JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 31.01.2012, 15:42
karabasan1990
Guest
 
Posts: n/a
Default Modem resetleme yardım edin

Merhabalar ben bi türlü modem resetlemeyi yapamadım. Yazılanlar gibi halediyorum hepsini.Tekrar bağlan betiği yarat dediğimde ''**External links are only visible to Support Staff**' şuraya bağlanmaya çalışıyor ama bi türlü bağlanamıyor.
Bide RouterReconnect diye bi program var onunlada başaramadım. lütfen yardım edin indirmem gereken arşivler var ama indirme için sürekli süre beklemem gerekiyor.tam bir haftadır çözmeye çalışıyorum.girmediğim intenet sitesi denemediğim şey kalmadı. özellikle freeloaderden yardım bekliyorum forum onun yardım ettiği insanlarla kaynıtyor. teşşekkür ederim.
Reply With Quote
  #2  
Old 31.01.2012, 17:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

hangi modem bu? teamviewer ile cozerdik hemen ama lisansımı kabul etmiyor ayrıca free sürümü de calısmıyor su anda. Modemin markası nedir ?
Reply With Quote
  #3  
Old 31.01.2012, 17:41
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Firefoxun liveheders eklentisi ile aynı işlemleri yap

1 (aynı işlem derken > tekrar bağlanma işlemini gerçekleştir web tarayıcısı ile gerçekleştir) bu işlemi liveheaders eklentisi etkin durumdayken yapıyorsun >

2 liveheaders eklentisi işlemleri log(günlük şeklinde kaydecek) sonra ordaki logu kopyala ve bana yolla. özelimden yollarsan daha iyi olur, logda bazen özel bilgiler olabiliyor.

Liveheaders eklentisini mozilla firefoxun resmi sitesinden indirebilirsin > Tarayıcının araçlar seçeneğinden de çalıştırabilirsin.
Reply With Quote
  #4  
Old 31.01.2012, 17:42
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

eger airties modemse süper betikleri denemelisin bir taneis mutlaka calısacaktır.
Reply With Quote
  #5  
Old 31.01.2012, 17:44
karabasan1990
Guest
 
Posts: n/a
Default

Modemin markası modemin üstünde ZyXel p 6000 series yazıyor ama modem sayfasında
''P660RT1v3s'' böyle yazıyor .
Reply With Quote
  #6  
Old 31.01.2012, 17:45
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

zyxel modem bu, isletim sisteminden telneti etkinlesitr

sonra bunu JDye entegre et http://board.jdownloader.org/showpos...85&postcount=4
Reply With Quote
  #7  
Old 31.01.2012, 18:06
karabasan1990
Guest
 
Posts: n/a
Default

''DİKKAT > windows 7 de telnet etkin degildir etkinlestirmek icin >Başlat-Varsayılan Programlar-Programlar ve Özellikler-Windows Özelliklerini aç veya kapat a geliyoruz buradan telnet istemcisini işaretleyip tamam diyoruz telnet açılıyor.''
tel neti bulamadım ben dedğiniz konumda. win 7 kullanıyorum
Reply With Quote
  #8  
Old 31.01.2012, 18:14
karabasan1990
Guest
 
Posts: n/a
Default

Aziz dostum ben yapamadım team da yardımcı olabilirmisin ?
Reply With Quote
  #9  
Old 31.01.2012, 18:26
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default



teami calistıramıyorum registrylerini temizlemem lazım rrsime bak bu yok mu sende ?
Reply With Quote
  #10  
Old 31.01.2012, 18:30
karabasan1990
Guest
 
Posts: n/a
Default

demin baktığımda yoktu yeni geldi şeytanın işi .
Reply With Quote
  #11  
Old 31.01.2012, 19:16
karabasan1990
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sorunumu tamamen çözen freeloader nickli Tamer bey yaptığınız iyiliğin yanında kuru kalan teşşekkürlerimi kabul buyurun.
Reply With Quote
  #12  
Old 01.02.2012, 22:11
maynak00's Avatar
maynak00 maynak00 is offline
JD Legend
 
Join Date: May 2009
Location: Turkey
Posts: 2,049
Default

@karabasan1990 sorununun çözüldüğüne sevindim.telnetle reset hızlı oluyor değil mi?

@freeloader ,istersen teamviewerı bir uninstallerla kaldır.revo uninstaller,total uninstall gibi
yalnız total uninstall riskli.sistemin birinde güvenli modda nod32yi kaldırdım.net kesildi.sonra zorla onardım. revoda sorunum olmadı. registry cleanerlar da riskli.
-daha bugün Xpden win7yi team7yle kontrol ettim.kurarken tamamen kişisel demiştim.unutmadan system klasörlerine ve hizmetlere de bak.orda da kalıntılar olabiliyor.

benim de ya explorerda ya da ekran kartı sürücüsünde sorun var.notebookun her ekranı kapatıp açısımda explorer çöküyor.görev yöneticim ram kullanımını göstermiyor(netin altını üstüne getirdim nerdeyse-Process Hackera geçtim)
Reply With Quote
  #13  
Old 01.02.2012, 23:54
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

regestryi elle temizledim;) düzeldi. Programlarımı elle kaldırmayı tercih ediyorum genelde kaldırıken ne kaldırdıgımı ayrıntılı görmek daha iyi. Teamin normalde lisansı var commercial olarak yükledim sisteme lisans nedense calısmadı, commercail yükledigim icin de süre bitince program iptal oldu. Bende regi elle temizleyip kisisel kurdum düzeldi sagol
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 07:03.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.