JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 21.08.2009, 01:44
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Tam ekran moduna gecerken pencere gorev cubugu dahil, tum ekrani kapliyor. Ayni sekilde geri donuşte de buna benzer sorun yasiyorum. Bu javadan mi kaynaklaniyor yoksa jd den mi?

bir diger sorum bundan onceki modem betikleri bu surum icin de etkin mi?

Bunun disinda program baya stabil olmus ram harcamasina simdilik sahit olmadim, firefox entegresi çok iyi olmuş.

Ek: az önce javayı kontrol ettim en son sürüm. Sanırsam Jd ile alakalı.

Last edited by jinxleus; 21.08.2009 at 01:52.
Reply With Quote
  #22  
Old 21.08.2009, 02:05
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jinxleus View Post
Tam ekran moduna gecerken pencere gorev cubugu dahil, tum ekrani kapliyor. Ayni sekilde geri donuşte de buna benzer sorun yasiyorum. Bu javadan mi kaynaklaniyor yoksa jd den mi?

bir diger sorum bundan onceki modem betikleri bu surum icin de etkin mi?

Bunun disinda program baya stabil olmus ram harcamasina simdilik sahit olmadim, firefox entegresi çok iyi olmuş.

Ek: az önce javayı kontrol ettim en son sürüm. Sanırsam Jd ile alakalı.
ekran görüntüsü alabilirmiyim ,

evet tabi ki modem betikleri aynı

probleminle ilgilencem ekran görüntüsü yollarsan gereken yerlere iletirim...
...

yorumların için sağol

...

tavsiyem jdownloaderı sıfırdan indirmek
Reply With Quote
  #23  
Old 21.08.2009, 02:26
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Bu arada sorunla ilgili yeni gelisme var. Tam ekran konumunda iken pencereyi fare ile surukleyemiyorum. Bu yuzden size yollayacagim ekran gorntusu 1024*768 coznurluklu ekran icindir.

Bu soruna bagli olarak fare ile pencereyi manuel ayaralama yaptiktan sonra fare imleci yukari geometrik dogru şeklinde takili kaliyor ve bunu ss de gostermem mumkun degil gibi gozukuyor.

JD'yi sifirdan indirdim.



EK: acaba javamda bir sorun mu var? Ben bastan bir java indirip yeniden deneyecegim

Last edited by jinxleus; 21.08.2009 at 02:30.
Reply With Quote
  #24  
Old 21.08.2009, 02:29
southstar20
Guest
 
Posts: n/a
Default

hocam güncellemeyi yaptıktan sonra;
barındırıcı bölümünde "plugin missing" ve ilerleme durumunda da "takma birim hatası" diye sorunlardan dolayı hiç bir rapidshare.com dosyasını indiremiyorum. anlayamadım neden böyle oldu.. fix bir hata mı bu acaba - herkeste var mı?
Reply With Quote
  #25  
Old 21.08.2009, 02:39
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

ss te gordugun gibi bende RS dosyalarini indirmede sorun yasamiyorum. Eger guncelleme uzerinden jd yukseltiysen bu tur sorunlar cikabliyor.
Reply With Quote
  #26  
Old 21.08.2009, 02:42
southstar20
Guest
 
Posts: n/a
Default

jinxleus eskisini silip tekrardan kurdum sorun yok:) indirmeler ok.. fakat bu sefer en büyük sıkıntı tekrar bağlan sorunu olacak. önceki sürümde sağolsun Freeloader uzaktan yardımcı olarak sorunu çözmüştü.. bunda da bayağı uğraşcaz herhalde.. bakalım artık.
Reply With Quote
  #27  
Old 21.08.2009, 02:48
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by southstar20 View Post
jinxleus eskisini silip tekrardan kurdum sorun yok:) indirmeler ok.. fakat bu sefer en büyük sıkıntı tekrar bağlan sorunu olacak. önceki sürümde sağolsun Freeloader uzaktan yardımcı olarak sorunu çözmüştü.. bunda da bayağı uğraşcaz herhalde.. bakalım artık.
eski betiğini al ve yeni jd de gereken yere yapıştır...


@jinxleus

problemi iletiyorum
Reply With Quote
  #28  
Old 21.08.2009, 02:49
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Modem betiklerini arastirmani tavsiye ederim. Benzer modemlerin betikleri isini gorebilir.

Bu arada benim soruna gelince temiz java yuklemesi yaptim ama sorun devam etmekte.
Reply With Quote
  #29  
Old 21.08.2009, 03:03
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@jinxleus

jd ana pencerende sağ ÜST köşede , simge durumuna küçült var onun ynında maximize olacak ona tıkla sonra pencere boyutunu ayarla.

Last edited by Freeloader; 21.08.2009 at 05:08.
Reply With Quote
  #30  
Old 21.08.2009, 04:56
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

0.7 sürümden bir kaç fotoğraf ekledim.

@Freeloader ın söylediği gibi programı sıfırdan kurmanız önerilir.














Last edited by bluemoon072; 21.08.2009 at 05:14. Reason: ilave
Reply With Quote
  #31  
Old 21.08.2009, 07:07
abtani
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yeni sürümü indirdim,kendi tekrar bağlan betiğimi oluşturdum,herşey yolunda gözüküyor.Emeği geçen herkeze teşekkürler.Sevgi ve saygılarımla....
Reply With Quote
  #32  
Old 21.08.2009, 08:10
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by abtani View Post
Yeni sürümü indirdim,kendi tekrar bağlan betiğimi oluşturdum,herşey yolunda gözüküyor.Emeği geçen herkeze teşekkürler.Sevgi ve saygılarımla....
Sağol abtani

Herşeyin yolunda olduğunu duymak güzel


JD-Takımı adına bizden de sana saygılar.
Reply With Quote
  #33  
Old 21.08.2009, 08:58
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Birtane indirdim eskiyide güncelledim şimdilik ikiside stabil çalışıyor yalnız stil değişmiyor bana özel bir sorun mu?Sistem shoutdown çalışıyor mu acaba
Emek veren herkese teşekkürler.


Windows stili en güzeli,sistem kapat çalışıyor.

Last edited by enigma007; 21.08.2009 at 09:52.
Reply With Quote
  #34  
Old 21.08.2009, 09:29
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Basinizi agrittigim icin ozur dilerim. Ama yeni gelismeler var.

Birincisi sorunumu cozdum ama sizin soylediginiz yoldan degil. Stil degsikligine gittim. Artık tam ekran moduna geciste gorev cubugu gozukuyor. Ama olayi biraz daha kurcalayinca stil degisikliklerinin ayni soruna actigina sahit oluyorum. Jd nin mevcut stillerini tek tek denedim.

bu arada bilgi: ilk varsayilan stil "synth steel blue" daha sonra "synth steel white" denedim. bu gecis sonunda sorun çozuldu. daha sonra diger stil gecislerde sorun ara ara tekranlanmaya devam etti.

Bu sorun benim icin onemsiz. zira bunun disindaki gelismelerden baya etkilendim. Ram ve cpu işlem seviyesini kontrol ettim. herhangi bir yuklenmeye denk gelmedim.
Reply With Quote
  #35  
Old 21.08.2009, 10:08
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by jinxleus View Post
Basinizi agrittigim icin ozur dilerim. Ama yeni gelismeler var.

Birincisi sorunumu cozdum ama sizin soylediginiz yoldan degil. Stil degsikligine gittim. Artık tam ekran moduna geciste gorev cubugu gozukuyor. Ama olayi biraz daha kurcalayinca stil degisikliklerinin ayni soruna actigina sahit oluyorum. Jd nin mevcut stillerini tek tek denedim.

bu arada bilgi: ilk varsayilan stil "synth steel blue" daha sonra "synth steel white" denedim. bu gecis sonunda sorun çozuldu. daha sonra diger stil gecislerde sorun ara ara tekranlanmaya devam etti.

Bu sorun benim icin onemsiz. zira bunun disindaki gelismelerden baya etkilendim. Ram ve cpu işlem seviyesini kontrol ettim. herhangi bir yuklenmeye denk gelmedim.
sevindirici haberler için sağol , arkadaşlarımla problemini görüştüm

sevgili arkadaşım jiaz bu problemleri bir kenara not aldı vakti olduğunda ilgilenecektir herzaman yaptığı gibi

görüşürüz
Reply With Quote
  #36  
Old 21.08.2009, 10:18
Neffeno
Guest
 
Posts: n/a
Default

JD 7504 güncellesim. Fakat temayı hiçbir şekilde değiştiremiyorum. Belki güncellemede bir hata vardır diye düşündüm ve sıfırdan indirdim. Yine aynı durum. Yardımcı olursanız sevinirim. substance yüklemem mi gerekiyor daha fazla tema için jd kurulum dizinine çıkartın denmiş ama
Reply With Quote
  #37  
Old 21.08.2009, 10:24
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Neffeno View Post
JD 7504 güncellesim. Fakat temayı hiçbir şekilde değiştiremiyorum. Belki güncellemede bir hata vardır diye düşündüm ve sıfırdan indirdim. Yine aynı durum. Yardımcı olursanız sevinirim. substance yüklemem mi gerekiyor daha fazla tema için jd kurulum dizinine çıkartın denmiş ama
javayı güncellemeyi denedin mi? Eskiden de bazı arkadaşların başına gelen problem olabilir > bazı temalar son java sürümü gerektirebilir. hayır substance gerekmiyor o farklı bir tema paketi
Reply With Quote
  #38  
Old 21.08.2009, 10:30
Neffeno
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
javayı güncellemeyi denedin mi? Eskiden de bazı arkadaşların başına gelen problem olabilir > bazı temalar son java sürümü gerektirebilir. hayır substance gerekmiyor o farklı bir tema paketi
Bende javadan kaynaklanabileceğini düşünerek javayı güncellemiştim fakat sorun hala devam ediyor

+
Edit:Sorunun OS kaynaklanbileceğini düşünerek Windowsu kapatıp, Linuxa (ubuntu) geçtim fakat sorun linuxtada var. :S

Last edited by Neffeno; 21.08.2009 at 10:40.
Reply With Quote
  #39  
Old 21.08.2009, 10:40
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Neffeno View Post
Bende javadan kaynaklanabileceğini düşünerek javayı güncellemiştim fakat sorun hala devam ediyor
hımm peki jd ana klasörüne libs\laf klasörüne bakar mısın > içinde synthetica stilleri var mı diye?

Not; Bu konuda iletildi
Reply With Quote
  #40  
Old 21.08.2009, 10:46
Neffeno
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
hımm peki jd ana klasörüne libs\laf klasörüne bakar mısın > içinde synthetica stilleri var mı diye?

Not; Bu konuda iletildi

Evet libs\laf dizininde stil dosyaları (.jar uzantılı) var. Sorunun OSden kaynaklabileceği düşünerek Windowsu kapattım. Linux (ubuntu) geçtim. Sorun Linuxta da var :S Saygılarımla Neffeno
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:37.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.