JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27.11.2015, 21:17
omegapi
Guest
 
Posts: n/a
Default Archive

Function Archive -> estract after download, don't works. It extracts all, independently of the choice.
Some time function archive not listed on menù.
Reply With Quote
  #2  
Old 02.12.2015, 10:19
mptpro mptpro is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Default

same problem here.
Reply With Quote
  #3  
Old 02.12.2015, 13:24
cobra7512 cobra7512 is offline
JD Alpha
 
Join Date: May 2015
Posts: 24
Default

When I add link on my computer, it will extract rar file automatically. However, if I add link using MyJdownloader remote android app, it will not extract unless I go to archive setting in the app and tick auto extract box on every single file. Already check the archive extractor setting is good and have the enable box ticked. It used to work fine before the last 2 update. Please investigate
Reply With Quote
  #4  
Old 02.12.2015, 20:49
mptpro mptpro is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Default

As @cobra7512 stated I observed that...

1) adding link directly via computer WILL extract.
2) adding link via android app will NOT extract
3) adding link via chrome extension will NOT extract.

strange...
Reply With Quote
  #5  
Old 06.12.2015, 11:05
cobra7512 cobra7512 is offline
JD Alpha
 
Join Date: May 2015
Posts: 24
Default

anyone pick up this problem yet?
Reply With Quote
  #6  
Old 06.12.2015, 14:14
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

I'm working on this, yes
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #7  
Old 07.12.2015, 12:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

I cannot reproduce any of this :(
Here it works fine
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #8  
Old 07.12.2015, 12:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by mptpro View Post
As @cobra7512 stated I observed that...

1) adding link directly via computer WILL extract.
2) adding link via android app will NOT extract
3) adding link via chrome extension will NOT extract.

strange...
1,2 and 3 work fine for me
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #9  
Old 07.12.2015, 12:53
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Quote:
Originally Posted by omegapi View Post
Function Archive -> estract after download, don't works. It extracts all, independently of the choice.
Some time function archive not listed on menù.
works fine for me
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #10  
Old 07.12.2015, 12:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Please provide more information and make sure you have updated your JDownloader to latest available version!
Maybe screenshots or example links?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #11  
Old 07.12.2015, 18:58
nealcaffrey nealcaffrey is offline
I will play nice!
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
Default

I've been having a related problem, I have the Archive Extractor enabled in the settings tab, but it doesn't auto-extract when a download is finished and in the drop-down menu the "Archive(s)" selection is greyed out.
I'm on Ubuntu 14.04 LTS, in case that's in any way important.
Reply With Quote
  #12  
Old 08.12.2015, 00:47
raztoki's Avatar
raztoki raztoki is offline
English Supporter
 
Join Date: Apr 2010
Location: Australia
Posts: 16,540
Default

@nealcaffrey
recent install? the bash script apparently doesn't give proper feedback and incorrect JARS for extraction are grabbed. You can fix that by deleting Core.jar and run JDownloader.jar

raztoki
__________________
raztoki @ jDownloader reporter/developer
http://svn.jdownloader.org/users/170

Don't fight the system, use it to your advantage. :]
Reply With Quote
  #13  
Old 08.12.2015, 13:15
nealcaffrey nealcaffrey is offline
I will play nice!
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by raztoki View Post
You can fix that by deleting Core.jar and run JDownloader.jar
That did the trick, thank you kindly!
Another thing, in my Ubuntu Dash I now seem to have two jdownloader 2 and two jdownloader update& rescue applications, maybe you have any idea why? A second (faulty) installation of JD2 or something?

Thanks again, in any case.
Reply With Quote
  #14  
Old 08.12.2015, 14:54
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

Update and Rescue is a shortcut created by installer. You can simply remove it from Dash
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #15  
Old 10.12.2015, 21:02
mptpro mptpro is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Default

bumping this thread.... still hasn't been fixed...

yes, I'm running the newest version
windows 10, but it worked before. Stopped working a few weeks ago.
Reply With Quote
  #16  
Old 11.12.2015, 12:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

I cannot reproduce the issue. Please provide a logfile or let us do a teamviewer session
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #17  
Old 11.12.2015, 21:09
mptpro mptpro is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Default

I created a 1-minute screencast showing the problem. Notice that I need to manually initiate extraction at the end.

https://drive.google.com/file/d/0B1b...UzNlUtcjQ/view
Reply With Quote
  #18  
Old 12.12.2015, 09:37
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

would it be possible to send me the link you've used in video to support@jdownloader.org?
so I can reproduce the video 1:1 ?
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #19  
Old 16.12.2015, 10:51
mptpro mptpro is offline
JD Alpha
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 21
Default

i deleted it. Sorry. But this happeneds with any/every .rar/zip package.
Reply With Quote
  #20  
Old 16.12.2015, 11:18
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 66,134
Default

finally could reproduce and fix it.
will work correct again with next core update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 10:45.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.