JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02.06.2011, 04:11
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Hizli modem betiği

ARKADAŞLAR FORMDA HER YERDE GEZDİM AMA AİRTİES RT-204v3KN HIZLI MODEM BETİĞİNE RASTLAYAMADIM YÖNETİCİ ARKADAŞLAR VEYA FORM İLE İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU 14 SN. BETİĞİ NERDEN BULABİLİRİM VEYA OLUŞTURABİLİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM
Reply With Quote
  #2  
Old 02.06.2011, 10:17
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

tekrar bağlan kaydedici ile en çabuk şekilde(en az adımla) modeme kullanıcı bilgilerini girdiğin yere gel.bağlantıyı kes ardından bağla de.bunu denedin mi?bu dediğim şekildeyse çok hızlı IP değişiyor(bunda modem web arayüzü farklı değilse tabi)
Reply With Quote
  #3  
Old 03.06.2011, 01:07
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

onu denedim ama o şekilde olmuyor bana AİRTİES RT-204v3 hızlı modem betiği lazım 14-18 sn varya onlardan formda ki bölüme baktım yok ??
Reply With Quote
  #4  
Old 03.06.2011, 01:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Maynak'ın dediği gibi, airties modemlerde kullanıcı bilgileirni girdiğin yere gel. Adsl seçeneğinin altında olması lazım. Fakat burada bağlantıyı kes seçeneği yok

KAYDET seçeneğini göreceksin KAYDET bağlantıyı kes ve bağlan ile aynı görevi görüyor. Buna tıkladığında hızlı IP alabilirsin.

Bu işlemi JD'nin kaydedicisi ile geçekleştir.
Reply With Quote
  #5  
Old 03.06.2011, 01:13
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim problemim şu modeme betik kaydediciği kullandığım zaman geç bağlanıyor
Reply With Quote
  #6  
Old 03.06.2011, 01:18
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

resimdeki gibi kaydet seçenğini kullan. Modeme geç bağlanıyor? Normalde kaydedici olmadan modeme giriş yaparsan? geç bağlanıyor mu?

Reply With Quote
  #7  
Old 03.06.2011, 01:34
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

modemimin programı varya ordan gelişmiş arayüzünden anında bağlanıyor ama explorer dan girince çok bekletiyor
Reply With Quote
  #8  
Old 03.06.2011, 01:42
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sabit Ip ata sisteme ve Mozilla firefox ile dene. Belki sistemindeki virüs programındaki bir modül portları sürekli tarıyor olabilir. Virüs programının ismi nedir?
Reply With Quote
  #9  
Old 03.06.2011, 01:58
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

eset,, biraz öncede modemi fabrika ayarlarına alıp tekrar denedim aynı şey yine oluyor modemin arayüzünden anında bağlanıyor netten modeme girmiyorClick image for larger version

Name:	020620112326400845.jpg
Views:	265
Size:	35.2 KB
ID:	2498 modemim netten girince böle görünüyor:confused:

Last edited by ertann; 03.06.2011 at 02:03.
Reply With Quote
  #10  
Old 03.06.2011, 02:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1.Mozilla kur 2.eset web erişim korumasını kapat 3.jdnin kaydedicisi ile anlattıklarımı uygula. Gönderdiğin resimde problem yok gibi görünüyor ? seçenklere tıklayınca ne oluyor boş mu çıkıyor? ekran. Sol tarafta seçenkler var tıkladın mı onlara? seçenkler gelmiyor mu?

dediklerimi uygulayın.
Reply With Quote
  #11  
Old 03.06.2011, 02:12
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

madm onlinesın sohbete de uğrayabilirsin
Reply With Quote
  #12  
Old 03.06.2011, 02:16
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

bana betik yaratma yeniden oluşturma şansınız nedir acaba bu yayınladığınız 14-18 sn betikler gibi ???
Reply With Quote
  #13  
Old 03.06.2011, 02:21
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

eğer sohbete uğrarsan %100 > sohbette fazla kalmicam
Reply With Quote
  #14  
Old 03.06.2011, 02:32
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

giriş yapamıyorum sohbete neden acaba kullanıcı adı parolamı giriyorum
Reply With Quote
  #15  
Old 03.06.2011, 02:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

buradan gir > http://jdownloader.org/tr/knowledge/chat

hangi kullanıcı adı ve parola? sohbete girmek için parola gekemiyor, bu bir irc sunucusu linke tıkla
Reply With Quote
  #16  
Old 03.06.2011, 02:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Jd sohbet eklentisinden de girebilirsin
Reply With Quote
  #17  
Old 03.06.2011, 02:38
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

verdiğin eklentiye tıklıyorum ama canlı sohbet yazıyor yukarda aşağıda bişey yok beklemem mi gerekiyor ???
Reply With Quote
  #18  
Old 03.06.2011, 02:40
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

evet airties modemde kaydet tuşu vardı.ben yanlış hatırlamışım.freeloader ın dediği gibi yaparsan en fazla 30sn içerisinde IP değişmesi lazım.sen önceden modemi yeniden başlat diyerek mi yapıyordun.o da en az 2dk sürer.

sohbete ben şimdi girebildim. sohbet penceresinde sağ alt pencereden Türkçeyi seçmeyi unutmadın umarım(ne kadar doğru bilmesem de)
Reply With Quote
  #19  
Old 03.06.2011, 02:44
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

airties RT-204v2 bu hızlı betik mevcut şuan ama bunun yeni versiyonu çıktı RT-204v3 eski si bana uymuyor bunun üzerinde değişiklik yapsak olmaz mı acaba ???
Reply With Quote
  #20  
Old 03.06.2011, 02:46
ertann
Guest
 
Posts: n/a
Default

--------------------------------------------------------------------------------

airties 204V2


Spoiler:
Kod:
[[[HSRC]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Keep-Alive: 115
Connection: keep-alive
Referer: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded
Content-Length: 48

redirect=&user=%%%user%%%&password=%%%pass%%%&gonder=TAMAM

[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
Keep-Alive: 115
Connection: keep-alive
Content-Type: application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8
X-Requested-With: XMLHttpRequest
Referer: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Content-Length: 2371
Cookie: AIRTIESSESSION=00C0A80297000023C64B9113C661646D696E2FC
Pragma: no-cache

<xmlrequest version="1.0.1"><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>begin_transaction</key><value>pppox-0</value></command><set inst="pppox-0"><key>type</key><value>pppoe</value></set><set inst="pppox-0"><key>username</key><value>ADSLKULLANICIADI</value></set><set inst="pppox-0"><key>password</key><value>ADSLPAROLA</value></set><set inst="pppox-0"><key>mtu</key><value>1492</value></set><set inst="pppox-0"><key>ondemand</key><value>0</value></set><set inst="pppox-0"><key>idle</key><value>300</value></set><set inst="rfc2684-0"><key>encaps</key><value>LLC</value></set><set inst="pvc-0"><key>name</key><value>VC1</value></set><set inst="pvc-0"><key>vpi</key><value>8</value></set><set inst="pvc-0"><key>vci</key><value>35</value></set><set inst="pvc-0"><key>traffic_class</key><value>UBR</value></set><set inst="pvc-0"><key>pcr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>scr</key><value>0</value></set><set inst="pvc-0"><key>mbs</key><value>0</value></set><set inst="wan-0"><key>enabled</key><value>1</value></set><set inst="wan-0"><key>linktype</key><value>pppoe</value></set><set inst="wan-0"><key>l2type</key><value>dsl</value></set><set inst="wan-0"><key>l2device</key><value>dsl-0</value></set><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>wan-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pvc-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>rfc2684-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>commit</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>end_transaction</key><value>pppox-0</value></command><command inst="cfgmgr-0"><key>save</key><value/></command><command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="pvc-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="rfc2684-0"><key>apply</key><value/></command><command inst="wan-0"><key>apply</key><value/></command></xmlrequest>

[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]
[[[/HSRC]]]
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 15:11.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.