JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1081  
Old 26.11.2015, 07:09
yaza
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
It seems that you added final links to JD, please add the original links, not final links.
ok
22.11.15 13.47.07to20.11.15 14.48.37 jdlog://5276344739341/
  #1082  
Old 26.11.2015, 09:31
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

Do you use a proxy or some transparent proxy?
X-CFLO-Cache-Result: TCP_NC_MISS
This (transparent) proxy prevents chunking!
set max connections to 1
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1083  
Old 26.11.2015, 10:40
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,507
Default

Addition to the above, links should be reset, start from zero, resume is not possible.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1084  
Old 26.11.2015, 12:01
yaza
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you use a proxy or some transparent proxy?
X-CFLO-Cache-Result: TCP_NC_MISS
This (transparent) proxy prevents chunking!
set max connections to 1
well, I'm not LAN geek but i've made a search about checking my proxy and I found this result on **External links are only visible to Support Staff**www.whatismyproxy.com/
the result:
There may be a proxy, check below.
IP address: ******* :D
The HTTP_CACHE_CONTROL header exists, and is non zero. This may indicate a caching proxy.

I use 1 chunk no more

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
Addition to the above, links should be reset, start from zero, resume is not possible.
I want to know how to resume

26.11.15 13.53.29to26.11.15 13.42.10 jdlog://3307344739341/
this my last log of my last use
*I've entered my premium uploaded account.
*start the downloading process with 80-100 kb/s whille other downloaders offer 175-500 kb/s.
*pressing (stop) to check resuming availabilty doesn't do anything just reconnecting/rechecking till my daily traffic ends.
*another note I'm using a HUB linked to my wifi router is this affect the situation?

Last edited by tony2long; 26.11.2015 at 12:42. Reason: Merge posts, please use edit.
  #1085  
Old 26.11.2015, 13:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

The proxy does not support resume! JDownloader tries to resume but the *transparent* proxies replies with full file instead of resumed one
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1086  
Old 26.11.2015, 13:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

You should try to disable/bypass the proxy. Where does it come from? your ISP or some installed software?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1087  
Old 26.11.2015, 13:53
yaza
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
You should try to disable/bypass the proxy. Where does it come from? your ISP or some installed software?
If so, it's from my ISP
  #1088  
Old 26.11.2015, 13:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

what isp do you have?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1089  
Old 26.11.2015, 14:36
yaza
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
what isp do you have?
Nass Al Iraq Company for General Trading and Techn
  #1090  
Old 26.11.2015, 17:01
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

Maybe use a VPN service and bypass it?
With the proxy in place resume is not possible because not supported by proxy
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1091  
Old 28.11.2015, 07:46
yaza
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Maybe use a VPN service and bypass it?
With the proxy in place resume is not possible because not supported by proxy
my problem is now solved, just by using a VPN all my links show resuming, thanks for help
  #1092  
Old 12.12.2015, 15:20
scorpio1
Guest
 
Posts: n/a
Default uploaded.to doesn't appear in latest upload

the option to add uploaded.to account doesn't appear in drop-down list for latest update.

Can you please fix?

Thanks
  #1093  
Old 12.12.2015, 20:01
scorpio1
Guest
 
Posts: n/a
Default Uploaded doesn't appear in latest list

I updated my version 2 '12 Dec 2015' and now uploaded.to no longer appears in the list. I have a two year premium account. Can this be fixed please? Thank you
  #1094  
Old 13.12.2015, 00:09
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 17,614
Default

@scorpio
plugin still there maybe your plugin cache has been damaged
you can close jd2, go into jd2installpath/tmp/ and delete hosterCache, restart jd2.

if you still have issues please posts session logs

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
  #1095  
Old 19.12.2015, 03:30
jduser2
Guest
 
Posts: n/a
Default my premium uploaded.to account disappeared after updating JD2

After I updated JD2 this evening, my premium uploaded.to account has disappeared from the Account Manager. Also uploaded.to disappeared from the Account Manager dropdown list, so I cannot add my account again. I've tried to delete /tmp/hosterCache and restart JD2, but it didn't help.

I'm using a static IP adress, and have 100% valid uploaded.to account. I can access all active links at uploaded.to and make a manual download.

19.12.15 02.55.09to19.12.15 00.15.17 jdlog://0883844739341/

Really hope you can fix this incident.
  #1096  
Old 19.12.2015, 09:33
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

Firewall/AV messed with your Installation
ClassFormatError:class=jd.plugins.hoster.Uploadedto|file=file:/C:/Users/XX/AppData/Local/JDownloader%202.0/jd/plugins/hoster/Uploadedto.class
--ID:41TS:1450482171408-19-12-15 00:42:51 - [] -> java.lang.ClassFormatError: No Class File
The file is broken.
Close JD and remove Core.jar file and tmp and update folder and start JDownloader again.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1097  
Old 19.12.2015, 13:23
jduser2
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up

Fix testet 100% OK!

Thanks a million Jiaz for your super fast help !!!
  #1098  
Old 19.12.2015, 16:34
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

Thanks for the feedback! Would be nice to know what happened to those files.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1099  
Old 01.01.2016, 17:26
Moonwolf
Guest
 
Posts: n/a
Default

sorry does anyone have issue upgrading uploaded.net account to premium ?

I been trying almost over 9 months now to upgrade back to premium and it keep failing. I even tried 3 different credit cards and still wont work. No problem with credit card for using overseas. I reported to them and just keep getting a automatic email saying if i tried to often it would block me for a week. I been trying only once a month and problem persist. I have notice also numerous people have this issue.
  #1100  
Old 02.01.2016, 04:02
Snikerz
Guest
 
Posts: n/a
Default

I've been unable to download from uploaded. It keeps saying my hybrid traffic is exhausted but when I refresh the acct it says there is space left

01.01.16 15.49.47to01.01.16 18.41.48 jdlog://2915154739341/
  #1101  
Old 02.01.2016, 06:26
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,507
Default

Zevera issued a message for your download, try with browser to find out.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1102  
Old 02.01.2016, 09:23
Snikerz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by tony2long View Post
Zevera issued a message for your download, try with browser to find out.
Uploaded says I have only used 6.80 gb out of 100gb to download but in jdownloader it just keeps saying temp disabled.

01.01.16 23.54.26to02.01.16 00.02.42 jdlog://9245154739341/
  #1103  
Old 02.01.2016, 10:25
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,507
Default

This message came directly from Uploaded.net's API server:
Leider ist Ihr Download-, als auch Hybrid-Traffic aufgebraucht, falls Sie diese Datei dennoch herunterladen möchten,<br \/>können Sie eines Unserer Hybrid-Traffic Produkte erwerben

Maybe you can ask their support.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1104  
Old 03.01.2016, 12:20
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

@snikerz:
please don't forget that uploaded reserve traffic of complete file for each connection for 120 mins. so when you download a 1 gbyte file with 20 connections, for the next 120 mins you will have 20 gbyte traffic usage. after that time 19gb will be refilled
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1105  
Old 05.01.2016, 00:12
Snikerz
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@snikerz:
please don't forget that uploaded reserve traffic of complete file for each connection for 120 mins. so when you download a 1 gbyte file with 20 connections, for the next 120 mins you will have 20 gbyte traffic usage. after that time 19gb will be refilled
How do I change how many connections I am using? It says I am using 1 chunk per dl I have no idea what that means
  #1106  
Old 05.01.2016, 11:38
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

1 connection per download is fine. It was just a reminder of me
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1107  
Old 05.01.2016, 22:59
moonerbob
Guest
 
Posts: n/a
Default Why captcha required?

I just installed Jdownloader today.
Most d/l have stopped, asking for captcha.
WHY? (didn't have this prob with previous version...)
I have access thru zevera.
How do I rectify this?

Thanks, Nick

Running Win7 w/sp1
Java v 8 update 60

log 05.01.16 13.19.33to05.01.16 13.34.25 jdlog://6693254739341/

  #1108  
Old 06.01.2016, 03:12
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,507
Default

Captcha is for free download.
Add account usage rule and disable free download there.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1109  
Old 06.01.2016, 08:21
moonerbob
Guest
 
Posts: n/a
Default

I figured it out about an hour later.

By the way, isn't it odd how it let me d/l at high speed as a free user (some file, not all.)

Thanks for your help.

Last edited by moonerbob; 06.01.2016 at 08:24. Reason: additional thoughts
  #1110  
Old 06.01.2016, 11:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

I guess a missconfiguration at their speed limiting
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1111  
Old 15.01.2016, 23:54
Mat98
Guest
 
Posts: n/a
Default Uploaded.net premium account

Hi
Have had a uploaded premium account for a few months and everything's been fine until my recent attempt to renew it.my payment was rejected several times and i then seem to have gotten a green tick to confirm payment but my Jdownloader account manager wouldn't update to premium i then tried calling them but phone rang for 2 rings then hung up tried calling several times and i am not receiving replies to my emails. any help would be appreciated thanks.
  #1112  
Old 16.01.2016, 02:42
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,507
Default

Please check via browser, if it's OK then upload the log with debug mode enabled in advanced settings.
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1113  
Old 17.01.2016, 19:42
fuknuckle fuknuckle is offline
Black Hole
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 253
Default

what does it mean when Uploaded gives you "Too Many Redirects" as account error and how to fix it?
  #1114  
Old 18.01.2016, 10:09
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

UL seems to have some server issues at the moment. We encounter them too.
Can you please provide a logfile!?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1115  
Old 18.01.2016, 23:52
moonerbob
Guest
 
Posts: n/a
Default

Having Problems last few days w/JD2 & zevera & uploaded.net.
JD2 gives error "no traffic left" for uploaded.net (sometimes 1 or 2 get d/l.)

Running Win7 w/sp1
JD2
Java ver. 8 update 60
Firefox 43.0.1
Log file - 18.01.16 11.37.08to18.01.16 12.41.03 jdlog://5813501113541/
  #1116  
Old 19.01.2016, 03:35
moonerbob
Guest
 
Posts: n/a
Default

Now getting error for uploaded.net "Try restarting link. (Plugin outdated?)"
So, is plugin outdated?

Running Win7 w/sp1
JD2
Java ver. 8 update 60
Firefox 43.0.1
Log file - 18.01.16 18.05.39to18.01.16 13.47.16 jdlog://6083501113541/
  #1117  
Old 19.01.2016, 05:29
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,507
Default

So many various errors from Zevera in the log...
__________________
FAQ: How to upload a Log
  #1118  
Old 19.01.2016, 09:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,554
Default

All errors come from zevera, read timeouts -> firewall/av or zevera server issues
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #1119  
Old 20.01.2016, 02:39
luckman65
Guest
 
Posts: n/a
Default

Anyone else experiencing slow download speeds on uploaded?
I'm getting slow speeds at home, elsewhere...very frustrating.
  #1120  
Old 05.02.2016, 21:29
echo
Guest
 
Posts: n/a
Default

There is a thread that has been closed
But
I find this to be a problem
I've had problems getting UL to take payment... So I've been using as free.
The other day a red -20% to switch to UL appears in menu bar of JDownloader, I clicked got a page with my choices, chose 1 yr clicked through payment brought up a file to DL (I did) was a 64bit Windows jar? (I'm running a Mac) I ignored the file checked my email got charged full price no -20%. Bait & switch, contacted UL they blame JDownloader. Refuse to reduce charges by 20%. Low life thieves! So I didn't take screen shots (why would I) so CC won't reverse or adjust payment. Has this happened to anyone else? Anyone know how they they can get away with this? Is it really JDownloaders problem?
Here is the link I used: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Thanks for any help or replies given (even if they are not what I want to hear).

Last edited by echo; 05.02.2016 at 22:55. Reason: Added the link I used to the -20% off
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:02.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.