışmıyorsa sizden log dosyasını mail atmanızı istiycem
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #93  
Old 24.06.2011, 21:44
himan himan is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Default

Quote:
Originally Posted by lelim View Post
bu sorun hala devam ediyor mu?
aynı sorunu yaşayan başkası var mı?

sorun devam ediyorsa şunu kontrol edebilir misiniz :
JD arayüzünde turbubit e ait captcha geldiğinde, aynı resmi input.jpg adıyla plugin klasörüne kopyalıyor mu??
eğer kopyalamıyorsa jd tarafında bir sorun olabilir, kopyaladığı halde çalışmıyorsa sizden log dosyasını mail atmanızı istiycem
JD arayüzünde turbubit e ait captcha geldiğinde, aynı resmi input.jpg adıyla plugin klasörüne kopyalıyor mu??

Hayır kopyalamıyor :(
Reply With Quote
  #94  
Old 25.06.2011, 01:17
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

Quote:
Originally Posted by himan View Post
JD arayüzünde turbubit e ait captcha geldiğinde, aynı resmi input.jpg adıyla plugin klasörüne kopyalıyor mu??

Hayır kopyalamıyor :(
eğer aynı resmi input.jpg olarak captcha brotherhood un plugin inin olduğu klasöre kopyalamıyorsa, JD nin ayarlarında bir yanlış olabilir. yada jacinfo.xml dosyasında turbobit olan başka bi plugin e gidiyordur, o plugin de sorunludur yada çözemiyordur, bu da olabilir.

diğer siteler için düzgün çalışıyorsa bence önce ikinci ihtimali kontrol et.
sanırım C:\Program Files (x86)\JDownloader\jd\captcha\methods\ klasöründeki tüm klasörleri tek tek açıp, jacinfo.xml içinde turbobit var mı diye bakman lazım. bunu yapmanın windowsta kısayolunu bilen varsa yazabilir, eskiden aramalarda dosya içeriği verme vardı ama bulamadım

şöyle bir kontrol de yapabilirsin. cbh plugin klasöründeki logfile.txt yi sil. sana turbobit ten resim sorduğunda cbh plugin klasöründe logfile.txt oluşup oluşmadığına bak. oluşmuyorsa sorun JD tarafındadır.
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #95  
Old 25.06.2011, 01:27
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

sorun jd tarafında değl, tubobit için zaten jac var jdde, turbobit iki captcha kullanıyor... hem recaptcha hemde normal kendi captchası.
Reply With Quote
  #96  
Old 25.06.2011, 13:30
himan himan is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Default

Quote:
Originally Posted by lelim View Post
eğer aynı resmi input.jpg olarak captcha brotherhood un plugin inin olduğu klasöre kopyalamıyorsa, JD nin ayarlarında bir yanlış olabilir. yada jacinfo.xml dosyasında turbobit olan başka bi plugin e gidiyordur, o plugin de sorunludur yada çözemiyordur, bu da olabilir.

diğer siteler için düzgün çalışıyorsa bence önce ikinci ihtimali kontrol et.
sanırım C:\Program Files (x86)\JDownloader\jd\captcha\methods\ klasöründeki tüm klasörleri tek tek açıp, jacinfo.xml içinde turbobit var mı diye bakman lazım. bunu yapmanın windowsta kısayolunu bilen varsa yazabilir, eskiden aramalarda dosya içeriği verme vardı ama bulamadım

şöyle bir kontrol de yapabilirsin. cbh plugin klasöründeki logfile.txt yi sil. sana turbobit ten resim sorduğunda cbh plugin klasöründe logfile.txt oluşup oluşmadığına bak. oluşmuyorsa sorun JD tarafındadır.

"eğer aynı resmi input.jpg olarak captcha brotherhood un plugin inin olduğu klasöre kopyalamıyorsa, JD nin ayarlarında bir yanlış olabilir. yada jacinfo.xml dosyasında turbobit olan başka bi plugin e gidiyordur"

"Jdownloader\jd\captcha\methods" içindeki tüm klasörlerde "jacinfo.xml" içinde turbobit i aradım, sedece kendi klasöründe var, "trbbt" "yani plugin başka bir yere yönlendirilmiyor."

Hatta "trbbt" isimli tubobit'in kendi klasörünü bile sırf içinde turbobit geçiyor diye silip öyle bir deneme yaptım sonuç "gene bana sordu" :(

Not: "Tüm bu denemeleri jd yi yeniden başlattıktan sonra yapıyorum"

Lelim siz "jd ye" turbobit linki verdiğinizde size mi soruyor, yoksa cbh devreye giriyormu, bu soruyu cavaplamanız kafi, sorunun sadece bendemi yoksa genel mi olduğunu merak ettim. Sonuçda cbh nin faydası göz ardı edilemez, turbobit olmasada olur, çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.saygılarımla...
Reply With Quote
  #97  
Old 26.06.2011, 20:03
lelim lelim is offline
JD VIP
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 326
Default

ben de denedim, turbobit captchalarını bana soruyor, plugin e göndermiyor. sebebini anlayamadım. JD tarafından bir sorun olabilir, yine de sebebini ve çözümünü bulabilirsem buraya yazarım.
__________________
Join Captcha Brotherhood now and let your JD continue downloads while you sleep!!
h ttp://www.captchabrotherhood.com/
Reply With Quote
  #98  
Old 27.06.2011, 17:22
black_sea34
Guest
 
Posts: n/a
Default hata veriyor

programı açtığımda Dizin, dizi sınırlarının dışındaydı.
diye hata veriyor.;Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir
Reply With Quote
  #99  
Old 27.06.2011, 19:06
himan himan is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 45
Default

black_sea34

Siteden manual versiyonu indirip, bi deneyin isterseniz... hem şu anda versiyon 1.1.1
Reply With Quote
  #100  
Old 27.06.2011, 19:12
stokerm
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by black_sea34 View Post
programı açtığımda Dizin, dizi sınırlarının dışındaydı.
diye hata veriyor.;Sorun nerden kaynaklanıyor olabilir

aynı problemi ben de yaşamaktayım bugün itibariyle daha önce bir sorun yoktu yardımcı olursanız çok sevinirim...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 03:29.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.