JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 03.12.2011, 12:42
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default debrid sitesinden gelen directHTTP indirme sorunu Hk.

arkadaşlar. JD'nin halk sürümünü kullanmaktayım. debridmax sitesinden linklerimi directhttp yaparak indirmekteydim.

Şimdi başka bir ücretsiz site var da buradan linklerimi directhttp yaptıktan sonra JD yakalayıp indirmeye başlıyor fakat bağlantı sayısı 5 ise 4/5 indiriyor son parçayı bir türlü indirmiyor.

olay günlüğü burada: http://jdownloader.org/pastebin/62887
Reply With Quote
  #2  
Old 04.12.2011, 12:42
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

maks bağlantı sayısını düşürüp dene
Reply With Quote
  #3  
Old 04.12.2011, 14:21
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
maks bağlantı sayısını düşürüp dene
20 idi 5 yaptım zaten freeloader yine değişmedi. 2 yapınca bile 2. bölünen kısma bağlanmıyor.:huh::huh::huh:
Reply With Quote
  #4  
Old 04.12.2011, 18:39
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

neden böyle yaptığını bende bilmiyorum , ekran görüntüsü yolar mısın
Reply With Quote
  #5  
Old 04.12.2011, 19:27
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

işte bu şekilde freeloader.



Reply With Quote
  #6  
Old 04.12.2011, 21:43
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

yarın ekiple görüşeceğim konuyu, neden böyle yapıyor bende bilmiyorum
Reply With Quote
  #7  
Old 05.12.2011, 14:43
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

olay günlüğü lazım Mustafa tam bir günlük yolla
Reply With Quote
  #8  
Old 05.12.2011, 17:26
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
olay günlüğü lazım Mustafa tam bir günlük yolla
ilk mesajda var yeterli değil mi o?
Reply With Quote
  #9  
Old 05.12.2011, 17:29
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kör oldum, hızlı hızlı okuduğumdan önce okumuşum sonra da untumuşum/kaçırmışım. Virüs programı ne var sistemde mustafa?

Belki virüs programı bağlantılardan birisni engelliyor olabilir buna benzer bir durum olmuştu çünkü

Last edited by Freeloader; 05.12.2011 at 17:32.
Reply With Quote
  #10  
Old 05.12.2011, 17:36
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Kör oldum, hızlı hızlı okuduğumdan önce okumuşum sonra da untumuşum/kaçırmışım. Virüs programı ne var sistemde mustafa?

Belki virüs programı bağlantılardan birisni engelliyor olabilir buna benzer bir durum olmuştu çünkü
hiçbirşey. Virüs ve/veya spyware programı yok.
Reply With Quote
  #11  
Old 05.12.2011, 17:38
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

firewall ?
Reply With Quote
  #12  
Old 05.12.2011, 17:41
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

XP kullanıyorum. Firewall kapalı.
Reply With Quote
  #13  
Old 05.12.2011, 17:48
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

tamam
Reply With Quote
  #14  
Old 05.12.2011, 17:51
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
tamam
ek olarak mcafee antivirüs kullanıyordum o zaman da böyle bi hata vardı, şimdi de var fakat sistemim firewallı halen mcafee tarafından korunuyor gözükmekte. işin ilginç olan yanı da bu malesef.

ekleme: regedit'ten bile mcafee adına herşeyi sildim.
Reply With Quote
  #15  
Old 05.12.2011, 18:25
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Bu hangi jd sürümü? log bana Revision: 9.581 gösteriyor

Last edited by Freeloader; 05.12.2011 at 18:27.
Reply With Quote
  #16  
Old 05.12.2011, 18:30
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Bu hangi jd sürümü? log bana Revision: 9.581 gösteriyor
halk sürümü. nigtly değil.
Reply With Quote
  #17  
Old 05.12.2011, 18:33
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

nightly ile dener misin
Reply With Quote
  #18  
Old 05.12.2011, 18:35
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
nightly ile dener misin
açıkçası nightliye daha alışamadığım için halk sürümü kullanmakta devam ediyorum.

D'ye kurup denedikten sonra silmek istiyorum. Napmam lazım?
Reply With Quote
  #19  
Old 05.12.2011, 18:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ben bilet oluşturdum problem için oradan ne olduğunu öğrenebilirsin

Reply With Quote
  #20  
Old 05.12.2011, 18:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

iki sürüm oluştur birsi nightly diğeri halk sürümü. Kurmana gerek yok elindek halk srümünü başka yere kopyala ve nightly sürümüne güncelle
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:43.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.