JDownloader Community - Appwork GmbH
 

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 13.05.2020, 11:41
MrGonzo's Avatar
MrGonzo MrGonzo is offline
JD Legend
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 538
Default Linkgrabber sometimes doesnt grab the FIRST link copied on JD2 start...

Hi again.

I thought Id bring to ur attention a little bug thats been annoying me for a while now....

Nearly every time I Start/Restart JD2, when ever I goto copy my FIRST link to the grabber the popup window does not come up. Now sometimes it still copies the link but again, no popup window.
But there are also times the pop-up window doesnt show, AND does not grab the FIRST link until I MANUALLY add it with "Add new links" in the linkgrabber. Then the 1st link scans fine.
And also sometimes the popup window shows, and the 1st link scans fine and JD2 acts as it should. But this issue happens 99% of the time.

So then, after the FIRST link gets scanned through(when this happens), all other links scanned afterwards show the popup window fine, and are scanned as expected.

Just letting you know, Please fix when ya can. This little bug has been around for a long while. And can be quite annoying lol.

:)
Thanks

Last edited by MrGonzo; 13.05.2020 at 11:44. Reason: edit
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 00:55.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.