JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.12.2013, 13:09
pawel2k's Avatar
pawel2k pawel2k is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pułtusk
Posts: 55
Default automatyczna aktualizacja

gdzie jest opcja wlaczenia automatycznych aktualizacji w jd2 ?
Reply With Quote
  #2  
Old 12.12.2013, 16:41
tom70's Avatar
tom70 tom70 is offline
Fibre Channel User
 
Join Date: Mar 2009
Location: Polska
Posts: 123
Default

Opcja ta jest w Ustawieniach Zaawansowanych/Update Settings;Auto update check
Reply With Quote
  #3  
Old 12.12.2013, 23:28
pawel2k's Avatar
pawel2k pawel2k is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pułtusk
Posts: 55
Default

a jak ustawic zeby po odpaleniu program sam instalowal aktualizacje bez pytania
Reply With Quote
  #4  
Old 13.12.2013, 11:58
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

UpdateSettings: Do Not Ask Just Install On Next Startup
UpdateSettings: Do Not Ask To Install Updates On Startup

Generalnie wszystkie ustawienia Do Not Ask... ustaw na włączone jeśli nie chcesz żadnych pytań.
Reply With Quote
  #5  
Old 15.12.2013, 23:15
pawel2k's Avatar
pawel2k pawel2k is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pułtusk
Posts: 55
Default

dzięki o to mi chodziło a nie można tej funkcji zrobić bardziej widocznej jak w jd 0.9
Reply With Quote
  #6  
Old 19.02.2014, 09:09
pawel2k's Avatar
pawel2k pawel2k is offline
JD Beta
 
Join Date: Apr 2009
Location: Pułtusk
Posts: 55
Default

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** testowalem jak pisaliscie to sie pojawia komunikat
Reply With Quote
  #7  
Old 19.02.2014, 13:24
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

To mi wygląda na ustawione powiadomienia w "Dymkach":


Dla ustawień jak na obrazku - nie powinno nic "wyskakiwać" czy to w głównym okienku czy też w "Dymku".
Reply With Quote
  #8  
Old 19.02.2014, 17:05
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,452
Default

A jak całkowicie wyłaczyć aktualizacje? Przynajmniej na jakiś czas...
Dlaczego?

1. Czasami nowa aktualizacja wprowadza szereg zmian i problemów...
2. Czasami aktualizacja jest zbedną w przypadku gdy pobiera się z jednego lub więcej serwerów, ktore działają doskonale i nie trzeba aktualizowac.
Reply With Quote
  #9  
Old 19.02.2014, 23:07
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

Aktualizacje wtyczek nie są robiona same dla siebie - poprawki najczęściej wynikają ze zgłoszeń użytkowników.
Jeśli ustawisz tak w obrazku jaki dałem w #7 to aktualizacje będą pobierane wyłącznie po naciśnieciu klawisza w menu, czyli na wyraźne życzenie użytkownika.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:00.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.