JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #61  
Old 21.08.2009, 17:13
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by enigma007 View Post
Stil problemi zaten bildirildi dostum,hele bugünü bir atlatalım.Daha önemli sorun flashgotta var,yükleme yapmıyor el ile yüklediğim zamanda link eklemiyor,bu durumla karşılaşan var mı?
Ben varım @enigma007

Çalışan jdownff eklentisi bu sabaha çalışırken, şimdi oda çalışmıyor. Flashgot seçili link eklemeye çalıştığımda, 7 seçili den 3 tanesini ekliyor. Problemi @Freeloader bildiririz.

İstersen Copy Link Url eklentisini indirip link eklemeleri yapabilirsin. Başka eklentilerde var.
Reply With Quote
  #62  
Old 21.08.2009, 17:41
ByAdmin
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Freeloader View Post
iki problemde bildirildi üstündeler

ayrıca isteyenler jdownloadera substance stillerini ekleyebilirler , geçici bir çözüm >

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

sağ tıklayın ve jdownloader klasörüne çıkartın böylece eski substance stillerini seçebilirsiniz
Rarı açıp libs dosyasını JD klasörüne atıyorum (eskisinin asını değiştirip) bu seferde JD açılmıyor.

En iyisi güncellemeyi beklemek sanırım
Reply With Quote
  #63  
Old 21.08.2009, 17:57
Ertan
Guest
 
Posts: n/a
Default

ben güncelleme yaptırdım ama bazı sorunlar oldu tekrar bağlanma gibi, sonra tekrar indirdim kurdum tekrar bağlanma ayarlarımı da yaptım, şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.. bahsettiğiniz sorunları bende yaşadım örneğin arayüze girip stil değiştirmeye kalkınca stil değişmiyor.. bir arkadaşımızın dediği gibi sadece windows style etkin oluyor, diğerleri bende çalışmıyor.. genel itibari ile memnunum çünkü benim için önemli olan sadece otomatik ip değiştirerek indirme yapması.. bunu da şu anda sorunsuz yapıyor..

yeniden yükleyince öncekinde ekli olan linkler doğal olarak gitti, tekrar programa eklemek biraz zaman aldı ama ne yapalım.. forumu okumaya devam edeceğim iyi forumlar
Reply With Quote
  #64  
Old 21.08.2009, 18:02
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Cümleten Selamlar

Hayırlı Ramazanlar Herkese

bütün JD takımını kutlarım çok güzel olmuş tabi biraz garibime gitmedi değil Alışıcaz ama bu arada Türkçe dil yokmu ben bulamadım?
Reply With Quote
  #65  
Old 21.08.2009, 18:08
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Cümleten Selamlar

Hayırlı Ramazanlar Herkese

bütün JD takımını kutlarım çok güzel olmuş tabi biraz garibime gitmedi değil Alışıcaz ama bu arada Türkçe dil yokmu ben bulamadım?
Türkçe dil seçeneği mevcut. Dikkatli baktınız mı?
Eğer yoksa ise bununla ilgili konu açarmısınız ?

Size de hayırlı ramazanlar

Last edited by bluemoon072; 21.08.2009 at 18:09. Reason: ilave
Reply With Quote
  #66  
Old 21.08.2009, 18:13
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Ertan View Post
ben güncelleme yaptırdım ama bazı sorunlar oldu tekrar bağlanma gibi, sonra tekrar indirdim kurdum tekrar bağlanma ayarlarımı da yaptım, şimdi sorunsuz bir şekilde çalışıyor.. bahsettiğiniz sorunları bende yaşadım örneğin arayüze girip stil değiştirmeye kalkınca stil değişmiyor.. bir arkadaşımızın dediği gibi sadece windows style etkin oluyor, diğerleri bende çalışmıyor.. genel itibari ile memnunum çünkü benim için önemli olan sadece otomatik ip değiştirerek indirme yapması.. bunu da şu anda sorunsuz yapıyor..

yeniden yükleyince öncekinde ekli olan linkler doğal olarak gitti, tekrar programa eklemek biraz zaman aldı ama ne yapalım.. forumu okumaya devam edeceğim iyi forumlar
Önceki jd yi silmediyseniz linkleri şu anki jd ye aktabilirsiniz.
Reply With Quote
  #67  
Old 21.08.2009, 18:15
Ertan
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Cümleten Selamlar

Hayırlı Ramazanlar Herkese

bütün JD takımını kutlarım çok güzel olmuş tabi biraz garibime gitmedi değil Alışıcaz ama bu arada Türkçe dil yokmu ben bulamadım?
Ayarlar - Kullanıcı Arayüzü - Dil Seçenekleri - Türkçe
Reply With Quote
  #68  
Old 21.08.2009, 18:17
Ertan
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
Önceki jd yi silmediyseniz linkleri şu anki jd ye aktabilirsiniz.
hadi yaa :( sildim tüh.. siz yine yazın isterseniz buraya belki benim gibi bu hataya düşen arkadaşlar vardır.. ben baya uğraştım 55 paketi eklerken :(
Reply With Quote
  #69  
Old 21.08.2009, 18:19
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
Türkçe dil seçeneği mevcut. Dikkatli baktınız mı?
Eğer yoksa ise bununla ilgili konu açarmısınız ?

Size de hayırlı ramazanlar
Şimdi temiz bir kurulum yapıcam yeniyi indirip eskisinin üstüne atmıştım Javayı da baştan kurayım tam bir başlangıç olsun
Reply With Quote
  #70  
Old 21.08.2009, 18:34
bluemoon072
Guest
 
Posts: n/a
Default

@enigma007

Bendeki jdownff eklentisi çalışmaya başladı.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

bu adresten deneyebilirsin.
Reply With Quote
  #71  
Old 21.08.2009, 18:40
aloska1905
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
1. Mak.deneme sayısını -1 limitsiz yapınız. Onun dışında ip kontrol ve ip bekleme süreleri modem marka ve tiplerine göre değişiyor.
Siz daha önceden bu programı kullanıyor iseniz ve ayarlarınız problem yaratmıyor ise aynı ayarları giriniz.

2. Eğer aynı anda birden fazla farklı barındırıcı sitesinden indirme yapıyorsanız, bu seçeneği seçiniz. Seçmesenizde bir problem yaşamazsınız.

3. İp kontrolünün sağlıklı olması için işaretli bırakınız.

4. Bu konunun 54. ve 55. mesajlarında bu sorun dile getirilmiş.

5. Yapılan değişiklikler anında kaydediliyor. Yapmış olduğunuz değişiklik jd nin tekrar başlatılmasını gerektiriyor ise, ayarlar penceresin den başka bir pencereye tıkladığınızda bu uyarıyı veriyor.



değerli bilgileriniz için çok ama çok teşekkür ederim.sağolun.
Reply With Quote
  #72  
Old 21.08.2009, 18:40
SedoRKinG
Guest
 
Posts: n/a
Default

Baştan kurdum herşey güzelde yeniden başlat çalışmıyor bende ayarları değiştirince yeniden başlat diyorum kapanıyo ama açılmıyor görev yöneticisinde açık kalıyor ama
Reply With Quote
  #73  
Old 21.08.2009, 19:21
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by SedoRKinG View Post
Baştan kurdum herşey güzelde yeniden başlat çalışmıyor bende ayarları değiştirince yeniden başlat diyorum kapanıyo ama açılmıyor görev yöneticisinde açık kalıyor ama
Aynı sorun bir kerelik bende de olmuştu,jawaw.exe'leri sonlandır sonra simgeden aç düzelmesi gerekiyor.


Quote:
Originally Posted by bluemoon072 View Post
@enigma007

Bendeki jdownff eklentisi çalışmaya başladı.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

bu adresten deneyebilirsin.
Oh be aynı sorunu yaşayan birini bulmak güzel,hemen bakıyorum kardeşim dışarı çıkmıştım yeni gördüm mesajını.JD kendi kurmuyor dediğim gibi kuramadığı için kısa bir süre donuyor hatta.FFten kurunca da linkleri algılamıyor,senin eklentiye bakıyorum şimdi,teşekkürler.

Edit
Eklediğin dosyayı değiştirdim düzeldi,fakat 4x100 paketlerden 7.paketi eklediğimde ilk 2 partı eklemiş 3 ve 4'Ü almamış.Tam satır sonuna gelmiş imleç kaymıyor fakat açık linkleri sağ tık kopyala yapınca eklemeye devam ediyor,zaten başka çarede kalmıyor flashgot jd o şekilde takılınca kopyalamıyor sadece sağ tık kopyala çalışıyor.(Biraz karışık oldu ama sanırım anladın:biggrin:)

Last edited by enigma007; 21.08.2009 at 19:47.
Reply With Quote
  #74  
Old 21.08.2009, 19:34
By SeFa
Guest
 
Posts: n/a
Default

JDownloader'e Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorum Yaklasık 1 Senden Beri kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı şimdi son sürümü indirdim daha da süper olmus özellikle hızlı.Yapana Sonsuz Tesekkürlerimi Sunuyorum
Reply With Quote
  #75  
Old 21.08.2009, 19:57
fotoman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Daha önceki sayfalarda arkadaşların belirttiği Tema değiştirememe sorununu bende yaşıyorum bunu belirtmek isterim zaten gerekli yerlere iletilmiş.

Ayrıca ufak birşey ama belirtmekte fayda var. Örneğin premium şifremizi bir notpad'den alıp yapıştıracağız diyelim. Jdownloaderın ilgili bölümüne giriyoruz ve notpad'den kopyala yapıştır yapmak için oraya geçmek istediğimizde Jdownloader sürekli olarak "Herzaman Üstte" konumunda kalıyor. Yani demek istediğim o premium alanını kapatmadan nereye basarsak basalım o ekran kalıyor. Bu herzaman üstte gibi durum devre dışı bırakılırsa iyi olur. Ya da ayarı var ama ben göremiyorsam yardımcı olursanız sevinirim.

Onun haricinde yeniden başlatmayı gerektiren bir ayarı değiştirdiğimiz zaman önceki versiyondaki gibi "Ayarları kaydet yeniden başlat" şeklinde bir seçenek olursa iyi olur.
Reply With Quote
  #76  
Old 21.08.2009, 23:35
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by fotoman View Post
Arkadaşlar öncelikle merhaba.

Daha önceki sayfalarda arkadaşların belirttiği Tema değiştirememe sorununu bende yaşıyorum bunu belirtmek isterim zaten gerekli yerlere iletilmiş.

Ayrıca ufak birşey ama belirtmekte fayda var. Örneğin premium şifremizi bir notpad'den alıp yapıştıracağız diyelim. Jdownloaderın ilgili bölümüne giriyoruz ve notpad'den kopyala yapıştır yapmak için oraya geçmek istediğimizde Jdownloader sürekli olarak "Herzaman Üstte" konumunda kalıyor. Yani demek istediğim o premium alanını kapatmadan nereye basarsak basalım o ekran kalıyor. Bu herzaman üstte gibi durum devre dışı bırakılırsa iyi olur. Ya da ayarı var ama ben göremiyorsam yardımcı olursanız sevinirim.

Onun haricinde yeniden başlatmayı gerektiren bir ayarı değiştirdiğimiz zaman önceki versiyondaki gibi "Ayarları kaydet yeniden başlat" şeklinde bir seçenek olursa iyi olur.
mümkünse fotolu anlatım alabilir miyim ?

.....................................
yapılan değişikliklerde Jd zaten kullanıcıya soruyor gerekli yerleri (Yeniden başlatılsın mı şeklinde) , sormuyorsa zaten kaydetmiş demektir.
Reply With Quote
  #77  
Old 22.08.2009, 00:05
emiro72
Guest
 
Posts: n/a
Default yeni sürümün türkçesi

ya arkadaşlar yeni sürüm güzel görünüyor.güncelledim fakat bu kez dil konusunda sorun yaşıyorum.türkçeye nasıl çevirecem.yardımcı olursanız sevinirim
Reply With Quote
  #78  
Old 22.08.2009, 09:41
enigma007
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by emiro72 View Post
ya arkadaşlar yeni sürüm güzel görünüyor.güncelledim fakat bu kez dil konusunda sorun yaşıyorum.türkçeye nasıl çevirecem.yardımcı olursanız sevinirim
İşte dotum buradan çevireceksin.

Reply With Quote
  #79  
Old 22.08.2009, 12:20
jinxleus jinxleus is offline
DSL User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 37
Default

Galiba yeni bir sorunla karşılaştım. Listeye aldığım linklerin parolaları JD-unrar tarafından işlenmiyor galiba. "Extract Failed" hatası alıyorum. Bu sorunla karşılaşanınız var mı?
Reply With Quote
  #80  
Old 22.08.2009, 12:41
Ertan
Guest
 
Posts: n/a
Default

ya arkadaşlar program iyi güzel çalışıyor da, linklerin ineceği yeri D:\İndirilenler yaptığım halde hemde birkaç defa, sürekli jdownloader ın içindeki downloads klasörüne indiriyor.. ne yaptıysam değiştiremedim.. bu sorunla karşılaşan var mı? biri bana yardımcı olabilir mi ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:08.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.