JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27.10.2011, 14:26
erkutamca
Guest
 
Posts: n/a
Default Fileserve Preminium Sorunu

Son 2 Saattir Fileserve Premium Hesap Eklemeye Çalıştığımda Invalid Account Diyor,Ama Hesap Çalışıyor Problem Yok Sorun Nedir Acaba?
  #2  
Old 27.10.2011, 15:00
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

sorun fileserve programlama arayüzündeki API , fileserve adminlerinin problemi düzeltmesini bekleyin

Last edited by kara; 27.10.2011 at 15:27.
  #3  
Old 27.10.2011, 15:04
erkutamca
Guest
 
Posts: n/a
Default

teşekkürler üstad bekleyelim artık.iyi günler.
  #4  
Old 27.10.2011, 15:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

fileserve adminleri problemi düzeltti.
  #5  
Old 28.10.2011, 15:08
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Problem tekrar gündemde adminlerin düzeltmesini bekleyin
  #6  
Old 28.10.2011, 17:45
erkutamca
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet problem 4-5 saattir var ve hala düzelmedi :(
  #7  
Old 28.10.2011, 23:49
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by erkutamca View Post
evet problem 4-5 saattir var ve hala düzelmedi :(
akşam 8'den beri kullanıyorum. Şu an itibariyle sorun giderilmiş.:thumbup:
  #8  
Old 29.10.2011, 18:42
lordmarsell
Guest
 
Posts: n/a
Default

arkadaşlar merhaba fileserve ile ilgili sorun bende devam ediyor ne yapmamı önerirsiniz.?
  #9  
Old 29.10.2011, 19:12
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

hiçbirşey yapmayın, fileserve adminlerinin problemi düzeltmesini bekleyin. problem onlardan kaynaklanıyor
  #10  
Old 29.10.2011, 20:07
macolar
Guest
 
Posts: n/a
Default

böyle şeylerin jd üzerinde soruna sebep olması çok üzücü gerçekten.
  #11  
Old 30.10.2011, 11:04
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

evet. an itibariyle fileserve'den premium indirme yapabiliyorum. Sorun geçici olarak giderilmiş olsa gerek
  #12  
Old 30.10.2011, 19:05
mavi01
Guest
 
Posts: n/a
Default

Fileserve premium ile JD arasındaki sorun nedir? Son üç akşam hep sorun var. Premium'u aktifleştiremiyorum.Şu an itibariyle de sorun yaşıyorum....
  #13  
Old 30.10.2011, 19:50
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by mavi01 View Post
Fileserve premium ile JD arasındaki sorun nedir? Son üç akşam hep sorun var. Premium'u aktifleştiremiyorum.Şu an itibariyle de sorun yaşıyorum....
dediğin gibi akşamları etkinleştiremiyorum.x)
  #14  
Old 30.10.2011, 21:34
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by mavi01 View Post
Fileserve premium ile JD arasındaki sorun nedir? Son üç akşam hep sorun var. Premium'u aktifleştiremiyorum.Şu an itibariyle de sorun yaşıyorum....
Sorun şu JDownloader diğer indirme yöneticleri gibi çalışmaz. JD indirme işlemi için API (uygulama programlama arayüzü ) kullanır.

Fileserve'ın bu programlama arayüzünde bir bug/böcek var ve fleserve adminleri de bu böceği temizlemiyorlar. Böcek birkaç gündür arayüzde böceği temizledikleri vakit problem çözülecektir.

Last edited by Freeloader; 30.10.2011 at 21:41.
  #15  
Old 30.10.2011, 23:21
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Sorun şu JDownloader diğer indirme yöneticleri gibi çalışmaz. JD indirme işlemi için API (uygulama programlama arayüzü ) kullanır.

Fileserve'ın bu programlama arayüzünde bir bug/böcek var ve fleserve adminleri de bu böceği temizlemiyorlar. Böcek birkaç gündür arayüzde böceği temizledikleri vakit problem çözülecektir.
her JD yi açtığımızda mı geliyor bu böcek? o zaman çalışır haldeyken güncellemeleri kapatalım geçici bir süre?
  #16  
Old 31.10.2011, 00:02
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

böcek fileserve programlama arayüzünde > arayüz onlarda JD fileservele iletişim kurarken bunu kullanıyor. Böcek aralarda bir yerde kodun içerisinde barınıyor yuvayı bulup temizlemek onlara ait > arayüze bizim erişimimiz yok.Onların programlama arayüzünde değişiklik yapmamız için onların sitesinde yetkimiz olması gerekiyor.

JDyi açtığınızda böcek gelmiyor > böcek hep var fakat onaların evinde barınıyor
  #17  
Old 31.10.2011, 15:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

problem çözülmüş sanırım? Çalışıyorsa haber verin?
  #18  
Old 31.10.2011, 15:58
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
problem çözülmüş sanırım? Çalışıyorsa haber verin?
Şu an sıkıntı yok ama gece geç vakitlerde sorun oluyor.

ilerleyen vakitlerde bi daha bakarız
  #19  
Old 31.10.2011, 16:14
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

tamam sağol musti, ilerleyen vakitlerde daha iyi anlarız.
  #20  
Old 31.10.2011, 16:57
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
tamam sağol musti, ilerleyen vakitlerde daha iyi anlarız.
nası bi sorunsa artık geceleri çalışmıyorx) 11-12 gibi yazarım
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.