JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06.10.2018, 09:51
RPNet-user RPNet-user is offline
DSL User
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 37
Default try restarting this link(plugin outdated?) youtube

when the progress reaches 100% of an .m4a or .mp4 from youtube it stops with an error: try restarting this link(plugin outdated?).
JD2 is updated to latest and ffmpeg is updated to latest.
Both files appear incomplete since they end up with the .tmp to the extension regardless of the 100% progress.

forgot to mention that they fail to convert/demux
1080p 60fps (1080p_60fps_H264-128kbit_AAC).mp4

Last edited by RPNet-user; 06.10.2018 at 10:53.
Reply With Quote
  #2  
Old 06.10.2018, 17:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

What OS are you using? XP/Vista?
Can you please provide logs? https://support.jdownloader.org/Know...d-session-logs
create log after error has happened and post shown logID here
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #3  
Old 19.01.2019, 11:38
anon743 anon743 is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2018
Posts: 10
Default

Haven't been downloading any YT stuff for the past few months and just now realized the plugin is bad. For video download both video and audio parts are downloaded but final remuxing fails!

For audio-only download, also failure and the downloaded hash does doesn't play (unlike with the above).

What can I do now?
Still on XP, JD2 (latest update), legacy FFmpeg codec
Reply With Quote
  #4  
Old 21.01.2019, 22:41
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,052
Default

Please post your log-ID here | bitte poste deine Log-ID hier.

Grüße, psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #5  
Old 22.01.2019, 09:20
anon743 anon743 is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2018
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Please post **External links are only visible to Support Staff**... | bitte poste **External links are only visible to Support Staff**....
This one?
22.01.19 15.15.44 <--> 19.01.19 17.52.40 jdlog://9040576935451/
Reply With Quote
  #6  
Old 22.01.2019, 20:22
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

Your using old XP and since recent ffmpeg updates you have to install/use older/working ffmpeg version that you install yourself.
You can use this mega.nz/#!LYNm0ARD!U8_xvNRchJkdJdH1uCHmeMc1WCao6mFwJ7KdonsM2Sk
(the latest one we provided for XP)
Don't overwrite existing binary but place somewhere else and then setup path in Settings-Advanced Settings-search for ffmpeg and ffprobe.
You can change path via rightclick context menu

Newer ffmpeg versions no longer support XP/Vista
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #7  
Old 23.01.2019, 07:15
anon743 anon743 is offline
Junior Loader
 
Join Date: May 2018
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Your using old XP and since recent ffmpeg updates you have to install/use older/working ffmpeg version that you install yourself.
You can use this mega.nz/#!LYNm0ARD!U8_xvNRchJkdJdH1uCHmeMc1WCao6mFwJ7KdonsM2Sk
(the latest one we provided for XP)
Don't overwrite existing binary but place somewhere else and then setup path in Settings-Advanced Settings-search for ffmpeg and ffprobe.
You can change path via rightclick context menu

Newer ffmpeg versions no longer support XP/Vista
Actually it's MORE complicated than you think...
In fact, regarding the outdated FFmpeg issue, I DID HAVE tackle that last year (upon the admin's suggestions) with success... until later towards the end of 2018

Check member Gweilo's post (#52)
https://board.jdownloader.org/showthread.php?p=432758

This is what I'm experiencing exactly right now: the AUTOMATIC RESET of FFmpeg folder location AT EVERY PROGRAM RESTART is a BIG problem which I did not experience back in July.
In my case, I have had a separate folder for the XP-compatible FFmpeg version (say, "i386_legacy"), so the folder location would be set to
C:\Program Files\JDownloader v2.0\tools\Windows\ffmpeg\i386_legacy\
However, after restarting JD2, the folder location resets again to...
C:\Program Files\JDownloader v2.0\tools\Windows\ffmpeg\i386\

Since when did user settings are NOT saved and being reset? That was NOT the case before!!

In the end I had to manually copy and paste the two FFmpeg files to the i386 folder. This temporarily solves the problem, albeit not with 100% success (when tackling YT downloads).

So perhaps the main issue now is the program bug in that user settings are NOT being saved?
Please advise and investigate!!!

Lastly, my log-ID regarding the above
23.01.19 13.04.32 <--> 23.01.19 13.00.31 jdlog://8470576935451/

Last edited by anon743; 23.01.2019 at 08:16.
Reply With Quote
  #8  
Old 23.01.2019, 11:11
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

I will try to reproduce this and will come back here as soon as possible.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 23.01.2019, 14:45
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

Would it be possible to create a new log? Close JDownloader. delete the logs folder
then start JDownloader and set correct path to ffmpeg, then close JDownloader and start again and check if path is still the same. if not, then please close JDownloader and zip the logs folder and send to support@jdownloader.org

I'm not able to reproduce the issue so I need more help/input from your side. If possible we can also do a teamviewer session and check this together, just contact us via support@jdownloader.org
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #10  
Old 23.01.2019, 14:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

Okay, now I can reproduce the issue....working on it
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 23.01.2019, 17:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

finally found the issue and will be fixed with next core update. sorry for the inconvenience
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #12  
Old 23.01.2019, 18:46
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 59,611
Default

Would be niceif you can test with next core update if the changed path will no longer change after restart
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 17:11.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.