JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1681  
Old 06.06.2015, 17:56
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,906
Default

Merged youtube threads.
@Suitengu88 seems raztoki solved your problem via IRC :D
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #1682  
Old 06.06.2015, 18:26
Suitengu88
Guest
 
Posts: n/a
Default

That is indeed the case and I appreciate that. Thanks to all for bringing us this great software!
Reply With Quote
  #1683  
Old 06.06.2015, 18:29
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@suitengu88 issue solved on irc.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1684  
Old 07.06.2015, 16:05
Agnostos Agnostos is offline
JD VIP
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 313
Default

Why i can't choose better quality than 64kbps at mp3 files?
Reply With Quote
  #1685  
Old 07.06.2015, 18:25
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

Because youtube doesnt encode to mp3 at the higher qualities.

AAC for h.264 streams and for vp9 Opus or Vorbis is used nowadays and they offer much more efficiency than mp3.
Reply With Quote
  #1686  
Old 08.06.2015, 00:33
Agnostos Agnostos is offline
JD VIP
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 313
Default

Yes but why some firefox plugins it download or convert audio of any video into 128kbps or 190kbps???

Isn't there any chance to can choose that kind of quality at mp3 file?
Reply With Quote
  #1687  
Old 08.06.2015, 00:38
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

Quote:
Originally Posted by Agnostos View Post
Yes but why some firefox plugins it download or convert audio of any video into 128kbps or 190kbps???
By converting them to this.

You shouldnt convert the audio even further. Every further lossy compression means more quality loss.
Reply With Quote
  #1688  
Old 08.06.2015, 11:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,023
Default

JDownloader does not convert (see answers from above). It only demux/mux the streams.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1689  
Old 09.06.2015, 00:57
Agnostos Agnostos is offline
JD VIP
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 313
Default

Yes but how jd2 can combine audio and video at 1080 videos to one and only file?

This isn't editing of the seperate audio and video of any 1080p videos is downloading from the jd2?

Isn't there any choice i can download mp3 128kbps and above with jd2beta?

And i ask that because doesn't most programs support aac or m4a as the mp3 was.

And what i must choose at youtube plugin so it appear me to choose every audio only and video of any youtube link?
I mean here:

Why don't let me choose to download only audio of any youtube link?

Last edited by Agnostos; 09.06.2015 at 01:19.
Reply With Quote
  #1690  
Old 09.06.2015, 09:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,023
Default

JD mux the audio/video stream automatically by use of ffmpeg
JD only is able to download/demux what youtube offers. Youtube does not offer 128kb mp3, so no. You will have to convert high quality aac,m4a to mp3 if you need mp3

The dropdown menu in your screenshot shows all available formats and allows you to change/add additional versions
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #1691  
Old 09.06.2015, 17:55
De-M-oN De-M-oN is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 86
Default

But to say it again: I highly recommend you not doing this.

AAC is better format anyway + lossy to lossy conversion means more quality loss.

Do the conversion only then if there is absolutely no way around it.
Reply With Quote
  #1692  
Old 10.06.2015, 07:08
SimmianPrime
Guest
 
Posts: n/a
Default

Youtube links don't appear to be decrypting at all for me.
Reply With Quote
  #1693  
Old 10.06.2015, 07:31
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@SimmianPrime

worked for me a minute ago, what links doesn't work for you?
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1694  
Old 10.06.2015, 07:35
SimmianPrime
Guest
 
Posts: n/a
Default

Any. Not a single link I try will decrypt. The circle thing spins but then just stops and nothing happens.
Reply With Quote
  #1695  
Old 10.06.2015, 07:45
Deuvv Deuvv is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 45
Default

I can't even complete any Youtube downloads at the moment.

It loads about 18-20 MiB, then it drops to half speed, then suddenly to 1-4 KiB/s and then it stops and starts over again.


Also disabling the download and re-enabling it again doesn't work either(to try to get further), the download starts over from 0 again.
That was the only way it worked for me before to resume downloads - if I quit JD2 during a YT-download without disabling it first, it would also start over from 0 too.

It also seems the amount downloaded goes up very stutteringly.
Reply With Quote
  #1696  
Old 10.06.2015, 08:07
Deuvv Deuvv is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 45
Default

After further trying other videos, I may have spoken too soon.
I can completely download videos(tried very short ones), however some still fail pretty badly (losing all connections and restarting from 0 again).

Example:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

I just tried all files, even the 13 MiB 240p mp4-file dies down and starts over again in an endless loop the same way as mentioned in my earlier post.
Reply With Quote
  #1697  
Old 11.06.2015, 02:26
SimmianPrime
Guest
 
Posts: n/a
Default

Still can't decrypt a single youtube link. eg.
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
No youtube links whatsoever will decrypt.

The linkgrabber symbol spins but then nothing happens. Deep analyzing the links the same thing happens. All other sites seem to be working fine (twitch, dailymotion, file hosting sites etc) Just seems to be Youtube.

Links that I already had in my download list are downloading perfectly fine, resetting then checking its online status works fine as well.

It's just that I can't seem decrypt ANY new youtube links. Perhaps some sort of setting got messed up with an update?

Last edited by SimmianPrime; 11.06.2015 at 04:07. Reason: more info
Reply With Quote
  #1698  
Old 11.06.2015, 05:19
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@SimmianPrime
works fine here. Please provide your session logs. http://jdownloader.org/knowledge/wik...d-log?s=lng_en (scroll down for JDownloader 2.0 guide)

Package; VariantComics; 162659366
Link; VariantComics - 201506101200 - The Art Of Spawn! - KOeV6HtfaAQ (720p_H264-192kbit_AAC).mp4; 162659366; **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Package; JimSterling; 410503668
Link; JimSterling - 201506101200 - KHOLAT - Now THIS Is How You Horror - 6jfTVM9PWXs (720p_H264-192kbit_AAC).mp4; 410503668; **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Package; fluidicbeats; 238693862
Link; fluidicbeats - 201506101200 - Punisher Kills The Marvel Universe - 7skh0i6s3tY (720p_H264-192kbit_AAC).mp4; 238693862; **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Package; lore; 7733121
Link; lore - 201506101200 - LORE - Jurassic World Lore in a Minute! - Bg4V3MVjB70 (720p_H264-192kbit_AAC).mp4; 7733121; **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Package; GameGrumps; 171754733
Link; GameGrumps - 201506101200 - Zelda A Link to the Past_ Crumbled Beans - PART 21 - Game Grumps - gdq0NSB82AU (720p_H264-192kbit_AAC).mp4; 171754733; **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

ensure you have the latest JD2 updates, ensure you haven't crippled youtube plugin settings to the point were videos wont return.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1699  
Old 11.06.2015, 05:52
SimmianPrime
Guest
 
Posts: n/a
Default

Here's a log where I tried to decrypt several youtube vidoes: 11.06.15 13.17.16to11.06.15 13.19.14 jdlog://9664600483341/

JD2 all upto date. Youtube plugin settings are the same I've always had, I also reset them back to default but it still wouldn't decrypt any links.
Reply With Quote
  #1700  
Old 11.06.2015, 07:19
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@SimmianPrime
log is clean, like from a restarted session,
make sure clipboard monitoring is enabled, and you add links.
on error, upload logs

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1701  
Old 11.06.2015, 07:36
SimmianPrime
Guest
 
Posts: n/a
Default

@raztoki
That's exactly what I did.

I restarted, ctrl+c'd (individually) about 5 youtube links (with clipboard monitoring on) I watched the linkgrabber symbol come on and spin after copying each link, then made the log.

Could this have something to do with the issue regarding youtube .dlc files I reported here: https://board.jdownloader.org/showthread.php?p=337821

Last edited by SimmianPrime; 11.06.2015 at 07:50.
Reply With Quote
  #1702  
Old 11.06.2015, 08:58
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@SimmianPrime
if you are importing them via dlc maybe ? are the links saved from newly created dlc or ones with the error in them??

if you import from clipboard (url) it should trigger an work and have no influence from the dlc issue.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1703  
Old 11.06.2015, 09:08
SimmianPrime
Guest
 
Posts: n/a
Default

It won't decrypt youtube links with just the url from the clipboard or from a new .dlc file made up of youtube links that are still in my downloads tab. The linkgrabber icon just spins like it's decrypting but then nothing happens and it stops (same thing with both links from clipboard and .dlc files of youtube links) Every other site/link I've tried works fine.

Edit: So I gave up trying to fix it and just uninstalled then reinstalled. Seems to be working fine again now (that was really weird)

Last edited by SimmianPrime; 11.06.2015 at 13:04.
Reply With Quote
  #1704  
Old 11.06.2015, 17:07
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@simmianprime,
thanks for feedback.
at least its working!
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1705  
Old 11.06.2015, 17:40
basti2k
Guest
 
Posts: n/a
Default

8K-Support for the Youtube-Plugin
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #1706  
Old 16.06.2015, 11:43
ferez468 ferez468 is offline
JD Alpha
 
Join Date: May 2015
Posts: 21
Default Cannot download youtube videos

I used to be able to download the videos but it now says that FFmpeg is missing and to download it. When I click on the given link it just takes me to the jdownloader updater.
It seems that the FFmpeg page is missing so I cannot d/load from there.

Does anyone know what I can do?

Thanks,
ferez:confused:
Reply With Quote
  #1707  
Old 18.06.2015, 17:37
Randy Andy Randy Andy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 73
Default YouTube - Subtitle Language

Is it possible to get the subtitles of different videos from YouTube in a fixed language eg. English or German for all videos i get via JD no matter if they are from Japan, Russia or anything else ?
Reply With Quote
  #1708  
Old 18.06.2015, 18:31
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@randy_andy
at this given time you can't preference one over the other, you can set the allowed subtitle languages

@ferez468
I don't believe anything has changed on our side in respects to ffmpeg for some time. It should be still be working aok.

@basti2k
8k should be supported, Think I saw coalado make commit the other week about it.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1709  
Old 19.06.2015, 11:39
ferez468 ferez468 is offline
JD Alpha
 
Join Date: May 2015
Posts: 21
Default

@raztoki
Thanks for your reply. I uninstalled jd2 and then reinstalled it, updated it and now working ok again.

Thanks for your help
Reply With Quote
  #1710  
Old 19.06.2015, 11:48
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@ferez468
ok thanks for your feedback.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1711  
Old 23.06.2015, 22:12
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,026
Default

What is the difference between two variants with the same names?
Link from #1705 - some variants are duplicated without any difference in the names for "Ghost Towns in 8K_720p_H264_720p_AAC_192kbit"


After choosing/adding them - 2 different links are generated:


Customized filename is set to:
*videoname*_*resolution*_*videoCodec*_*resolution*_*audioCodec*_*audioQuality*.*ext*
Reply With Quote
  #1712  
Old 24.06.2015, 09:45
coalado's Avatar
coalado coalado is offline
JD Manager
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,981
Default

Editestowy:
This is because there are actually two different 2160p vp streams. One of them has a slightly higher bitrate. I will update the Plugin to give them different names like
2160p-vp9 Low Quality profile_160kbit_Opus
__________________
Reply With Quote
  #1713  
Old 24.06.2015, 17:05
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,026
Default

Thanks for explanation - now it's clear.
Reply With Quote
  #1714  
Old 24.06.2015, 18:20
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

Spoiler:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
JD2 Filename:
Quote:
Przemys³aw Wipler w programie Nowy Dzieñ (24.06.2015 Polsat) (720p).mp4
I want FileName:
Quote:
Przemys³aw Wipler w programie Nowy Dzieñ (24.06.2015 Polsat) (720p50).mp4

Last edited by djmakinera; 24.06.2015 at 22:38.
Reply With Quote
  #1715  
Old 24.06.2015, 18:32
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

and what does 50 represent ?? fps ?
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1716  
Old 24.06.2015, 18:52
djmakinera djmakinera is offline
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Poland
Posts: 8,387
Default

50 frames per second
Reply With Quote
  #1717  
Old 24.06.2015, 19:17
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

Thank god I'm a mind reader!

It should be possible, though it wont be accurate as youtube groups series of fps in one or two identifiers.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1718  
Old 25.06.2015, 03:03
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default


I've had this issue for some time now, occasionally an attempt to add a youtube link fails, it stalls forever.
This isn't so bad except for the fact that the url is usually incomplete, meaning I can't remember what video I was trying to add, and it takes detective work to find out what's missing.
Would it be possible to always show the complete url in the pop up window?
The example is complete because its shorter but many times its missing a letter or two and then i have to figure it out manually, which really sucks if I didn't actually open the link in a browser before.
Reply With Quote
  #1719  
Old 25.06.2015, 06:26
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,632
Default

@travestree
I have that dialog not showing any longer, are you able to resize x and y ? I think if you could it would auto scale the URL to the display size.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #1720  
Old 25.06.2015, 10:08
travestree travestree is offline
Giga Loader
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
@travestree
I have that dialog not showing any longer, are you able to resize x and y ? I think if you could it would auto scale the URL to the display size.
Unfortunately I've tried that before, the truncated url +.... is baked into the message window, there is nothing to reveal.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 21:08.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.