JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28.06.2018, 22:05
highsurfer highsurfer is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 1
Default Account Premium.to not working

Hallo, I have an account at premium.to.
If I try to open an account in jdownloder 2 there is a message that I can´t create because the Login data are wrong. But with the same Login data I can enter the premium.to site. The Login was working in jdownloader 2 before the last uodate. Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 29.06.2018, 09:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,998
Default

There has been no update. The last update to premium.to plugin is from 04.05.2018.
Did you validate the logins in browser? Not copy/paste but enter by hand.
Send logins to support@jdownloader.org and we can check the plugin
Also a debug log would be great. Enable Settings-Advanced Settings-Log.debugmodeenabled and restart JDownloader.
Now try to add the account again and create a log, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
and post the shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 29.06.2018, 22:02
wurmo wurmo is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default

Same problem here. For years existing account don't work.

Login to the site and login with other client works.
Reply With Quote
  #4  
Old 30.06.2018, 02:27
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,014
Default

Please upload the log with debug mode enabled in advanced settings.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #5  
Old 01.07.2018, 13:22
wurmo wurmo is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default

jdlog://2603064433151/
Reply With Quote
  #6  
Old 01.07.2018, 14:17
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,014
Default

Your log doesn't show premium.to account check but uploaded.net account check.
One of the message is: {"err":"User and password do not match!"}
Do you use any special character?
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #7  
Old 01.07.2018, 21:06
wurmo wurmo is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default

Yes I have a few, but it worked since 2016.

Since Thursday I got the error. So I deleted the existing account.

But I can't create a new premium.to account.

My Usenet-Client works with the login.

Last edited by wurmo; 01.07.2018 at 21:19.
Reply With Quote
  #8  
Old 02.07.2018, 16:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,998
Default

I've updated plugin. It seems that special chars never have worked since long time.
Please update and check again. In case it still fails, please send logins to support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 02.07.2018, 21:43
wurmo wurmo is offline
Modem User
 
Join Date: Oct 2016
Posts: 4
Default

Problem is solved.

Thank you.
Reply With Quote
  #10  
Old 03.07.2018, 16:36
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 58,998
Default

Thanks for the feedback!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:20.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.