JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #2561  
Old 23.02.2023, 14:18
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 68,419
Default

Merged EventScripter threads.
__________________

On vacation / im Urlaub
START: 2023-09-26
END: TBA


JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist

Reply With Quote
  #2562  
Old 24.02.2023, 03:56
golddust golddust is offline
Modem User
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 2
Default Skipping a duplicate with a different extension

Hello,

I would like to request a script where JDownloader would automatically skip the download of the same matching filename with a different extension.

Example -

If I have Apple.zip in my directory, and if JDownloader is about to download Apple.7z, it would skip the download.

It should work for any extension.

Thank you.

Last edited by golddust; 25.02.2023 at 07:22.
Reply With Quote
  #2563  
Old 24.02.2023, 16:51
Alexpark24 Alexpark24 is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jan 2023
Posts: 13
Default

hello again,
will you have a script so that every time the link grabber is activated it performs a deep analysis every time I copy a link? thanks.
Reply With Quote
  #2564  
Old 24.02.2023, 16:58
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 68,419
Default

A script for this is not needed!
Are you sure you really want this?
Do this on your own risk! JDownloader will request/every(!) URL that you copy/add!


It is also possible using a single LinkCrawler rule of type DEEPDECRYPT:
Code:
[
  {
    "enabled": true,
    "logging": false,
    "maxDecryptDepth": 1,
    "name": "Auto deepdecrypt everything",
    "pattern": ".*",
    "rule": "DEEPDECRYPT",
    "packageNamePattern": null,
    "passwordPattern": null,
    "deepPattern": null
  }
]
__________________

On vacation / im Urlaub
START: 2023-09-26
END: TBA


JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist


Last edited by pspzockerscene; 24.02.2023 at 17:08. Reason: Fixed typo risk = CPU, risc = risc :D
Reply With Quote
  #2565  
Old 24.02.2023, 17:25
Alexpark24 Alexpark24 is offline
Junior Loader
 
Join Date: Jan 2023
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
A script for this is not needed!
Are you sure you really want this?
Do this on your own risk! JDownloader will request/every(!) URL that you copy/add!


It is also possible using a single **External links are only visible to Support Staff**... of type DEEPDECRYPT:
Code:
[
  {
    "enabled": true,
    "logging": false,
    "maxDecryptDepth": 1,
    "name": "Auto deepdecrypt everything",
    "pattern": ".*",
    "rule": "DEEPDECRYPT",
    "packageNamePattern": null,
    "passwordPattern": null,
    "deepPattern": null
  }
]
huh, im ok with this, but trigger? what need? for work
Reply With Quote
  #2566  
Old 25.02.2023, 08:01
m_speed m_speed is offline
Modem User
 
Join Date: Jun 2022
Posts: 2
Default Short pause between downloads

Script for a short pause between downloads.

Problem; Issue with files downloading with the same created time.
Reply With Quote
  #2567  
Old 25.02.2023, 17:41
SMS SMS is offline
Mega Loader
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 64
Default

I'm trying to use the filename that the webserver suggests (which probably happens via the Content-Disposition header). I try the following script (with "Packagizer Hook" trigger), but I get "null" in the responseHeader:
Code:
var myBrowser = getBrowser();
var responseHeader = myBrowser.getResponseHeader(link.getURL());
How do I access the headers, or the filename that the webserver suggests, for further processing in the script?

Last edited by SMS; 25.02.2023 at 17:46.
Reply With Quote
  #2568  
Old 26.02.2023, 02:46
fuknuckle fuknuckle is offline
Black Hole
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 253
Default

Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
Since the passwords can contain ":" as well as "@" character, the script uses "\t" as separator. No need to use the actual "\t" escape code to separate the values in the text file. Just use 'tab' key on keyboard.

Code:
/*
    Import accounts from text/csv file
    Login details should be in hoster\tusername\tpassword (tsv format), 1 per line
    Set path to text file and click 'test run' button to import the accounts
*/

var myfile = "c:/downloads/accounts.txt";

try {
    readFile(myfile).trim().split("\r\n").forEach(function(item) {
        callAPI("accounts", "addAccount", item.split("\t"));
    });
} catch (e) {
    alert(e.message);
};

So the script isn't working/doing anything. I put all the accounts in a text file with each account and password as well as the hoster on a separate line and the script does noting, tells me nothing and I tried it on a text file with a single account and it didn't import it.

this is how they are formatted according to your instructions

mega.nz ********@******************.com ***************



I copied your code exactly the only thing I changed was the path to the text file. other than that, I don't know what I could be doing wrong.

could you please help?
Attached Images
File Type: png mega.png (71.2 KB, 5 views)
Reply With Quote
  #2569  
Old 27.02.2023, 21:01
Neonlinx Neonlinx is offline
Modem User
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 2
Default

Hi,

don't know if this is the right place for this request....if not please forgive me.

Sometimes there are many .rev files in a package. It would be great if it were possible to move the .rev files into another package (perhaps with the same name as the original package plus the word 'REV') and starting them as 'disabled'.

This way you can decide to download the .rev files at the end, only if necessary.

Hope that someone could help...thanks anyway!
Reply With Quote
  #2570  
Old 28.02.2023, 11:02
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 68,419
Default

A Packagizer rule could already be enough to do that.
Conditions would be something like "if filename contains .rev" -> Set packagename -> "REV-Package".
__________________

On vacation / im Urlaub
START: 2023-09-26
END: TBA


JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist

Reply With Quote
  #2571  
Old 28.02.2023, 11:31
golddust golddust is offline
Modem User
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by golddust View Post
Hello,

I would like to request a script where JDownloader would automatically skip the download of the same matching filename with a different extension.

Example -

If I have Apple.zip in my directory, and if JDownloader is about to download Apple.7z, it would skip the download.

It should work for any extension.

Thank you.
Hello, could any script expert help out on this request? Thank you!
Reply With Quote
  #2572  
Old 01.03.2023, 15:21
ba.90 ba.90 is offline
Modem User
 
Join Date: Jan 2021
Posts: 1
Default

Hello,

i want JDownloader to call a Filbot-Node Task / Script over the Event scripter.
The only way I found to do this, is over the “eventTrigger : ON_ARCHIVE_EXTRACTED” option. This in principle works, but unfortunately it calls the Filebot-Node Task / Script obviously after each extraction.

Is there an easy way to call a Filbot-Node Task / Script only once, when all downloads in JDownloader are finished extracted?

Thanks in advance!

(I’m running JDownloader headless on a Synology NAS)
Reply With Quote
  #2573  
Old 01.03.2023, 15:56
perspicacia perspicacia is offline
JD Beta
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by mgpai View Post
This script will replace the characters just before they are added to linkgrabber list. If you want to replace them after they are added to JD, you will have to use a different script with context-menu button pressed trigger.

Code:
/*
    Replace space with underscore in filenames
    Trigger : Packagizer Hook
*/

try {
    if (state == "BEFORE") {
        link.setName(link.name.replace(/\s/g, "_"));
    }
} catch (e) {};
How do I adapt this to change all underscores "_" to "." in a filename

Thanks no need to answer this now as I have worked out for myself

Last edited by perspicacia; 04.03.2023 at 23:59. Reason: Worked out the solution myself
Reply With Quote
  #2574  
Old 03.03.2023, 20:47
Neonlinx Neonlinx is offline
Modem User
 
Join Date: Feb 2023
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
A **External links are only visible to Support Staff**... could already be enough to do that.
Conditions would be something like "if filename contains .rev" -> Set packagename -> "REV-Package".

Oh...I'm really stupid! You're right!

Thanks for help!....anyway, I'm still missing one thing: I just want all the .rev files in one (new) folder;
Reply With Quote
  #2575  
Old 09.03.2023, 20:08
Skeeve Skeeve is offline
JD Adviser
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 106
Default

This is my "Package Finished" script.

It will run when I downloaded a YT Video to a specific directory.

The downloaded video will then be moved to a remote host by calling a shell script.

Should the moving fail, and so the video still be there, I pop up an alert and want to set the comment accordingly.

Unfortunately neither setting the comment on the package nor on the link does have any effect.

Can someone please guide me here?

Code:
// move YT Video to target
// Trigger Required: "Package Finished"
// Forum Post used as basis: https://board.jdownloader.org/showpost.php?p=386822&postcount=18
package.setComment("copying...");
var links = package.getDownloadLinks();
var failure = 0;
for (i = 0; i < links.length; i++) {
    var link = links[i];
    var file = link.getDownloadPath();
    var pos = file.indexOf('/jdyt/'); 
    if (pos >= 0) {
        callSync('/Users/skeeve/bin/jdyt2target.bash', file.substr(0,pos+6), file.substr(pos+6));
        var myFilePath = getPath(file);
        if (myFilePath.exists()) {
            ++failure;
            alert(comment);
            var comment = "Couldn't copy " + file.substr(pos+6);
            link.setComment(comment);
            package.setComment(comment);
        } else {
            link.setComment("ok");
        }
    }
}
if (failure == 0) package.setComment("ok");

Last edited by Skeeve; 09.03.2023 at 20:12.
Reply With Quote
  #2576  
Old 14.03.2023, 15:30
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 68,419
Default

Quote:
Originally Posted by Neonlinx View Post
Thanks for help!....anyway, I'm still missing one thing: I just want all the .rev files in one (new) folder;
So then simply use the "...then set" ... "Download Directory"...
__________________

On vacation / im Urlaub
START: 2023-09-26
END: TBA


JD Supporter, Plugin Dev. & Community Manager
JDownloader 2 Setup Download
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist

Reply With Quote
  #2577  
Old 16.03.2023, 12:48
Sokub Sokub is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 87
Default "Start Downloads"-Entry in Context-Menu

Hey there!

I am looking for a way to get the very ordinary "Start Downloads"-Entry into the Context-Menu.
Unfortunately I could not find it in the list of possible items to add. ... So I guess the only way would be an event-script.

Can someone help me with the code for this, please?
This would be very appreciated.
Reply With Quote
  #2578  
Old 17.03.2023, 18:46
Skeeve Skeeve is offline
JD Adviser
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 106
Default

Quote:
Originally Posted by Sokub View Post
Hey there!

I am looking for a way to get the very ordinary "Start Downloads"-Entry into the Context-Menu.
Unfortunately I could not find it in the list of possible items to add. ... So I guess the only way would be an event-script.

Can someone help me with the code for this, please?
This would be very appreciated.
Maybe this helps? https://support.jdownloader.org/Know...jdownloader/21
Reply With Quote
  #2579  
Old 18.03.2023, 01:06
Sokub Sokub is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 87
Default

Quote:
Originally Posted by Skeeve View Post
Maybe this helps? **External links are only visible to Support Staff**...
Thank you Skeeve, for your effort!

But I had done all those steps already. All I needed was the java command for starting the downloads. Because it is NOT in the list of possible items to add to the context menu. (To the toolbar yes, but not to the context menu).

But since this must be so ridiculously easy, your post gave me the idea to search this thread for "Start downloads" ... and indeed: The command popped up:
HTML Code:
startDownloads();
Ridiculously easy indeed! :-D

It's working now!
Thanks again!
Reply With Quote
  #2580  
Old 18.03.2023, 13:16
Sokub Sokub is offline
Linkgrabbing Monster
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 87
Default Add "Force Dowload"-Button to Toolbar

I would like to have the "Force Dowload"-function from the context menu as a toolbar button.

Can someone help me with the script code for this, please?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:51.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.