JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Go Back   JDownloader Community - Appwork GmbH > English Support > Host Plugin Reports
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1241  
Old 10.11.2014, 02:04
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

not useless, those are the dash parts which get demuxed.

you have a problem with ffmpeg

Code:
--ID:140TS:1415569369096-09/11/14 22.42.49 -  [jd.controlling.downloadcontroller.SingleDownloadController(download)] -> Exception: 
--ID:140TS:1415569369096-09/11/14 22.42.49 -  [] -> java.io.IOException: Cannot run program "/Applications/JD2/JDownloader.app/Contents/java/app/tools/mac/ffmpeg_10.6+/ffmpeg": error=86, Bad CPU type in executable
	at java.lang.ProcessBuilder.processException(ProcessBuilder.java:478)
	at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:457)
	at org.jdownloader.controlling.ffmpeg.AbstractFFmpegBinary.runCommand(AbstractFFmpegBinary.java:225)
	at org.jdownloader.controlling.ffmpeg.FFmpeg.generateM4a(FFmpeg.java:97)
	at jd.plugins.hoster.YoutubeDashV2.handleDash(YoutubeDashV2.java:1328)
	at jd.plugins.hoster.YoutubeDashV2.handlePremium(YoutubeDashV2.java:1454)
	at jd.plugins.hoster.YoutubeDashV2.handleFree(YoutubeDashV2.java:1150)
	at jd.plugins.PluginForHost.handle(PluginForHost.java:817)
	at jd.controlling.downloadcontroller.SingleDownloadController.download(SingleDownloadController.java:378)
	at jd.controlling.downloadcontroller.SingleDownloadController.run(SingleDownloadController.java:508)
Caused by: java.io.IOException: error=86, Bad CPU type in executable
	at java.lang.UNIXProcess.forkAndExec(Native Method)
	at java.lang.UNIXProcess.<init>(UNIXProcess.java:53)
	at java.lang.ProcessImpl.start(ProcessImpl.java:91)
	at java.lang.ProcessBuilder.start(ProcessBuilder.java:452)
	... 8 more
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1242  
Old 10.11.2014, 09:36
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,980
Default

spock67:
Can you please join our support chat (see below) for a teamviewer session? We have no mac osX10.6.8 to test with.
__________________
Reply With Quote
  #1243  
Old 10.11.2014, 10:11
spock67 spock67 is offline
Exa Loader
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 189
Default

Quote:
Originally Posted by coalado View Post
spock67:
Can you please join our support chat (see below) for a teamviewer session? We have no mac osX10.6.8 to test with.
connected
Reply With Quote
  #1244  
Old 12.11.2014, 16:31
JUser
Guest
 
Posts: n/a
Default *Date* tag

The date tag guide for youtube plug and others is not helpful. It suggests I can name the filename something like *date[yyyy-MM-dd]*, one would also think it would work with *date[yyyy-mm-dd]* but it doesn't.

I would just like numeric date but I seem not to be able to make one.

Last edited by JUser; 12.11.2014 at 16:38.
Reply With Quote
  #1245  
Old 12.11.2014, 17:03
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

it needs to be in Java Simple Date format, please read docs.oracle.com/javase/7/docs/api/java/text/SimpleDateFormat.html
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1246  
Old 13.11.2014, 02:16
nephtys nephtys is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 19
Default

The linkgrabber won't take links to download just the audio. I have everything checked in both "audio" drop downs in the "plugins"-settings and there are no active linkfilters. Even though there's that small symbol that shows up when JD2 is trying to find something, there are no reasults in the end. I've tried giving it both just a single video (without the "&list" part) or a complete playlist (both with https, http and without) but no results at all. :(
Also: As soon as that's finally working: Is it possible to download a complete playlist into a single mp3/m4a/aac file?

Last edited by nephtys; 13.11.2014 at 02:21.
Reply With Quote
  #1247  
Old 13.11.2014, 02:44
Farhad71
Guest
 
Posts: n/a
Default Hi

Whats mean this error:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by Farhad71; 13.11.2014 at 07:33.
Reply With Quote
  #1248  
Old 13.11.2014, 07:39
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

@Farhad71
can you take screen shots of your youtube plugin settings, settings > plugin > youtube

@nephtys
jd has plugin settings for youtube, so that you can define just audio, or combinations of audio, video, subs ,etc what are your settings atm?

re: playlist into single file, no we wont be adding such feature.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1249  
Old 13.11.2014, 08:48
Farhad71
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Farhad71
can you take screen shots of your youtube plugin settings, settings > plugin > youtube


here:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

and:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Last edited by Farhad71; 13.11.2014 at 08:57.
Reply With Quote
  #1250  
Old 13.11.2014, 09:31
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

@Farhad71
settings look wrong to me
you only allow 1080 60ps and 1080p mp4, yet the variant checkbox below isn't selected for video. which effectively disables mp4
you also allow series of audio qualities but no variant checkbox for audio which effectively disables audio
you have checkbox with 3D and no selections above (probably defaults to all when you uncheck them), So I assume the screen shot shows 3D videos , but customised filename has been stripped tag to "" when renaming components fail, so you are left with ().mp4.

to me you should reset youtube settings and start again (next to the drop down for plugin name selection, their is a reset button). If the video names still fails it would be good idea to give me example link which causes it.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1251  
Old 13.11.2014, 09:39
Farhad71
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
@Farhad71
settings look wrong to me
you only allow 1080 60ps and 1080p mp4, yet the variant checkbox below isn't selected for video. which effectively disables mp4
you also allow series of audio qualities but no variant checkbox for audio which effectively disables audio
you have checkbox with 3D and no selections above (probably defaults to all when you uncheck them), So I assume the screen shot shows 3D videos , but customised filename has been stripped tag to "" when renaming components fail, so you are left with ().mp4.

to me you should reset youtube settings and start again (next to the drop down for plugin name selection, their is a reset button). If the video names still fails it would be good idea to give me example link which causes it.

But i want 1080p 60fps or 1080p
how apply settings?

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #1252  
Old 14.11.2014, 07:19
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default





the second images red box is linked to the first images red box (and other flv 3gp webm videos)!
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]

Last edited by raztoki; 14.11.2014 at 07:21.
Reply With Quote
  #1253  
Old 14.11.2014, 09:42
Ladykilljoy
Guest
 
Posts: n/a
Default

Fails to grab 4K-60fps Youtube videos since today. Latest build.

It all worked fine, I grabbed 4K-60fps videos two days ago. The program sees the resolution, but when I start downloading, it tells me outdated plugin.
Video: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Edit: It now works.

Last edited by Ladykilljoy; 14.11.2014 at 09:56. Reason: fixed
Reply With Quote
  #1254  
Old 14.11.2014, 10:22
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default YouTube: "Try restarting this link (plugin outdated)?"

I've been getting this error message when trying to download from YouTube since yesterday.

Downloads from other sources work fine.

Resetting the download and updating ffmpeg did not help.
Reply With Quote
  #1255  
Old 14.11.2014, 10:50
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Log please....

Ticket:
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1256  
Old 14.11.2014, 11:15
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

14.11.14 11.12.43to12.11.14 02.05.58 jdlog://2703855715141/
Reply With Quote
  #1257  
Old 14.11.2014, 11:36
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Thanks. Please wait for developer's reply.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1258  
Old 14.11.2014, 13:41
nephtys nephtys is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
@nephtys
jd has plugin settings for youtube, so that you can define just audio, or combinations of audio, video, subs ,etc what are your settings atm?
"Media types": Everything selected in the "audio" dropdown, nothing else
Same thing for the "default variants: audio" dropdown.
If I enable 720p videos in the first section, it grabs the videos just fine but it doesn't seem to work with just the audio.

Quote:
re: playlist into single file, no we wont be adding such feature.
Oh, that's a pity.
Reply With Quote
  #1259  
Old 14.11.2014, 14:40
msq msq is offline
Super Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 28
Default Youtube plugin stopped working

Using JD for ages and wasn't messing with my YT setting before the problem occurred.
I think it started yesterday with one or two videos and today I'm unable to download anything from YT. Got this error message:


Here you can see my current YT plugin settings:



I changed slightly settings trying to fix the problem. I restarted JD, restarted entire PC, no luck.
No major change on my OS while the problem occurred.
This is Win7 Pro 64b
Other plugins are ok - vimeo, http etc.

Any advice?
Reply With Quote
  #1260  
Old 14.11.2014, 14:50
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

any particular links?
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1261  
Old 14.11.2014, 15:15
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Coalado has fixed the issue. Please check after the next update.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1262  
Old 14.11.2014, 15:17
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Please update your JD2, reset the failed links (if possible) and try again.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1263  
Old 14.11.2014, 15:56
msq msq is offline
Super Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 28
Default

Thank you!
Ok, seems like it is starting to downloading, however some links had to be reset a couple of times, no pattern seems to be here.
Only one bizarre thing has left - the download progress:

All YT downloads behave like that.
Reply With Quote
  #1264  
Old 14.11.2014, 16:24
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Please post your log.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1265  
Old 14.11.2014, 17:30
msq msq is offline
Super Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 28
Default

Again got some updates.
If the problem will appear again - I will document it with screenshots and log file. Thank you.
Reply With Quote
  #1266  
Old 14.11.2014, 20:08
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

Now resetting the link works, but every new file added to the queue has the "plugin outdated?" message, forcing a reset each time.
Reply With Quote
  #1267  
Old 14.11.2014, 20:21
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Quote:
Originally Posted by Trilandian View Post
Now resetting the link works, but every new file added to the queue has the "plugin outdated?" message, forcing a reset each time.
Read my previous post.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1268  
Old 14.11.2014, 21:37
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

14.11.14 21.05.47to13.11.14 01.21.06 jdlog://2914855715141/
Reply With Quote
  #1269  
Old 14.11.2014, 23:19
msq msq is offline
Super Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 28
Default

14.11.14 22.16.16to14.11.14 16.50.27 jdlog://7734855715141/

Same thing as Trilandian - every new link must be manually reset. And the percentage progress is still a crazy large number.
Reply With Quote
  #1270  
Old 15.11.2014, 00:20
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

Quote:
Originally Posted by msq View Post
And the percentage progress is still a crazy large number.
Yup, that too.
Reply With Quote
  #1271  
Old 15.11.2014, 01:36
TrangleC
Guest
 
Posts: n/a
Default

I was told by a mod that I should post this here, even though I don't think this is really a Youtube problem.
I just brought up Youtube to show that no matter what I do, every filehost and Youtube, I always get that error message.

Here the text I posted in a thread that was specifically about that error message, which was closed:

"I get that error message too, it has nothing to do with any particular host though. I had links from several different hosts in the queue and when I tried downloading them, I got the error message: "Update /jd/plugins/decrypter/IlxN-Plugin [Restart on plugin out of date errors]"

I removed all the links from the list and restarted JD and then tried downloading a Youtube video and again, the same error message pops up.
No matter what I do, it just gives me that message. "
Reply With Quote
  #1272  
Old 15.11.2014, 02:42
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Thanks for the logs. I have updated the ticket, please wait for developer's reply.

__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1273  
Old 15.11.2014, 10:49
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Please update your JD2 and check It the problem still persists.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1274  
Old 15.11.2014, 12:21
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

Problem's fixed. Thanks, guys.
Reply With Quote
  #1275  
Old 15.11.2014, 19:43
msq msq is offline
Super Loader
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 28
Default

All seems to be fine, thank you for your help!
Reply With Quote
  #1276  
Old 15.11.2014, 23:00
nephtys nephtys is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 19
Default

Does anyone know what I can do to get the audio downloads to work?
Quote:
Originally Posted by nephtys View Post
"Media types": Everything selected in the "audio" dropdown, nothing else
Same thing for the "default variants: audio" dropdown.
If I enable 720p videos in the first section, it grabs the videos just fine but it doesn't seem to work with just the audio.
Reply With Quote
  #1277  
Old 15.11.2014, 23:54
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Can we do a teamviewer?
I could try to help you in that way.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1278  
Old 16.11.2014, 00:31
nephtys nephtys is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Can we do a teamviewer?
I could try to help you in that way.
Sorry, really don't want to do that. If you need screens or any info, I can upload it somewhere or tell you. Or just tell me what I could try.
Does it even work for you? E.g. with this video: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
It grabs the 720p video but not the mp3/m4a/acc for just the audio.
Reply With Quote
  #1279  
Old 16.11.2014, 00:40
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,905
Default

Yep, works for me.
Sorry, I dunno where your problem is.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1280  
Old 16.11.2014, 01:16
nephtys nephtys is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Yep, works for me.
Sorry, I dunno where your problem is.
Hm, would screens of the settings maybe help?
Do I maybe need any additional programs, so it works for audio, too?
Reply With Quote
Reply


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:26.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.