JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 05.12.2011, 18:38
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

ingilizcem yok ki? :S
Reply With Quote
  #22  
Old 05.12.2011, 18:39
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

ben sonucu bildiririm sayfa 1in sonunu oku
Reply With Quote
  #23  
Old 05.12.2011, 18:45
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

tamam. Şu an nightly e geçiyor. birazdan sonucu yazarım.
Reply With Quote
  #24  
Old 05.12.2011, 19:00
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

malesef. nightl de olmadı :S bağlantıyı 2'den 20'ye çıkarınca beklenmedik rangehander hatası verdi. bağlantıyı 3 yaptığımda da hepsinde olduğu gibi 1/1 indirmeye başladı.

http://jdownloader.org/pastebin/63198
Reply With Quote
  #25  
Old 05.12.2011, 20:48
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

freeloader şunu da belirtmek isterim ki debridmax sitesinden gelenlerde sorun yoktu.(Vardı da ufak tefek) Sorun freedebrid sitesi üzerinden gelen linklerde.

O bilette debridmax yazmışsın da yoruma, belirteyim dedim.
Reply With Quote
  #26  
Old 07.12.2011, 00:27
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

hangi freedebrid bu? fr mi? site hangisi?
Reply With Quote
  #27  
Old 07.12.2011, 00:30
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
hangi freedebrid bu? fr mi? site hangisi?
evet. freedebrid.fr' de sorunlu.

Last edited by mustafa; 13.12.2011 at 17:56.
Reply With Quote
  #28  
Old 13.12.2011, 17:55
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

freeloader, çözücüler yanlış anlamadıysam 20 bağlantıyla bağlanmaya çalıştığım için sorun oluyor, sorunun tamamen bende olduğunu iddia ediyorlar yanlış anlamadıysam, değil mi?

o günlük 20 bağlantıyla olan haliydi. bu konuya koyduğum 2 bağlantıyla olan resmi de koy da çözülsün. 4 gözle bekliyorum çözülmesini.
Reply With Quote
  #29  
Old 13.12.2011, 18:51
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

2 bağlantıyla olan halinin logunu yolla bana. Senin sistemde engelleyici olmadığından emin misin? Bana bu veri engelleniyor gibi geliyor ya da site veri parçalarına izin vermiyor.

Last edited by Freeloader; 13.12.2011 at 18:55.
Reply With Quote
  #30  
Old 13.12.2011, 20:13
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
2 bağlantıyla olan halinin logunu yolla bana. Senin sistemde engelleyici olmadığından emin misin? Bana bu veri engelleniyor gibi geliyor ya da site veri parçalarına izin vermiyor.
sırf bu yüzden format attım. Sistemimde hiçbir AV veya spyware cinsi bir şey yok. site parçalara izin vermesiydi ilk sayfadaki resimde 19/20 bağlanmazdı. IDM kullanmayı hiç sevmem ama IDM indiriyor. Sırf bu yüzden IDM kurmak zorunda kaldım. Buyur 2 parçalı halde olan log:

http://jdownloader.org/pastebin/64795
Reply With Quote
  #31  
Old 13.12.2011, 20:16
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Tamam yarın ilgileneceğim konuyla. Site parçalı indirmeyi engellemek için başka bir yola başvurmuş olabilir. IDM'de kaç parça ile indiryor baktın mı?

Last edited by Freeloader; 13.12.2011 at 20:18.
Reply With Quote
  #32  
Old 13.12.2011, 20:26
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Teamviewer varsa teamle de bakmak isterim probleme? Mümkünse tabi.
Reply With Quote
  #33  
Old 13.12.2011, 21:02
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Tamam yarın ilgileneceğim konuyla. Site parçalı indirmeyi engellemek için başka bir yola başvurmuş olabilir. IDM'de kaç parça ile indiryor baktın mı?
10 parçada indiriyor.

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
Teamviewer varsa teamle de bakmak isterim probleme? Mümkünse tabi.
uzak masaüstü oluyor değil mi teamviewer? nasıl kullanıldığı hakkında PM'den bilgilendir, olur:thumbup:
Reply With Quote
  #34  
Old 13.12.2011, 21:08
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

İmzamdan sohbete uğra
Reply With Quote
  #35  
Old 13.12.2011, 22:24
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

resimler....

Last edited by Freeloader; 14.12.2011 at 02:49.
Reply With Quote
  #36  
Old 14.12.2011, 02:50
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

aldım sildim sunucuda yer kalsın
Reply With Quote
  #37  
Old 14.12.2011, 10:36
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
aldım sildim sunucuda yer kalsın
aman aman. Gün gelir 200 kb lazım olur sunucuda:P:P:P
Reply With Quote
  #38  
Old 14.12.2011, 17:48
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

:P . Ana güncellmeyle problem düzeltilecek sunucu da bug doluymuş, bu gibi durumları halledebilmesi için indirme sistemine değişiklik yapıldı.
Reply With Quote
  #39  
Old 14.12.2011, 19:05
mustafa
Guest
 
Posts: n/a
Default

benim kullandığım sürümde de düzeltilcek mi?
Reply With Quote
  #40  
Old 14.12.2011, 19:14
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hayır, ana güncelleme ile düzeltilecek
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:13.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.