JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #321  
Old 18.01.2011, 12:48
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Shhhhhhhht. Some official supporters won't appreciate you write about MF in an RS thread. They might even start shouting at you.

I'm glad that your RS issue has been solved.
  #322  
Old 24.01.2011, 04:50
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

can someone try copying some text into linkgrabber? because it adds only 1 file instead of 2, even if i manually add space between links in linkgrabber (linkgrabber should split the text into 2 files automatically, i guess). the only solution was to add each link separately... i had to rename first http to hxxp, because the forum automatically added [url] tag.

text: hxxp://rapidshare.com/files/364892153/dok_Sci-Fi_MZZ_StarGate_by_ICoU.part1.rar**External links are only visible to Support Staff**
i'll post further info when needed.
  #323  
Old 24.01.2011, 09:29
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

there is a space missing between the two links. and hxxp must be http
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #324  
Old 24.01.2011, 10:31
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

i know there is a space missing. and of course i am adding http and not hxxp (i renamed it only because this forum was adding [url] tags). the point is, when i copy this to linkgrabber and add a space there, it still only adds only one link and not two. i must press enter before the second "http" to have the 2 files added.

Last edited by culinko; 24.01.2011 at 10:34.
  #325  
Old 24.01.2011, 10:42
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

I've copied the line into a text editor, replaced the xx by tt and added a space between both links. When I copied that one line to jD's Linkgrabber, jD recognised both RS links.
  #326  
Old 24.01.2011, 16:25
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

@remi

It probably worked in your case because your text editor made word wrapping after the space char, so the 2 links were treated as 2 long words in 2 lines.
Without word wrapping (one long line with 160 chars) - only part1 is automatically parsed by jD.
After clicking "Add URL(s)" - that little editor also wraps the two URLs to 2 lines and then both links are parsed correctly.

So the little problem is with automatic parse.
The same minor bug in Nightly and Stable.

Last edited by editestowy; 24.01.2011 at 16:28.
  #327  
Old 25.01.2011, 11:20
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

Quote:
Originally Posted by remi View Post
I've copied the line into a text editor, replaced the xx by tt and added a space between both links. When I copied that one line to jD's Linkgrabber, jD recognised both RS links.
yes, when i copy the text into text editor and add a missing space, jd recognize 2 links. but when i add the space in the linkgrabber (linkgrabber automatically rename hxxt to http), jd adds only 1 file.
  #328  
Old 25.01.2011, 12:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

fixed, wait for next plugin update
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #329  
Old 25.01.2011, 12:31
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

thank a lot!

p.s. is it possible to do in the future, if clipboard contains more links, but without a space, to split them into more files? for example http....rarhttp.....rarhttp.....rar into 3 files? because some forums have sux formatting and it's like this in the clipboard. and controlling 100+ links is max pain. thank you:)
  #330  
Old 25.01.2011, 12:37
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

not that easy cause some hoster/decrypter allow http in url
if someone posts links without limiter then he is a fxxxxxx idiot
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #331  
Old 25.01.2011, 12:53
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

@culinko

Can you give me an example of such a page?
  #332  
Old 25.01.2011, 14:53
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

@culinko
You can easily create a macro (most text editors have such a functionality):
replace every "http:" with "\nhttp:" (\n means new line).
Maybe jD would pre-parse clipboard - replacing the texts as mentioned above then parsing the result for links?

Last edited by editestowy; 25.01.2011 at 15:14.
  #333  
Old 25.01.2011, 15:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 67,320
Default

but that will break links like hxxp://blabla?hxxp
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #334  
Old 25.01.2011, 15:38
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,029
Default

@Jiaz:
You're right - the links with parameters may cause some confusion but most of "hxxp://blabla?hxxp://link" are simple redirection to the correct link: hxxp://link

So with
"hxxp://link1hxxp://link2...**External links are only visible to Support Staff** after replacing "hxxp:" with "\nhxxp:" (of course xx means tt we will get:
"

hxxp://link1

hxxp://link2

....

hxxp://blabla?

hxxp://linkX
...

hxxp://linkN"

So the links would work anyway.

Or parser may ignore adding "\n" when it finds '?' (or other special chars) at the beginning of the next "hxxp://" so the text:
"hxxp://blabla?hxxp://link" will not be changed


BTW - maybe the posts from #322 would be move to separate topic?

Last edited by editestowy; 25.01.2011 at 15:41.
  #335  
Old 26.01.2011, 01:43
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

@Jiaz: on that page it looks ok, every link has its own line, but when i copy that link, it looks like in my #322 post (in notepad it looks like 2 lines, lol)

@remi it's a slovak forum, called war-board.net. but i was able to download from there okay, because i am visiting that site quite often. the links are in [code] tags. i tried other links from other topics, and linkgrabber still recognizes only 1 file, even from 20 links. they must have changed something (or jd), because it worked before, i'm 100% sure. you could see for yourself if you want, registration is free afaik.

@editestowy you are right, it's doing with links from other hosts too, not only from RS. but don't know if it's some kind of bug or a feature request:)
  #336  
Old 26.01.2011, 03:46
gokufast
Guest
 
Posts: n/a
Default Rapidshare premium account disappears

i have a premium account in rapidshare, and download as free in the other sites (hotfile for example), when i download from hotfile, filesonic, etc and in the list the next file is from rapidshare my premium account appears uncheked and jdownloader try to download as a free account.

how can i solve this issue?
  #337  
Old 26.01.2011, 10:32
remi
Guest
 
Posts: n/a
Cool

Try your account in your browser. Then remove it from jD, restart jD and add it again.

Enable Premium globally.
  #338  
Old 26.01.2011, 11:29
remi
Guest
 
Posts: n/a
Default

On "**External links are only visible to Support Staff** there are for instance 3 sharerapid.cz links in the Links page of my browser. I believe two of them are valid (I don't understand the language) and they can be copied easily to jD.

I don't want to search for hours on that site; so if you can give me a more specific page on that site I can check it again.
  #339  
Old 26.01.2011, 11:58
drbits's Avatar
drbits drbits is offline
JD English Support (inactive)
 
Join Date: Sep 2009
Location: Physically in Los Angeles, CA, USA
Posts: 4,437
Default

Please post a sample list of links and upload a corresponding Log.

JDownloader will change to free downloading in RapidShare if you do not have enough Rapids left to download your file.
__________________
Please, in each Forum, Read the Rules!.Helpful Links. Read before posting.
  #340  
Old 27.01.2011, 01:01
culinko culinko is offline
JD Adviser
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Default

@remi you were in "discussion" section, not in "download" section:) try this: "**External links are only visible to Support Staff** . in first post there are 3 fileserve links (linkgrabber finds 2, part 3 is ok and part1+2 are joined in one link, so jd declares it as offline) and 6 hotfile links (linkgrabber finds 3 files, part 1, 3 and 5)
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 05:48.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.