JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14.02.2016, 21:42
Biroger Biroger is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Default Extraction plugin doesn't work (xpenology)

Automatic extraction doesn't work on my setup: it's an HP Microserver Gen 8 running Xpenology. I've attached a log file.
Thanks
Attached Files
File Type: txt ExtractionExtension.log.0.txt (4.9 KB, 27 views)
  #2  
Old 15.02.2016, 09:19
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

I guess you simply copied an existing installation? Right?
Please close JDownloader and delete tmp and update folder and Core.jar
Then start JDownloader and it will update itself with all correct libraries for your system
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #3  
Old 15.02.2016, 21:11
Biroger Biroger is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 2
Default

Yep, it was a pure-java installation, with the headless configuration, moved to the NAS.
After deleting the folders and updating, the extraction works. Thanks!
  #4  
Old 16.02.2016, 08:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 65,456
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:20.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.