JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 06.06.2010, 23:16
imgyirl
Guest
 
Posts: n/a
Default

Since I'm having the same issue andrew is I thought an additional log might help.

Using Jdownloader 0.9.579 ( used -brdebug )
Java 6.17

Relevant portion of log (personal info removed):
Code:
Spoiler:
19 6/6/10 3:04:13 PM - FINEST [jd.http.Browser(openRequestConnection)] -> -->**External links are only visible to Support Staff** ----------------Request------------------ POST /login.php HTTP/1.1 Accept-Language: de, en-gb;q=0.9, en;q=0.8 Cookie: lang=en Host: hotfile.com Content-Length: 43 Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7 Referer: **External links are only visible to Support Staff** Accept-Encoding: gzip User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042523 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.10 Connection: close Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Pragma: no-cache Cache-Control: no-cache returnto=%2F&user=imgyirl&pass=***** ----------------Response------------------ HTTP/1.1 302 Found Content-type: text/html Date: Sun, 06 Jun 2010 20:04:58 GMT Content-Length: 0 Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT Location: /?cookiecheck=1 Set-Cookie: auth=*****; expires=Tue, 05-Jun-2012 20:04:58 GMT; path=/; domain=.hotfile.com Connection: close Server: lighttpd/1.4.26 Cache-Control: no-cache, must-revalidate 19 6/6/10 3:04:13 PM - FINEST [jd.http.Browser(openRequestConnection)] -> -->**External links are only visible to Support Staff** ----------------Request------------------ GET /?cookiecheck=1 HTTP/1.1 Accept-Language: de, en-gb;q=0.9, en;q=0.8 Cookie: lang=en; auth=***** Host: hotfile.com Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7 Referer: **External links are only visible to Support Staff** Accept-Encoding: gzip User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.0.10) Gecko/2009042523 Ubuntu/9.04 (jaunty) Firefox/3.0.10 Connection: close Accept: text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8 Pragma: no-cache Cache-Control: no-cache ----------------Response------------------ HTTP/1.1 200 OK Content-type: text/html Transfer-Encoding: chunked Date: Sun, 06 Jun 2010 20:04:59 GMT Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT Connection: close Server: lighttpd/1.4.26 Cache-Control: no-cache, must-revalidate
Full log with info intact:
http://jdownloader.org/pastebin/3667
Reply With Quote
  #42  
Old 07.06.2010, 20:30
Gman23
Guest
 
Posts: n/a
Default

is there any update on this, or at least some fix scheduled?
Reply With Quote
  #43  
Old 08.06.2010, 22:21
pxjscc
Guest
 
Posts: n/a
Default

just a note to say hot file are blocking my IP due to too many failed login attempts. i have deleted my premium account from JD and re added ensuring correct credentials are entered. Worked fine for 12 hours then same problem Hotfile refused my login again. JD is the only software I run with hotfile account credentials. very frustrating as I now have a huge backlog of hotfile links waiting download.

my hotfile account expires in November 2010.

i eagerly await a resolution on this item.

thanks
pxj
Reply With Quote
  #44  
Old 09.06.2010, 06:50
tony2long's Avatar
tony2long tony2long is offline
English Supporter
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 6,497
Default

If your hotfile plugin isn't V11589, restart JD twice and try again.
Reply With Quote
  #45  
Old 09.06.2010, 11:40
pxjscc
Guest
 
Posts: n/a
Default

hey tony2long,

just checked and 11589 is installed. all the tick box's are checked also.

thanks
pxj
Reply With Quote
  #46  
Old 10.06.2010, 09:33
Gman23
Guest
 
Posts: n/a
Default

I facing the same problem as pxjscc, latest version installed, but still invalid hotfile account. Will there be another update?
Reply With Quote
  #47  
Old 10.06.2010, 20:24
pxjscc
Guest
 
Posts: n/a
Default

i'm kinda stuck between a rock and a hard place here as I decided to use "firefox down them all" for Hotfile till this item is fixed however, unsure if this is related to the initial issue, I am unable to copy any Hotfile URLs from the JD "copy URL" featur. I select the package and the COPY URL menu otion is greyed out and (0) appears next to the menu option also when I highlight individual hotfile links within the package and right click the COPY URL menu option is greyed out....strange. Look like my hotfile links are well and truley stuck in JD for now.

any ideas why the copy url is not working - this is my only workaround for the initial hotfile problem.

thanks again.

just checked and I am able to copy URL's for Rapidshare and Depositfiles but Hotfile will refuses to work.

cheers
pxj

Last edited by pxjscc; 10.06.2010 at 20:33. Reason: updated text
Reply With Quote
  #48  
Old 10.06.2010, 20:36
pxjscc
Guest
 
Posts: n/a
Default

bvtw hate to sound as if i am moaning - i have used JD for several years and it's a great product. i always recommend it to friends and family
Reply With Quote
  #49  
Old 13.06.2010, 03:05
jonn
Guest
 
Posts: n/a
Default

I am still having the same problems... the accounts gets marked invalid at any point in time... I am clueless what's causing it... I can download it from my browser though since I have the cookie saved in it.

Please do something about it... Thanks
Reply With Quote
  #50  
Old 17.06.2010, 15:36
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

If you removed the account and configured it again, checked your account in your browser and it's still not working, then please provide a complete and detailed log.
Reply With Quote
  #51  
Old 17.06.2010, 22:01
Gman23
Guest
 
Posts: n/a
Default

solved.....

Last edited by Gman23; 17.06.2010 at 22:33.
Reply With Quote
  #52  
Old 17.06.2010, 22:38
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,044
Default

and how?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #53  
Old 17.06.2010, 23:11
Gman23
Guest
 
Posts: n/a
Default

the login and pw I got from hotfile when I signed up didn't work anymore. that was a number and a pw they provided. Somehow my username and pw on the hotfile website was always a different one, a real username and a self choosen pw.
logged in earlier to see how long my account is still running and just tried that website login in jd. works...for now at least
Reply With Quote
  #54  
Old 18.06.2010, 00:20
jonn
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Gman23 View Post
the login and pw I got from hotfile when I signed up didn't work anymore. that was a number and a pw they provided. Somehow my username and pw on the hotfile website was always a different one, a real username and a self choosen pw.
logged in earlier to see how long my account is still running and just tried that website login in jd. works...for now at least
Is this is a joke, I have been using my login/pwd sent to me in email since the beginning... I still face the problem sometimes... clueless when N why it happens...

BTW does anyone getting this error message share internet with others?
Reply With Quote
  #55  
Old 18.06.2010, 10:24
Gman23
Guest
 
Posts: n/a
Default

I wish it was a joke....unfortunately not. I was using the original login+pw combo as well, but the other one works like a charm now
Reply With Quote
  #56  
Old 18.06.2010, 21:40
jonn
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Gman23 View Post
I wish it was a joke....unfortunately not. I was using the original login+pw combo as well, but the other one works like a charm now
what is the number U have used as Ur login? I dont get it... I have been using Hotfile for sometime, but I have never seen a number, I know Rapidshare provide a membership number but I did not see one such number for Hotfile.

Please could you help me with this?

Thanks mate...
Reply With Quote
  #57  
Old 21.06.2010, 05:30
snook147
Guest
 
Posts: n/a
Default

I get Fatal error when downloading from Hotfile.com what could ne the problem?
Reply With Quote
  #58  
Old 21.06.2010, 06:33
snook147
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by snook147 View Post
I get Fatal error when downloading from Hotfile.com what could ne the problem?
http://jdownloader.org/pastebin/4774
Reply With Quote
  #59  
Old 21.06.2010, 10:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 79,044
Default

please recreate a logfile with only hotfile loading and loglevel all
please also use the -brdebug parameter for jd
eg
java -Xmx512m -jar JDownloader.jar -brdebug
in console
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #60  
Old 22.06.2010, 12:13
pxjscc
Guest
 
Posts: n/a
Default positive news on hotfile premium accounts

my premium hotfile account has been running without error for around 4 days now so maybe some change was actioned at the hotfile end (i made no changes and i am unaware of any JD updates).... i did send htfile several emails complaining about the "too many login error message" which plagued my JD accelerator but not my browser.

I'll leave it a few more days then move all my hotfile downloads from FireFox Down Them All to JD. BTW I have been running JD successfully for all other download hosters; with a mixture of premium and free user

thanks, i am about to be very relieved
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 19:34.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.