JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22.03.2017, 23:09
RedViper RedViper is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Apr 2016
Location: Mexico
Posts: 46
Default Depositfiles plugin outdated?

Hi

I find weird that depositfiles.com is in the list of hosters but not depositfiles.org and actually they changed domain [now that I see]
Reply With Quote
  #2  
Old 22.03.2017, 23:21
dabrown dabrown is offline
Black Hole
 
Join Date: Jun 2015
Location: North America
Posts: 254
Default Depositfiles plugin outdated?

Hard to believe no one else has reported this...

Since this morning I've been getting very different behavior from depositfiles. Normally I'd get a Solve Media captcha and downloads work. But for about 6 hours, I get a Recaptcha V2, and an immediate "plugin outdated" error. So I attempted via Firefox and it worked normally- Solve Media captcha, successful download.

Link:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

log:

22.03.17 14.07.11 <--> 22.03.17 14.19.23 jdlog://3450979150841/
Reply With Quote
  #3  
Old 22.03.2017, 23:32
weblurker weblurker is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 84
Default

I've experienced the same problem with DepositFiles over the same 6 or 8 hours today.
Reply With Quote
  #4  
Old 22.03.2017, 23:58
dabrown dabrown is offline
Black Hole
 
Join Date: Jun 2015
Location: North America
Posts: 254
Default

Behavior changed slightly in the last half hour- went back to Solve Media captchas, but still the plugin outdated error.
Reply With Quote
  #5  
Old 23.03.2017, 01:18
dabrown dabrown is offline
Black Hole
 
Join Date: Jun 2015
Location: North America
Posts: 254
Default

Quote:
Originally Posted by RedViper View Post
Hi

I find weird that depositfiles.com is in the list of hosters but not depositfiles.org and actually they changed domain [now that I see]
They've used multiple domains for years- depositfiles.org, depositfiles.com, dfiles.eu, dfiles.ru. All the same host.
Reply With Quote
  #6  
Old 23.03.2017, 01:32
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,277
Default

they haven't changed there name, just enforcing https which has issue with user plugin option which now we can't use.

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #7  
Old 23.03.2017, 03:05
normie100 normie100 is offline
JD Addict
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 152
Default

Are you saying the depositfiles plugin is now broken? Those of us with premium accounts can no longer use JD?

I am getting Invalid logins although when I check on their webpage, everything is correct. They did post something about not installing AdBlock on their front page: could this be it?

As others say, behavior has changed in the past 12hrs.
Reply With Quote
  #8  
Old 23.03.2017, 03:05
RedViper RedViper is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Apr 2016
Location: Mexico
Posts: 46
Default

I wasn't able to use my "credentials" and I thought the problem was on the domain name of the host. But now there is no problem!

Thank you!
Reply With Quote
  #9  
Old 23.03.2017, 03:53
normie100 normie100 is offline
JD Addict
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 152
Default

OMG. It just fixed itself. note that I started DLing two files in Safari using the same credentials and there was no problem. I did a 'refresh" in Account Manager, and nothing changed. Then I disabled/enabled it and now it came back good.

problem solved. Still confused...
Reply With Quote
  #10  
Old 23.03.2017, 14:00
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,900
Default

Thanks for the feedback.

If it happens again, please let us know and keep posting logs

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 23:16.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.