JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13.11.2010, 16:37
ka6_jeram
Guest
 
Posts: n/a
Default Weird GUI problem

Hi,

Does anyone here have this problem?.

The graphic looks blurry like in a dream kind of way.

Last edited by ka6_jeram; 13.11.2010 at 18:05.
Reply With Quote
  #2  
Old 13.11.2010, 19:09
Statter Statter is offline
JD VIP
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 455
Default

What OS?
Maybe your monitor is starting to go flakey?
When did you last check your Eyes?

How drunk are You?
What drugs are you on?
(couldn't resist these)
__________________
OS X !0.6.8 Mac Pro Intel (Workhorse)
OS X 10.10.5 MBP Intel (Secondary)
Reply With Quote
  #3  
Old 14.11.2010, 01:52
ka6_jeram
Guest
 
Posts: n/a
Default

It looks like this


Uploaded with ImageShack.us
Reply With Quote
  #4  
Old 14.11.2010, 08:39
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

It is hard to tell how much of the blur is from Imageshack and how much is in the original image. However, it appears that you are awake and this is not a drug problem.
-------
Please try adjusting your screen font settings. Does that help?
-------
Please create a script (or Batch file) containing:
Code:
cd <your JDownloader directory>
java -Xmx512m -Dsun.java2d.ddscale=true -jar jdownloader.jar
(omit the -X option for OS-X).

Use this script to start JDownloader and see if that helps.
-------
If those do not help and you are on Windows, try using Settings -> User Interface -> Style and setting it to Windows style.
If you are not on Windows, try one of the Substance styles.
-------
If none of that works, try forcing a full update of JDownloader:
Code:
java -Xmx512m -jar jdupdate.jar -restore -branch RESET
-------
In any case, please let us know what works.
Reply With Quote
  #5  
Old 14.11.2010, 13:50
ka6_jeram
Guest
 
Posts: n/a
Default

I'm on window 7 home premium. How to make a script actually?. I tried the user interface solution but no effect.
Reply With Quote
  #6  
Old 15.11.2010, 12:56
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

Use Notepad or a similar program to create a file with a .bat extension in Programs Files. You then create a shortcut to the .bat file to make it easier to use.

In order to write into Program Files, you have to be an administrator.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:09.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.