JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #201  
Old 25.04.2013, 16:05
ReXTaR's Avatar
ReXTaR ReXTaR is offline
LoRD SLaYeR ReXTaR
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 694
Default

that message is because your account has been shared or that use some kind of proxy to connect to uploaded ...

in either case, you should change the password and to contact tech support and explain your situation uploaded ...

and you should read this topic:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=42605
Reply With Quote
  #202  
Old 25.04.2013, 16:17
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

@GiuseppeKK

Even, the problem can occurs when you have a dinamic IP, and you change IP to avoid the timeout for other host. This is the reason why uploaded said that you used several IP's. Contact the uploaded support and explain your situation.
Reply With Quote
  #203  
Old 26.04.2013, 04:09
GiuseppeKK GiuseppeKK is offline
Mega Loader
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 60
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
@GiuseppeKK

Even, the problem can occurs when you have a dinamic IP, and you change IP to avoid the timeout for other host. This is the reason why uploaded said that you used several IP's. Contact the uploaded support and explain your situation.
thank you for the answers but I know the reason (I lost the connection very often due to line problems). I have written here only to communicate that JDownloader uploaded.to plugin does not handle this situation.

Regards,
Giuseppe Chillemi
Reply With Quote
  #204  
Old 26.04.2013, 05:20
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,193
Default

Do you have any idea how JD should handle this situation?

Maybe check IP, if it has been changed, disable the download for the day before being banned by the host?
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #205  
Old 26.04.2013, 08:17
titus titus is offline
JD Addict
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 168
Default

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
Do you have any idea how JD should handle this situation?
By showing this exact error message.
Reply With Quote
  #206  
Old 26.04.2013, 09:52
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,193
Default

But that won't avoid updating the account data as requested in the quote below, it will be too late.

Quote:
Originally Posted by GiuseppeKK View Post
Hi,
today I have experienced "invalid account" with jdownloader on uploaded.to.

I have open the file with the browser and the site gave to me the following error: "You used too many different IPs, Downloads have been blocked for today."

Could you fix this problem to avoind updating the account data ?

Regards
__________________
FAQ: How to upload a Log

Last edited by tony2long; 26.04.2013 at 11:16.
Reply With Quote
  #207  
Old 26.04.2013, 21:42
GiuseppeKK GiuseppeKK is offline
Mega Loader
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 60
Default

Quote:
Originally Posted by titus View Post
By showing this exact error message.
+1 For this solution

What made me crazy has been the "invalid account" message I got so many times before discovering it was a multiple IP problem.

The message must me show once you get the IP error for the first time and stating "this message won't be repeated until it will happen again the next day"

Regards,
Giuseppe Chillemi
Reply With Quote
  #208  
Old 26.04.2013, 22:32
tekra
Guest
 
Posts: n/a
Default Capcha-Eingabe trotz Premium

Problem bei dem JD2 bei Hoster uploaded.net Premium Account trotz Premium Capcha-Eingabe

Last edited by coalado; 01.05.2013 at 15:56. Reason: Please create a Log instead screenshots
Reply With Quote
  #209  
Old 27.04.2013, 16:49
thecoder2012's Avatar
thecoder2012 thecoder2012 is offline
Official 9kw.eu Support
 
Join Date: Feb 2013
Location: Internet
Posts: 948
Default

Quote:
Originally Posted by tekra View Post
Problem bei dem JD2 bei Hoster uploaded.net Premium Account trotz Premium Capcha-Eingabe
Was sagt die Übersicht der Accounts dazu bzw. die Log?

Eventuell Account mal aktivieren/deaktivieren or löschen und neu eintragen ggf. hilft es.
__________________
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your JD continue downloads while you sleep.
Reply With Quote
  #210  
Old 27.04.2013, 17:10
tekra
Guest
 
Posts: n/a
Default

hab ich schon versucht
Reply With Quote
  #211  
Old 27.04.2013, 17:14
thecoder2012's Avatar
thecoder2012 thecoder2012 is offline
Official 9kw.eu Support
 
Join Date: Feb 2013
Location: Internet
Posts: 948
Default

Quote:
Originally Posted by tekra View Post
hab ich schon versucht
Okay und was sagt die Übersicht der Accounts dazu bzw. die Log, wenn es passiert?

Etwas mehr Infos sind hilfreich um dein Problem zu lösen, wirklich!
__________________
Join 9kw.eu Captcha Service now and let your JD continue downloads while you sleep.
Reply With Quote
  #212  
Old 28.04.2013, 16:25
tekra
Guest
 
Posts: n/a
Default

download anfang normal kommt netzwerkproblem muss ich 4 minuten warden download er wieder weiter irgendwann Capcha-Eingabe wie auf dem bild
Reply With Quote
  #213  
Old 28.04.2013, 18:26
Spongshga's Avatar
Spongshga Spongshga is offline
JD Legend
 
Join Date: Apr 2009
Location: web
Posts: 1,165
Default

Quote:
Originally Posted by tekra View Post
download anfang normal kommt netzwerkproblem muss ich 4 minuten warden download er wieder weiter irgendwann Capcha-Eingabe wie auf dem bild
__________________
sorry about my gramma (dyslexia).
———————————————————————————————————
SuFu/Google: Inoffizielle JDownloader Plugins, Erweiterungen, Addons & Tools
Reply With Quote
  #214  
Old 01.05.2013, 15:02
kaiuwe kaiuwe is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 60
Default

mit ul.to gibts diese probleme öfter mal. komischerweise hab ich den eindruck, dass man dies vermeiden kann, wenn man den einstellungsteab offen lässt mit den accountsettings. :?
Reply With Quote
  #215  
Old 01.05.2013, 16:51
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,983
Default

War eventl. Premium global (Toolbar) abgeschalten?
__________________
Reply With Quote
  #216  
Old 05.05.2013, 10:26
aguti71
Guest
 
Posts: n/a
Default Problem with uploaded

I can't added a Premium Uploaded account (appears at message: Wrong user/pasword; I type (not copy and paste) both data)
Reply With Quote
  #217  
Old 05.05.2013, 10:37
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Please try it in browser first.
Reply With Quote
  #218  
Old 05.05.2013, 16:03
aguti71
Guest
 
Posts: n/a
Default

That doesn't resolve the problem. Before to try download anything I log in Uploaded website to enter to my Premium account. without any problem.
Reply With Quote
  #219  
Old 05.05.2013, 16:06
aguti71
Guest
 
Posts: n/a
Default

The problem is the software (errors in the java programming, I think).
Reply With Quote
  #220  
Old 05.05.2013, 17:20
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,195
Default

Change your password and remove special characters.
Uploaded does this via javascript before your password posts in browser.
Apparently their service doesn't even use those given character sets anyway...

see if that helps.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:29.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.