JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #4841  
Old 11.04.2022, 15:33
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 70,780
Default

YT Threads zusammengeführt.

@daniellll
Please post your log-ID here | bitte poste deine Log-ID hier.

-psp-
EDIT

@GuitarMantra
Merged YT threads!
__________________
JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager

Erste Schritte & Tutorials || JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?

Last edited by pspzockerscene; 11.04.2022 at 15:38.
Reply With Quote
  #4842  
Old 11.04.2022, 17:27
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@zToRm777:
du hängst an jeden Link den gewünschten Paketnamen an, zb
Quote:
url#packagename=10
und richtest folgende Regel ein, siehe
https://support.jdownloader.org/Know...ame-via-anchor
Dann nimmt der JDownloader als Paketnamen jenes was du an die URL angehängt hast. Konnte im Test
keine Probleme feststellen
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4843  
Old 11.04.2022, 20:41
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@GuitarMantra: can you please check if you have a dashAudio file in your download folder where this broken download happens? filename contains videoID
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4844  
Old 11.04.2022, 21:31
GuitarMantra GuitarMantra is offline
Baby Loader
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 6
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@GuitarMantra: can you please check if you have a dashAudio file in your download folder where this broken download happens? filename contains videoID
Yes. It is there. @Jiaz

Last edited by GuitarMantra; 12.04.2022 at 21:06.
Reply With Quote
  #4845  
Old 11.04.2022, 22:07
zToRm777 zToRm777 is offline
Bandwidth Beast
 
Join Date: May 2019
Posts: 139
Default

@jiaz

danke klappt

funkitoniert das eig. derzeit noch, mit dem ab 18 von Youtube.

mir zeigt es unbekannter Fehler an, obwohl alles richtig ist

Last edited by zToRm777; 11.04.2022 at 22:14.
Reply With Quote
  #4846  
Old 12.04.2022, 11:10
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

Quote:
Originally Posted by zToRm777 View Post
funkitoniert das eig. derzeit noch, mit dem ab 18 von Youtube.
YT Account via Cookie Methode hinzufügen. Siehe https://support.jdownloader.org/Know...n-instructions
Auch mal am Ende des Artikels wie man *frische* Cookies exportieren kann
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4847  
Old 13.04.2022, 21:30
simonrule simonrule is offline
DSL User
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 38
Default

hello im trying to download Livestream with 11 hrs on it but in jd2 the size of the video that will be downloaded is only 98kb

here is the link:

Quote:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #4848  
Old 14.04.2022, 11:02
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@simonrule: live streams are not supported while being *live*. you'll have to wait for the stream to finish and be available as regular video/record.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4849  
Old 15.04.2022, 14:26
GeorgeCostanza GeorgeCostanza is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
The feature has NOT been removed and I'm sorry but the update is out since many weeks now and no feedback on this topic since then, so I thought it's finally fixed. I still cannot reproduce the issue.
I really need some help by those that are affected here in order to reproduce/find the cause. I can't reproduce the issue anymore and with lack of old link entries in list, I can't work on this by myself. Either I need a copy of a downloadListXXX.zip (upload to mega and send link to support@jdownloader.org) or at least I need a single entry from that zip file that contains a YT entry in list (send to support@jdownloader.org)
ah, no one wants to disclose what they're downloading

guess it'll never get fixed then haha
Reply With Quote
  #4850  
Old 15.04.2022, 15:04
daniellll daniellll is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
YT Threads zusammengeführt.

@daniellll
Please post **External links are only visible to Support Staff**... | bitte poste **External links are only visible to Support Staff**....

-psp-
EDIT

@GuitarMantra
Merged YT threads!
jdlog://8138925302851/

Does it help? Logs are updated, I guess.

Last edited by daniellll; 15.04.2022 at 15:17.
Reply With Quote
  #4851  
Old 16.04.2022, 03:02
Leifman Leifman is offline
JD Alpha
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 24
Default

Did something change with the Youtube plugin? ever since the update yesterday i noticed that even if i have 'max 15 chunks per download' (or rather connections?) it still only uses 1. also when a new youtube download starts it's always around 1mb/s with 1 connection, but if i restart it it becomes 5mb/s with that single 1 connection.

I thought both the fact i can't use 15 or rather that it doesn't use 15 even when my settings are so is weird + the fact for the weird 'stable' speeds it starts with or when i restart the download...

Anyone else noticed it? as i doubt its just me
Reply With Quote
  #4852  
Old 16.04.2022, 11:51
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@GeorgeCostanza:I just need a single entry of a list with the issue, can be any yt video, doesn't matter.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4853  
Old 16.04.2022, 11:55
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@Leifman: we've found the cause of the slow/throttled speed and updated plugin accordingly. unfortunately the new method currently doesn't support chunks but with much higher speeds there should be no need for it. I just need to find out why you only get higher speeds on reset and not from the start. have you tested this with freshly added links or existing links in list?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4854  
Old 16.04.2022, 12:52
daniellll daniellll is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by daniellll View Post
jdlog://8138925302851/

Does it help? Logs are updated, I guess.
No one? Nothing? :(
Reply With Quote
  #4855  
Old 16.04.2022, 13:30
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@daniellll: In dem Log ist keinerlei Aktivität/Fehler vorhanden. Bitte den Fehler abwarten und direkt danach ein Log erstellen
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4856  
Old 16.04.2022, 13:36
daniellll daniellll is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@daniellll: In dem Log ist keinerlei Aktivität/Fehler vorhanden. Bitte den Fehler abwarten und direkt danach ein Log erstellen
Danke für deine Rückmeldung. Gleicher Fehler (YouTube - Hosterproblem?) wie bisher: jdlog://9438925302851/ und siehe Screenshot. Statt mp4 oder m4a Dateien entstehen dashAudio-Dateien.

Dank und LG
Attached Images
File Type: jpg Bildschirmfoto 2022-04-16 um 12.36.40.jpg (51.9 KB, 0 views)
File Type: png Bildschirmfoto 2022-04-16 um 12.39.22.png (91.3 KB, 0 views)

Last edited by daniellll; 16.04.2022 at 13:39.
Reply With Quote
  #4857  
Old 16.04.2022, 13:51
Leifman Leifman is offline
JD Alpha
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 24
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@Leifman: we've found the cause of the slow/throttled speed and updated plugin accordingly. unfortunately the new method currently doesn't support chunks but with much higher speeds there should be no need for it. I just need to find out why you only get higher speeds on reset and not from the start. have you tested this with freshly added links or existing links in list?
First thanks for the reply! I really appreciate knowing i didn't go crazy and this isn't just for me lol.

And yes i can understand, as already the 1mb/s or 5mb/s with a single connection is definitely an improvement to having 15 connections sometimes to achieve a 9-10mb/s or what have you.

And honestly i have no idea why it happens, i never have links in my list and all the stuff i download is ones i clipboard observer grab from the browser and then start the download. and i did notice more than often that like i mentioned it will start with the 1mb/s and if i just right click/other/reset the download then it will be 5mb/s but that's not a '100% chance' but one that happens more than often to mention. I did notice that sometimes it will just start straight away between different videos/downloads with 4mbs or 5mbs.... so no clue.

Anyways thanks again for confirming u changed something and it's not "that bad" , i can always just do 2 simultaneous downloads or 3 to max my 100mbit connection was just more curious on why it suddenly changed and if i wasn't just hallucinating it
Reply With Quote
  #4858  
Old 16.04.2022, 13:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@daniellll
Cannot run program "/.../JDownloader 2.0/tools/mac/ffmpeg_10.10+/ffmpeg": error=86, Bad CPU type in executable
Hast du Rosetta 2 installiert? osxdaily.com/2020/12/04/how-install-rosetta-2-apple-silicon-mac/ Das Binary ist aktuell nur intel/x86 und benötigt daher Rosetta 2
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #4859  
Old 16.04.2022, 13:56
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,128
Default

@Leifman: as the download happens in small parts it might take a moment for the speedgraph to adapt. Could you provide example links and tell me what variant/quality you are testing?
Also could you please provide a screenshot of your about dialog of JDownloader, see https://support.jdownloader.org/Know...tion-directory
Maybe old java version is reason for capped speed for single connection
__________________
JD-Dev & Server-Admin

Last edited by Jiaz; 16.04.2022 at 18:51.
Reply With Quote
  #4860  
Old 16.04.2022, 15:08
daniellll daniellll is offline
Vacuum Cleaner
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
@daniellll
Cannot run program "/.../JDownloader 2.0/tools/mac/ffmpeg_10.10+/ffmpeg": error=86, Bad CPU type in executable
Hast du Rosetta 2 installiert? osxdaily.com/2020/12/04/how-install-rosetta-2-apple-silicon-mac/ Das Binary ist aktuell nur intel/x86 und benötigt daher Rosetta 2
Danke. Nein, bisher habe ich es gemieden, auch habe ich die M1 Version von jDownloader runtergeladen und wurde nicht aufgefordert, Rosetta zu installieren. Aber du meinst, ffmpeg braucht Rosetta?

LG

Edit: Das fehlende Rosetta war das Problem. Somit Problem gelöst. Danke JIAZ. <3

Last edited by daniellll; 16.04.2022 at 15:11.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 11:06.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.