JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #4081  
Old 22.11.2020, 00:45
SMS SMS is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@SMS: List contains duplicates and JDownloader doesn't process/add the same item multiple times, Item 1 and 47 are the same links. And because of that different position
Skipping item 47 (duplicate of item 9) is OK, but it would be nice to still save 48 as 48, not as 47 or 46. Same for 41 (duplicate of item 1).
Reply With Quote
  #4082  
Old 23.11.2020, 06:07
davidr17 davidr17 is offline
Junior Loader
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@davidr17:
Yt uses different streaming formats and also uses MPD which is not yet supported and thus those variants are not available yet
Please provide example link
Thanks for replying!
Here is an example: watch?v=-PdfhW2zMvY
This is an 1080p which is downloaded correctly via online converter, but JD only gets the 720p.
This happens mostly on older videos.
Reply With Quote
  #4083  
Old 23.11.2020, 11:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,126
Default

@davidr17: caused by missing mpd support, only 360/720p are visible to JD
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4084  
Old 23.11.2020, 11:57
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,126
Default

@SMS: with next update, JD should also count dupes and thus have correct position
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4085  
Old 24.11.2020, 00:08
Bielzgt20 Bielzgt20 is offline
Super Loader
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 29
Default

Everything is fine now.

Last edited by Bielzgt20; 24.11.2020 at 03:39.
Reply With Quote
  #4086  
Old 24.11.2020, 07:56
mlp mlp is offline
JD Alpha
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 21
Default

LinkGrabber no longer shows YouTube video names. Instead it names the videos by video quality.
Reply With Quote
  #4087  
Old 24.11.2020, 11:37
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,126
Default

@mlp: please provide example links, no changes from our side
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4088  
Old 26.11.2020, 00:47
Xirix Xirix is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 73
Default

The same thing is happening to me, no actual video name is appearing, on any links.

Here's some example links anyway : **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

and a log entry in case it's useful : 24.11.20 15.26.14 <--> 25.11.20 22.48.22 jdlog://1537425302851/ It'll be at the very end, I literally just tried to grab some youtube videos and noticed it wasn't naming them properly.
Reply With Quote
  #4089  
Old 26.11.2020, 01:16
maurigalarza maurigalarza is offline
Wind Gust
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 40
Default

Quote:
Originally Posted by Xirix View Post
The same thing is happening to me, no actual video name is appearing, on any links.

Here's some example links anyway : **External links are only visible to Support Staff**...
**External links are only visible to Support Staff**...

and a log entry in case it's useful : 24.11.20 15.26.14 <--> 25.11.20 22.48.22 jdlog://1537425302851/ It'll be at the very end, I literally just tried to grab some youtube videos and noticed it wasn't naming them properly.
Hi, my problem is that since yesterday almost all links from Youtube are no longer with the names in the videos thumbnails etc, and the files are all dispersed in the linkgrabber.
Here is the print from my PC, thanks and I hope for a solution, Bye.-
Attached Images
File Type: png YOUTUBE messed up.png (221.1 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #4090  
Old 26.11.2020, 02:16
enjikari enjikari is offline
Super Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Exclamation YouTube: video names not showing

This has to have happened within the last hour or so, but whenever I grab YouTube videos it's not showing the video name, just the details (like 720p_60fps etc etc).


Last edited by enjikari; 26.11.2020 at 02:20.
Reply With Quote
  #4091  
Old 26.11.2020, 11:36
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

Same problem here.
Oddly enough, I tried it several times, and on one of those times it did grab the video name properly, as though during that moment, whatever the problem was went away, but right after that, it came back again.
Hasn't worked since.
Reply With Quote
  #4092  
Old 26.11.2020, 11:42
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,126
Default

Please provide example links! And whats your geo location? Looks like some changes are getting rolled out slowly
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 26.11.2020 at 11:48.
Reply With Quote
  #4093  
Old 26.11.2020, 12:02
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

This is the video I grabbed that didn't work, then worked, then didn't: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

My location is Israel.
Reply With Quote
  #4094  
Old 26.11.2020, 12:07
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,126
Default

Please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled
restart JDownloader. Do not download anyhing (keeps log small) try to add the link, once it fails to grab title, create log and post logID here, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4095  
Old 26.11.2020, 13:44
enjikari enjikari is offline
Super Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@mlp: please provide example links, no changes from our side
Here are 5 examples, but I ran down a list of subscriptions and tried several more (most of which I had already downloaded just an hour or so before my post):

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**



So the "video title"(?) of the uploaded video is missing from YouTube videos in JD2. Hope this helps.

Last edited by Jiaz; 26.11.2020 at 19:26.
Reply With Quote
  #4096  
Old 26.11.2020, 13:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,126
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Please create a debug log. Enable Settings->Advanced Settings->Log.debugmodeenabled
restart JDownloader. Do not download anyhing (keeps log small) try to add the link, once it fails to grab title, create log and post logID here, see https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
Please create logs like described, still unable to reproduce the issue
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4097  
Old 26.11.2020, 13:55
Trilandian Trilandian is offline
JD Fan
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 72
Default

It actually succeeded again in grabbing that video, along with another it wouldn't grab before, but it still doesn't work everywhere.

Log: 26.11.20 13.53.11 <--> 26.11.20 13.54.33 jdlog://0847425302851/
Reply With Quote
  #4098  
Old 26.11.2020, 14:04
enjikari enjikari is offline
Super Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Please create logs like described, still unable to reproduce the issue
26.11.20 06.01.59 <--> 26.11.20 06.02.44 jdlog://4847425302851/
Reply With Quote
  #4099  
Old 26.11.2020, 17:33
BillyCool BillyCool is offline
Super Loader
 
Join Date: Sep 2016
Location: Australia
Posts: 28
Default

Just want to add that I'm experiencing the issue with missing filenames as well. From experience, this is not a new thing but now it happens the majority of the time. The issue appears to be with the pre-defined variables.

Example link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Some more info that might prove useful. I have an event script that automatically queries and downloads youtube videos using the JD API. For the past few weeks, I noticed that some links would randomly come through without a name. I tried to correct the issue myself by updating the name manually, but I then noticed that a lot of the time, that didn't work either, making me believe this is an issue with JD and not the plugin.

My filename format in the plugin is set to:
Code:
*CHANNELNAME* - *DATE[yyyy-MM-dd]* - *VIDEO_NAME*.*EXT*
And my filenames would sometimes come out as:
Code:
- -
As you can tell, the variables resolved to empty string.

These are 2 functions I wrote in my script to try and work around the issue:
Code:
function getNameSafe(link) {
    var newName = link.getName();
    var count = 0;

    // Try to avoid JD bug
    while (newName == "-  - " && count < 100) {
        newName = link.getName();
        count++;
    }

    return newName;
}

function setNameSafe(link, newName) {
    var count = 0;

    // Try to avoid JD bug
    while (getNameSafe(link) != newName && count < 100) {
        link.setName(newName);
        count++;
    }

    return newName;
}
The idea was to try up to 100 times to get/set the name correctly. But, teven this didn't work and my logs were very confusing. Here is another snippet of my script that is responsible for this renaming:

Code:
var newName = getNameSafe(crawledLink);
log("Setting new name to: " + newName);
setNameSafe(existingLinkByUrl, newName);
log("Done, name set to: " + existingLinkByUrl.getName());
The logs from that snippet made no sense sometimes, here's a recent one:
Code:
Setting new name to: vTuned garage - 2020-11-23 - Stripping the Interior on my McLaren 720s - Episode 6.mkv
Done, name set to: -  - .mkv
As you can see, the getNameSafe() function correctly got the proper filename but setNameSafe() failed to set it properly. I have also seen the reverse happen. These functions use the standard event scripter functions, so shouldn't be affected by the Youtube plugin itself. This is what led me to believe the bug was somewhere else.

Hope this helps, happy to provide any more info if needed.
Reply With Quote
  #4100  
Old 26.11.2020, 18:23
enjikari enjikari is offline
Super Loader
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 29
Default

Quote:
Originally Posted by enjikari View Post
26.11.20 06.01.59 <--> 26.11.20 06.02.44 jdlog://4847425302851/
Update:

Just tried grabbing about 10 YT videos, 5 or which I had the no-name issue with last night. All names are present now. Hopefully this was a one-off issue. I'll keep at it with different/new videos today and tomorrow. If the issue returns I'll reply in this thread.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 06:18.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.