JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12.10.2016, 18:04
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default MEGA.nz can't check account

Hello guys

today something wrong happened to MEGA suddnly the download stopped and the old message that says "Bandwidth Limit Exceeded" came back, so i wnet to check my account and i find that it says "can't check account" and i can't get rid of it until i remove the account and input it again and then everything goes will for one donwload and when it finish the problem return again

the lod:

12.10.16 18.28.19 <--> 12.10.16 18.51.40 jdlog://1893681887641/
Reply With Quote
  #2  
Old 12.10.2016, 18:31
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Temporary Server issues
A temporary congestion or server malfunction prevented your request from being processed. No data was altered. Retry. Retries must be spaced with exponential backoff.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 12.10.2016, 18:34
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Should fix itself over time
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4  
Old 12.10.2016, 19:31
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Thank you.
Now everything works perfectly and i hope still this way all the time
Reply With Quote
  #5  
Old 13.10.2016, 05:44
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Hello again

the problem came back. Not the account update this thime it's the "Bandwidth Limit Exceeded" and i can't get rid of it until i remove the acoount and entering it again

log
12.10.16 18.28.19 <--> 13.10.16 06.34.17 jdlog://4834681887641/
Reply With Quote
  #6  
Old 13.10.2016, 10:42
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

It seems you are reaching connection limits (not download, amount of requests). Please wait for next plugin Update. I've updated error handling for that
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #7  
Old 13.10.2016, 11:02
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

OK thank you jd team for all the hard work
Reply With Quote
  #8  
Old 15.10.2016, 05:06
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

I'm Sorry Jiaz to inform you that the "Bandwidth Limit Exceeded" still exist

http://i.imgur.com/S460xeV.png


log

13.10.16 22.07.41 <--> 15.10.16 05.57.53 jdlog://0306681887641/

Last edited by Samoz; 15.10.2016 at 05:14.
Reply With Quote
  #9  
Old 15.10.2016, 13:41
DV2FOX DV2FOX is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 13
Unhappy

Wanted to share out that i have the issue aswell, never happened to me before when using the new Mega domain (co.nz or something) . Hoping that a fix comes out soon whenever it can.

Thanks for the headsup,Jiaz.
Reply With Quote
  #10  
Old 17.10.2016, 13:41
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

"Bandwidth Limit Exceeded" -> You've reached the traffic limit of mega.
Mega has different limits for website/tools. And it seams you already have reached the limit. Either try to get another IP/reconnect or account/free/premium.
There is nothing we can do about this limit.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 17.10.2016, 19:00
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

I donwloaded about 9GB how can be 9gb a limit?

and i have two accounts and stiil reach the limit

when MEGA plugin came out i donwloaded more than 90GB and didn't get the limit but now only 9GB O_O i think there is something with the plugin

Last edited by Samoz; 18.10.2016 at 00:24.
Reply With Quote
  #12  
Old 18.10.2016, 08:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

It is up to mega what the limit is. Maybe the limit is bound to IP, maybe it is bound to account.
Did you try a reconnect?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #13  
Old 18.10.2016, 17:46
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Reconnect to what?

and now im certain that it's 9,and something gb per every 15hr and the Bandwidth Limit Exceeded came
Reply With Quote
  #14  
Old 18.10.2016, 17:52
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Reconnect= get a new IP/restart router/modem
It seems that mega has changed some limits. We will have to wait for other reports.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #15  
Old 19.10.2016, 07:59
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

i reset the modem and it's the same
Reply With Quote
  #16  
Old 19.10.2016, 11:36
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Did you try to setup another free account and add it to JDownloader.
There is not much we can about mega limits. We know that accounts/IP checks may help
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #17  
Old 19.10.2016, 11:38
madcowpig
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Samoz

Did you try downloading without your accounts? Because I've had issues in the past using MEGA's download manager with my account. I want to test this myself, to check. How are you downloading these files? How many connections and how many simultaneous downloads?
Reply With Quote
  #18  
Old 19.10.2016, 18:01
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Did you try to setup another free account and add it to JDownloader.
There is not much we can about mega limits. We know that accounts/IP checks may help
yes i have another account and it's like MEGA recognizing one cause the limit for the account is 10GB so it should with two account i have 20gb but no it's only give me 10gb
Reply With Quote
  #19  
Old 19.10.2016, 18:02
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by madcowpig View Post
@Samoz

Did you try downloading without your accounts? Because I've had issues in the past using MEGA's download manager with my account. I want to test this myself, to check. How are you downloading these files? How many connections and how many simultaneous downloads?

you can't even download from MEGA without putting your account in JD
Reply With Quote
  #20  
Old 20.10.2016, 10:16
madcowpig
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Samoz View Post
you can't even download from MEGA without putting your account in JD
Before I continue any further, let me just ask you, do you use the latest update of JDownloader 2 or the original JDownloader? If you use the old JDownloader, then there's nothing for me to say, because I don't use that, but if you use Jdownloader 2, then you definitely can download without an account. I easily have downloaded hundreds of gigabytes without an account. So, if you do use Jdownloader 2, if you can, please answer my previous questions.

Quote:
Originally Posted by madcowpig View Post
I want to test this myself, to check. How are you downloading these files? How many connections and how many simultaneous downloads?
The reason I wanna test, is because I don't want this to happen to me on accident and I don't want the JD team to make any hasty limitations, if the issue is just with your account.

Last edited by madcowpig; 20.10.2016 at 10:33. Reason: Added comma.
Reply With Quote
  #21  
Old 20.10.2016, 10:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Mega limits JDownloader. So without an account, the IP is limited. So you have to reconnect/get a new IP to avoid traffic limit. Once you are using accounts, the limits are bound to account(maybe IP too).

In case you are using free accounts, it is very likely that IP is also checked for limits. Else you could just create 100 free accounts and avoid buying a premium account.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #22  
Old 20.10.2016, 11:04
madcowpig
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Mega limits JDownloader. So without an account, the IP is limited. So you have to reconnect/get a new IP to avoid traffic limit. Once you are using accounts, the limits are bound to account(maybe IP too).

In case you are using free accounts, it is very likely that IP is also checked for limits. Else you could just create 100 free accounts and avoid buying a premium account.
Ever since I first started using JD, I've downloaded hundreds of gigabytes and I've even downloaded over one hundred gigabytes within a few hours, with no restriction. I've never added an account to JD and my ISP forces a static IP, so I can't use the reconnect feature. Because of this, I don't know what limitations you're talking about.
Reply With Quote
  #23  
Old 20.10.2016, 11:07
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Maybe limitations are different depending on country....I've seen limits of 10gb/day or 10gb/15 hours .....in the end, only mega knows!
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #24  
Old 20.10.2016, 11:18
madcowpig
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Maybe limitations are different depending on country.
This is what I was thinking as well.

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
in the end, only mega knows!
Well, raztoki lives the closest to New Zealand, so maybe he can go on a secret infiltration mission, to find out.
Reply With Quote
  #25  
Old 20.10.2016, 11:27
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

All i want is since MEGA officially limit download to 10gb for free accounts to fix the MEGA plugin to let it recognize more than one account cause if it's i get 20gb limit not just 10gb

Last edited by Samoz; 20.10.2016 at 11:31.
Reply With Quote
  #26  
Old 20.10.2016, 12:02
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Does it work when you disable the first account so the other account is used?
Maybe in handling with several accounts there is an issue.
In case it works when you manually disable an account, then please provide a new logfile for the case when it does not work
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #27  
Old 20.10.2016, 18:04
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Yes the second account works perfectly.

Now im gonna download a 10gb and give you the log
Reply With Quote
  #28  
Old 20.10.2016, 20:06
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Here is the log

20.10.16 18.58.50 <--> 20.10.16 21.05.34 jdlog://4370781887641/
Reply With Quote
  #29  
Old 21.10.2016, 11:22
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

Please try again with next plugin update. Now the switch to other account should work
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #30  
Old 21.10.2016, 11:56
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

I'll try as soon i get home and report back
Reply With Quote
  #31  
Old 22.10.2016, 05:51
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

I tested the new updata and it's still give me 10 limit like im having a 1 account when i have more than 10 accounts.

http://imgur.com/a/t3o7b


Here is the log
22.10.16 09.34.39 <--> 22.10.16 21.47.29 jdlog://0752781887641/

Last edited by Samoz; 22.10.2016 at 20:49.
Reply With Quote
  #32  
Old 24.10.2016, 14:49
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,673
Default

1. Why do you have so many MEGA accounts?

2. Can you use them without issues via browser or is there a limit message oo?

3. Your log contains a lot of these errors:
Code:
java.net.SocketTimeoutException: Read timed out
Make sure that nothing (Firewall/AV Scanner) blocks JDownloader and use less connections per download.

GreeZ pspzockerscene
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #33  
Old 24.10.2016, 17:55
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

1- Because MEGA now limit download to 10gb per account (Jiaz knows that)

2-yes and it give me the limit also when i use all the 10gb

3-It's not block by anything and i use 16 cunck since i used JD (it's not a conniction fault)
Reply With Quote
  #34  
Old 24.10.2016, 17:57
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 71,673
Default

I don't really understand your answer.
Please wait for Jiaz to answer as he knows this topic better than I do.

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
Reply With Quote
  #35  
Old 24.10.2016, 22:22
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Lol im already waiting for him cause he knows the situation from the start
Reply With Quote
  #36  
Old 28.10.2016, 17:49
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Jiaz any news about MEGA multi accounst ??
Reply With Quote
  #37  
Old 28.10.2016, 17:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 80,180
Default

I will check on monday. Sorry, has been a busy week :(
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #38  
Old 28.10.2016, 19:42
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

No problem i just want to check the progress
Reply With Quote
  #39  
Old 02.11.2016, 04:17
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Hi jiaz

i wish you'd change the solved Tag so you remember this thread

Last edited by Samoz; 06.11.2016 at 16:50.
Reply With Quote
  #40  
Old 06.11.2016, 16:50
Samoz Samoz is offline
DSL Light User
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 31
Default

Any news Jiaz?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:40.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.