JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 17.04.2013, 17:11
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default right click menu gone

Hello,
jdownloader recently updatted, and unfortuantely id like to roll back, virtually all my right click tools have gone, check links, reset links ! especially is needed?>

why have you removed these features, and will u bring them back??

iv gone into look and feel and downloadlist right click menu, all thats there is open and clickin that just takes me to the downloads

at the moment jdownloader is no useless, i have loads of links that need resetting, because of an out of memmorry issue, and force start doesnt work

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

regards

Last edited by ceet12; 17.04.2013 at 17:29.
Reply With Quote
  #2  
Old 17.04.2013, 17:23
themida themida is offline
DSL User
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 38
Default

same problem here.
i have only open folder, sort, deactivate, force start, stop after this download and delete.
Reply With Quote
  #3  
Old 17.04.2013, 17:30
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default

@themida yea mate same here check my screenshots above i for instance have a memmory issue on a link, a simple reset has solved the problem before, but its now gone, its like removing the steering wheel from the car, why would you remove these essential features?
Reply With Quote
  #4  
Old 17.04.2013, 18:04
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,913
Default

I think they were moved below, on par with the icon that looks like broom. Check Delete Selected.
And please, take into consideration that it is still a beta version.
Reply With Quote
  #5  
Old 17.04.2013, 18:07
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

Quote:
Originally Posted by themida View Post
same problem here.
i have only open folder, sort, deactivate, force start, stop after this download and delete.
restarted jd2 and same problem.please fix
{"JDownloaderRevision":20526,"JDownloaderServerOptionsRevision":1888,"MyJDownloaderClientRevision":2 0474,"JDownloaderUpdaterRevision":1850,"buildDate":"Wed Apr 17 16:42:38 CEST 2013","buildTimestamp":1366209758129,"AppWorkUtilsRevision":1623,"UpdateClientV2Revision":365,"JDBro wserRevision":20307}
Attached Images
File Type: png 2013-04-17_190549.png (15.1 KB, 206 views)
__________________
JD->:thumbup:
Spoiler:
Java:
**External links are only visible to Support Staff**Official
**External links are only visible to Support Staff**x86&x64
**External links are only visible to Support Staff**JavaRa
JDownloader:
**External links are only visible to Support Staff**JD-ZIP
JD-Installer
JD-Nightly
JD2-x86
JD2-x64
JD2 noadware:
http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=54725
http://jdownloader.org/jdownloader2
JD2-upd only
JD Dev., Translator: http://svn.jdownloader.org/users/271
speedtest.net/result/3156325665.png
speedtest.net/result/2332385983.png
Reply With Quote
  #6  
Old 17.04.2013, 18:09
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default

hi lram, its not in delete selected there is still no reset link.

delete selected has all selected links, disabled links, failed links, succesfull links offline links, no reset
Reply With Quote
  #7  
Old 17.04.2013, 18:10
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,913
Default

Oh.... you are right didn't notice that!
Reply With Quote
  #8  
Old 17.04.2013, 18:12
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default

i dont understand why this has been changed, the right mouse menu was great before this

Last edited by ceet12; 17.04.2013 at 18:29.
Reply With Quote
  #9  
Old 17.04.2013, 18:25
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,913
Default

Also the resume option was gone.
Reply With Quote
  #10  
Old 17.04.2013, 18:28
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default

never noticed resume was gone good point
Reply With Quote
  #11  
Old 17.04.2013, 22:15
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default

any updates on this?
Reply With Quote
  #12  
Old 17.04.2013, 22:16
CityWok
Guest
 
Posts: n/a
Default

I have soem links that say "redirect loop" and other such things that require a "reset link" option but there is no such option when right click.
Reply With Quote
  #13  
Old 17.04.2013, 22:20
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 52,432
Default

Chill out, they're just working on stuff, it's a BETA...surprises are normal in a BETA!

GreeZ psp
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
How to create a log || Wie man einen Log erstellt
Captcha FAQ EN || Captcha FAQ DE || Erste Schritte & Tutorials
JDownloader 2 Setup Download
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #14  
Old 17.04.2013, 22:23
selftitled selftitled is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 13
Default

Same issue and yeah it's beta... still, Resume and Restart are vital functions.
Reply With Quote
  #15  
Old 17.04.2013, 22:32
ceet12
Guest
 
Posts: n/a
Default

yes its is a beta, but these fuctions were there before, and have been in every beta, why remove them? obviously user input is vital as well, that why myself and others have commented on this, i am in no way complaining, it just seems a shame this stuff has been moved or changed, or maybe theres a setting i need to do to restore the functionality of the right click and bring back reset link etc???, that why im asking for updates?

i didnt even realise resume and restart had disappeared until lrma32 and selftitled mentioned this. again they have been avalible in all other betas to my knowledge

@cirtywok yes i agree, its essential

Last edited by ceet12; 17.04.2013 at 22:35.
Reply With Quote
  #16  
Old 17.04.2013, 22:42
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 52,432
Default

Guys...chill out, it's night, they're sleeping...

GreeZ psp
EDIT

Anyways...ticket:
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
How to create a log || Wie man einen Log erstellt
Captcha FAQ EN || Captcha FAQ DE || Erste Schritte & Tutorials
JDownloader 2 Setup Download
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #17  
Old 17.04.2013, 23:45
Aguilucho
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi! I have lost contextual menu at all ! No Properties, no links, nothing. Maybe a problem of jd2 only, becouse it's appearing now frecuently on jd forums
Reply With Quote
  #18  
Old 17.04.2013, 23:56
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,913
Default

Please, check if it is that you are asking. http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=47652
Reply With Quote
  #19  
Old 18.04.2013, 07:36
snailed
Guest
 
Posts: n/a
Default Reset/Resume buttons... gone! Mac OSX

On the Mac JD2, the reset/resume buttons available on right click have suddenly disappeared. There is no "more" or "other" menu as stated in other threads I've read on the subject, nor do I see anywhere to enable it in the advanced options. How do I get reset/resume back?
Reply With Quote
  #20  
Old 18.04.2013, 08:35
Benutzername
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yep, some grafic glitches. Here the 'more' rc-menu is away only. I just need to add for the record that the download list is emty after starting jD. Switching the tab-menu refreshs it. Java 7/8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:50.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.