JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14.06.2015, 07:26
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Question deposit files jumps captchas

Well since a few days I don't get any capatchas of DF anymore, JD2 simply shows the jump symbol like I jumped the captcha but there wasn't any captcha at all.

14.06.15 06.19.03to14.06.15 06.23.27 jdlog://9624700483341/
Reply With Quote
  #2  
Old 14.06.2015, 13:49
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,303
Default

settings > captchas > dialogs (window) via browser needs to be used.

more information about this feature please read https://support.jdownloader.org/inde...splay-captchas
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #3  
Old 14.06.2015, 13:51
Hermanch Hermanch is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 46
Default Depositfiles: Plugin no longer working

Depositfiles has stopped working over the last couple of days. They appear to have changed their captcha system.

Instead of popping up a dialog box/opening it in the browser, it now makes no attempt and returns the error:

SKIPPED CAPTCHA IS REQUIRED.
Reply With Quote
  #4  
Old 14.06.2015, 14:48
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,245
Default

Please read the post above.
__________________
FAQ: How to upload a Log
Reply With Quote
  #5  
Old 14.06.2015, 17:02
Hermanch Hermanch is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 46
Default

Thanks, but what do I have to put where to make it work?
Reply With Quote
  #6  
Old 14.06.2015, 18:12
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,303
Default

refresh the support article, I put in another screen shot.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #7  
Old 14.06.2015, 19:10
Hermanch Hermanch is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
refresh the support article, I put in another screen shot.
Got it! Thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 14.06.2015, 20:19
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

To bad that its easier to go to there webpage and do it manually than having to jump through the loops to get it done by JD2.
Reply With Quote
  #9  
Old 15.06.2015, 00:25
emilio530 emilio530 is offline
JD Addict
 
Join Date: Oct 2011
Location: Caracas
Posts: 154
Default

Is there any way to access this settings from the advanced section of mobile jd? I'm having the same problem of captchas not showing with k2s.

Thanks
Reply With Quote
  #10  
Old 15.06.2015, 05:21
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,303
Default

@nobadguy
I don't agree, fundamentals of queue management (pre wait times, post wait times), mirror handling, free space checks, etc, are still in place. You are just answering captcha within a browser tab. Tab auto closes after you solve captcha job done. No different than dialog window within JD and you have to solve, just now its in browser tab instead.

@emilio530
k2s doesn't use recaptchav2, only recaptchav1. This will use browser loop if enabled, if not enabled it will use our old captcha implementation (bad quality captcha images), as the support artcile indicates you can setup 'google.com (recaptcha)' account account manager and browser loop will not be required.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #11  
Old 15.06.2015, 10:48
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

Well the captchas look very different to what I get on the browser, also crappy settings (Script & Plugin) have to be activated so that it works or you can type your ass off with correct captchas and still don't get any download running.
Reply With Quote
  #12  
Old 15.06.2015, 11:04
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,303
Default

@nobadguy
not following, script & plugin ? as in noscript deactivated you mean?
I don't have any problems with browser solver and recaptcha2 at all. It's very easy to solve.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #13  
Old 16.06.2015, 08:59
Hermanch Hermanch is offline
Ultra Loader
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 46
Default

Works well now. Thanks.
Reply With Quote
  #14  
Old 17.06.2015, 05:03
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

Is that crap now even case sensitive?!
God I need almost a dozen attempts to solve this crap with this silly font that is used.
Really who do I have to shoot to get rid of it???
Can't the limit traffic in a better way?
Reply With Quote
  #15  
Old 17.06.2015, 05:24
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,303
Default

@nobadguy
recaptchav1 or v2 is not case sensitive.
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #16  
Old 17.06.2015, 08:27
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

Besides that I wonder why correct captchas are not working or is this wrong???
Reply With Quote
  #17  
Old 18.06.2015, 06:36
dheophe dheophe is offline
Junior Loader
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 12
Default

Hi,

I have issue with depositfiles plugin.
If I use it for the 1st time after Jdownloader start it working perfectly.
But after that the popup windows in Chrome is suddenly close before I can solved the captcha.
Jdownloader popup windows to open new table in browser also not close after I choose "Open Browser".
Reply With Quote
  #18  
Old 18.06.2015, 15:43
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,979
Default

JD can auto solve such captchas in some cases.
Please read this article regarding our Browser captchas:
https://support.jdownloader.org/inde...splay-captchas
See also this thread:
https://board.jdownloader.org/showth...=63148&page=14

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #19  
Old 18.06.2015, 21:51
RolBorch RolBorch is offline
JD Addict
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 160
Default

For all who have problems with the browser closing before solving the captcha - see that you have an empty cache.
Reply With Quote
  #20  
Old 19.06.2015, 20:59
nobadguy nobadguy is offline
JD Fan
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 71
Default

I have still the problem with the captchas not working despite correct solving.

And why do I get normal text captchas when going manually over the webpage but doing it over JD forces me to solve these silly picture game where to find hamburges, pasta or whatever other crap.
Doing deposit files in JD is simply a pain in the ass in the current state.

BTW can I change what browser JD opens?

Last edited by nobadguy; 19.06.2015 at 21:32.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 20:08.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.