|
|||
|
|||
Chomikuj: podkatalogi nie są dodawane do listy pobrań
Może coś źle robię, albo czegoś nie ustawiłem, w każdym bądź razie mam problem, ze ściąganiem podkatalogów, sytacja wygląda tak ja na rysunku. Gdy kopuję link do [podkat1] to ściąga mi jego całą zawartość, ale gdy kopiuję link do [katalog1] do ściąga mi tylko jego pliki, pliki z [podkat1] ani on sam nie są ściągane, podobnie jak kopuję link do [test] to mam tylko same jego pliki, ale żadnych podkatalogów. Opcję decrypt folder i subfolder mam zaznaczoną, resetowałem, wyłączałem, resetowałem itp., sprawdzałem aktualizacje żadnych nowych, wersja JD 0.9.581 rozumiem, że plugin w domyśle ma ściągać również podkatalogi, tylko u mnie jest coś nie tak? |
|
||||
|
||||
Chomikuj obsługują 2 wtyczki: dekrypter czyli wtyczka przeszukującej serwis i przygotowującej linki do pobierania oraz standardowa wtyczka "pobierająca".
Może po kolei: chodzi o to, że JD nieprawidłowo dodaje do Zbieracza Linków (wtedy to problem dekryptera)? Czy prawidłowo dodaje a nie chce później niektórych plików ściągać (problem wtyczki pobierającej)? Opcje ok, tak ma być - to jest opcja dla dekryptera. Plugin "ściągajacy" pobiera wyłącznie linki jakie przygotował mu dekrypter (dla niego jest już obojętne jaka była struktura "katalogów", gdyż on operuje już końcowymi linkami do konkretnych plików). Proszę zamieść przykładowe linki, to łatwiej będzie zrozumieć i sprawdzić (jeśli problem jest w dekrypterze, to nie będą potrzebne nawet dane konta, one potrzebne są dopiero na etapie pobierania).
|
|||
|
|||
pliki pobiera prawidłowo, ale tylko z katalogu głównego, wygląda na to, że nie widzi podkatalogów z zawartością
link do przykładu **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
||||
|
||||
Przeniosłem zgłoszenie do odpowiedniej części forum.
|
|||
|
|||
dodałem nowy katalog
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** nie ma w nim sprawdzania pełnoletności, ale w środku część katalogów ją ma, w sumie do pluginu można by dodać albo checkbox, żeby można było ustawić czy chcemy automatycznego pobierania takich katalogów, ewentualnie ustawić go na sztywno, tylko nie wiem, czy do tego drugiego rozwiązania nikt by się nie przyczepił, jak by mu się ściągnęły przy okazji różne inne rzeczy |
|
|||
|
|||
i jak wygląda z pluginem, da się go przystosować?
|
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|