JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #781  
Old 06.12.2016, 11:19
Crys Crys is offline
Wind Gust
 
Join Date: Apr 2012
Location: Schwaben
Posts: 41
Question

Quote:
Originally Posted by snarf View Post
[...] I'm experiencing some strange issues and hope that you can help me resolving them.
  • I cannot login with my addon if I'm also not logged in on the browser
  • I experience sporadous logouts in the plug-in for quite some time. This is very annoying.
  • There's sometimes something like and endless login-logoutloop in the browser. I login, click on my server running jdownloader to display its queue and the next click sends me back to login. This makes the whole my.downloader.org system useless.
[...]
Since yesterday evening (~8pm CET), I can't login to my.jdownloader.org!

I used different Browser (FF, Chrome, Safari at iOS, Win7, Win10, Ubuntu), but everywhere the same:
- when I'm still logged in at my.jdownloader: it loading and loading, but nothing happens
- when I'm logged out (or click logout) then I can't login again. I put in my Logindata, click "login" and nothing happens. In the URL it's always redirect to "index.html#logout".

There are different JD2-Clients, but always with the latest update.
Is there something wrong with the my.jdownloader Server?
Reply With Quote
  #782  
Old 06.12.2016, 11:25
rui_76 rui_76 is offline
JD Alpha
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Crys View Post
Since yesterday evening (~8pm CET), I can't login to my.jdownloader.org!

I used different Browser (FF, Chrome, Safari at iOS, Win7, Win10, Ubuntu), but everywhere the same:
- when I'm still logged in at my.jdownloader: it loading and loading, but nothing happens
- when I'm logged out (or click logout) then I can't login again. I put in my Logindata, click "login" and nothing happens. In the URL it's always redirect to "index.html#logout".

There are different JD2-Clients, but always with the latest update.
Is there something wrong with the my.jdownloader Server?
Exactly the same pb
Reply With Quote
  #783  
Old 06.12.2016, 11:43
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 283
Default

sorry guys, we migrated the API server and this caused some downtime :( should be back to normal again!
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]
Reply With Quote
  #784  
Old 06.12.2016, 12:13
dabrown dabrown is offline
Black Hole
 
Join Date: Jun 2015
Location: North America
Posts: 268
Default

Yes, it logged in for me.
Reply With Quote
  #785  
Old 06.12.2016, 19:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Some of our servers were relocated to a different data center last night from 22:25 till 9:00 today morning (GMT+1, Germany).
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #786  
Old 16.12.2016, 14:34
nycrom nycrom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 9
Default

I have a problem with huge log files. I use the Jdownloader 2 beta from nEUTRon on my Diskstation with DSM 6 and at some point you have to reset the station because the system partition is too full.

I tried to disable the log files in the profi-settings but the log files are still created and grow very huge.

The actual settings are:

Log: Max Log File Size (Max logfile size in bytes. Size <100Kbyte will disable logfiles): 10

Log: Cleanup Logs Older Than XDays(Automatic remove logs older than x days): 1

Log: Max Log Files(Max number of logfiles for each logger): 2

Log: Log Flush Timeout (Timeout in secs after which the logger will be flushed/closed) : 60

Please help...
Reply With Quote
  #787  
Old 16.12.2016, 14:40
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

The problem comes from the 3rd party startscript and not from JDownloader.
Open the startscript in texteditor and remove the log to /var/log/.. and change to /dev/null.
I can help via teamviewer if you like, just send me ID and PW to support@jdownloader.org. I need ssh/putty access to it.
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #788  
Old 16.12.2016, 15:00
nycrom nycrom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 9
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
The problem comes from the 3rd party startscript and not from JDownloader.
Open the startscript in texteditor and remove the log to /var/log/.. and change to /dev/null.
I can help via teamviewer if you like, just send me ID and PW to support@jdownloader.org. I need ssh/putty access to it.
Would be very nice ... i send everyting now. Thank you!
Reply With Quote
  #789  
Old 17.12.2016, 19:10
ed500 ed500 is offline
Modem User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
The problem comes from the 3rd party startscript and not from JDownloader.
Open the startscript in texteditor and remove the log to /var/log/.. and change to /dev/null.
I can help via teamviewer if you like, just send me ID and PW to support@jdownloader.org. I need ssh/putty access to it.
https://board.jdownloader.org/showthread.php?t=71938

Can you make a tutorial on the modification?

Where is the startscript ?

Last edited by ed500; 17.12.2016 at 19:20.
Reply With Quote
  #790  
Old 18.12.2016, 08:38
nycrom nycrom is offline
Baby Loader
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 9
Default

What i understanded:

- cd /var/packages/JDownloader/scripts/
- vi start-stop-status
- change path ...JDownloader.log to /dev/null instead of /var/log
- ./start-stop-status stop
- Jdownloader restart in web
Reply With Quote
  #791  
Old 18.12.2016, 09:58
ed500 ed500 is offline
Modem User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 4
Default

Perfect, thx

Last edited by ed500; 18.12.2016 at 11:43.
Reply With Quote
  #792  
Old 19.12.2016, 13:47
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 69,349
Default

Quote:
Originally Posted by nycrom View Post
What i understanded:

- cd /var/packages/JDownloader/scripts/
- vi start-stop-status
- change path ...JDownloader.log to /dev/null instead of /var/log
- ./start-stop-status stop
- Jdownloader restart in web
Thanks for the step-by-step howto
__________________
JD-Dev & Server-Admin
Reply With Quote
  #793  
Old 23.12.2016, 08:28
Mister Floppy Mister Floppy is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2009
Location: Erde
Posts: 159
Default Manchmal fehlende Zoom-Buttons nach Update

Hi,

habe gerade das über den PlayStore angebotene Update der "MyJDownloader"-App installiert und stelle fest, dass die Zoom-Buttons bei der Anzeige von Captchas manchmal fehlen!

Bitte fixen, in der Standard-Größe kann ich auf meinem Smartphone nichts richtig entziffern!

Vielen Dank im Voraus!

Last edited by Mister Floppy; 23.12.2016 at 09:08.
Reply With Quote
  #794  
Old 23.12.2016, 11:47
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 283
Default

@Mister Floppy:
Versuch doch mal Pinch-to-Zoom sollte funktionieren. D.h. zwei Finger auf das Bild und dann auseinander bewegen. Die Standard Zoom-Geste bei Multi-Touch-Geräten. Falls es nicht funktioniert, bitte ein Ticket erstellen, damit ich mir genauere Infos von dir holen kann.
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]
Reply With Quote
  #795  
Old 23.12.2016, 13:49
Mister Floppy Mister Floppy is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2009
Location: Erde
Posts: 159
Default

Quote:
Originally Posted by mrc View Post
@Mister Floppy:
Versuch doch mal Pinch-to-Zoom sollte funktionieren. D.h. zwei Finger auf das Bild und dann auseinander bewegen. Die Standard Zoom-Geste bei Multi-Touch-Geräten. Falls es nicht funktioniert, **External links are only visible to Support Staff**..., damit ich mir genauere Infos von dir holen kann.
Hallo,

Pinch-to-zoom funktioniert zwar, ist aber sowas von unkomfortabel:

1. man muss EXAKT den ohnehin schon sehr schmalen "Streifen", in dem das Captcha abgebildet ist, treffen, um dann darin "Pinch-to-zoom" ausführen zu können: das gelingt mir in den meisten Fällen erst in mehreren Anläufen!
2. anschließend ist oft noch ein seitliches Hinundherbewegen erforderlich, da das auf diesem Wege vergrößerte Bild irgendwie nicht mittig ist!

Da war mir die bisher sehr bewährte Methode, alles per Zoom-Buttons mit einem einzigen Finger bewerkstelligen zu können, doch um Welten sympathischer, weil "zielsicherer" und damit schneller sowie effizienter! Und was zudem etwas merkwürdig ist: die Zoom-Buttons erscheinen ja auch in der Version 0.9.15 Build 20161221 (1482323558575) so wie bisher sporadisch noch, aber dann wiederum manchmal nicht!?!

So ist das jedenfalls ein absolutes "No-go" für mich...

NACHTRAG:
Ich habe den Grund, warum die Anzeige der Zoom-Buttons manchmal funktioniert und manchmal wiederum nicht, glaube ich gerade herausgefunden...

Und zwar rufe ich gelegentlich über ein Tasker-Skript über "Launch App" die Activity "MyJDownloader - [Captcha Dialog].gui.captchasolver.CaptchaDialogFragmentActivity" direkt auf - sogleich erscheint dann die Dialogbox inklusive der Zoom-Buttons!

Wenn doch diese Activity nach wie vor auch in der aktuellen Version von "MyJDownloader" sowieso vorhanden ist, könnte man sie denn dann nicht dem User optional wieder "normal" zugänglich machen?

Last edited by Mister Floppy; 23.12.2016 at 15:20.
Reply With Quote
  #796  
Old 23.12.2016, 15:25
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 283
Default

@Mister Floppy:
Ich baue dir die Option ein, den alten Dialog verwenden zu können. Dann baue ich in den neuen Dialog die von dir gewünschten Zoom Controls wieder ein. Wäre das eine Übergangs-Lösung für dich?

Update: Version 0.9.15 Build 201612233 bietet die Einstellung "Force use old captcha dialog". Ich hoffe das hilft dir weiter! Guten Start in die Feiertage
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]

Last edited by mrc; 23.12.2016 at 15:56. Reason: info zum app update
Reply With Quote
  #797  
Old 23.12.2016, 20:26
Mister Floppy Mister Floppy is offline
JD Addict
 
Join Date: May 2009
Location: Erde
Posts: 159
Default

Quote:
Originally Posted by mrc View Post
@Mister Floppy:
Ich baue dir die Option ein, den alten Dialog verwenden zu können. Dann baue ich in den neuen Dialog die von dir gewünschten Zoom Controls wieder ein. Wäre das eine Übergangs-Lösung für dich?

Update: Version 0.9.15 Build 201612233 bietet die Einstellung "Force use old captcha dialog". Ich hoffe das hilft dir weiter! Guten Start in die Feiertage
Hi,

vielen Dank für den zugesagten Support!!!!!

Ich wünsche Dir ebenfalls Frohe Weihnachten!
Reply With Quote
  #798  
Old 07.01.2017, 21:53
frog1981 frog1981 is offline
Modem User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 2
Default

Kann man eigentlich auch den "LinkGrabber" Eintrag in der Android Notification Bar deaktivieren? Also nicht den LinkGrabber bzw. CnL selbst, sondern nur die Anzeige in der Notification Bar (die Leiste zum runter ziehen, heißt die auch so?).
Reply With Quote
  #799  
Old 09.01.2017, 14:52
mrc's Avatar
mrc mrc is offline
Guardian of the Droids
 
Join Date: Jan 2013
Location: Germany
Posts: 283
Default

@frog1981:
Leider nein, für einen ständig laufenden Service verlangt Android eine für den Nutzer sichtbare Benachrichtigung, an die sich der Service dann bindet.
__________________
My.JDownloader.org Web Interface | Android App | Browser Extensions [Feedback Thread]
Reply With Quote
  #800  
Old 10.01.2017, 21:15
frog1981 frog1981 is offline
Modem User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 2
Default

OK. Vielen Dank für die Antwort.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 04:13.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.