JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 30.11.2011, 14:35
sezgin91
Guest
 
Posts: n/a
Thumbs up Airties rt 204AirTies-- Air6372SO süper betik +

bu modeme jdown ile betik yaratamıyorum, ip sayfası açılınca hatalı sayfa cıkıyor, nasıl yapablrim?

Betiğin çalıştığı modemler
Airties RT 204
Air6372SO
Airties 5050


Airties süper betik +
Spoiler:
Code:
[[[HSRC]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: %%%routerip%%%
<xmlrequest version="1.0.0">
<command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command>
</xmlrequest>
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 14.01.2012 at 12:22.
Reply With Quote
  #2  
Old 30.11.2011, 15:15
sezgin91
Guest
 
Posts: n/a
Default

Üstteki Freeloader'ın verdiği betiği kullanın

Last edited by Freeloader; 11.12.2011 at 19:34.
Reply With Quote
  #3  
Old 30.11.2011, 15:46
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

güzel. Bu hangi sayfadaki özel betik? Yoksa kendin mi oluşturdun?

Last edited by Freeloader; 30.11.2011 at 15:53.
Reply With Quote
  #4  
Old 30.11.2011, 23:52
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Lütfen bunu denermisin sezgin, çalışırsa bildir lütfen

Code:
[[[HSRC]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/login HTTP/1.1
Host: 192.168.2.1
redirect=&user=admin&password=%%%pass%%%&button=TAMAM
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
[[[REQUEST]]]
POST /cgi-bin/webapp HTTP/1.1
Host: 192.168.2.1
<xmlrequest version="1.0.0">
<command inst="pppox-0"><key>apply</key><value/></command>
</xmlrequest>
[[[/REQUEST]]]
[[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 01.12.2011 at 15:21.
Reply With Quote
  #5  
Old 01.12.2011, 01:28
sezgin91
Guest
 
Posts: n/a
Default

evt hocam senin verdiğinde sorunsuz çalışıyor, 37sn de tekrar bağlanıyor , bunu kullanıyorum şimdi daha iyi oldu teşekkürler...
Reply With Quote
  #6  
Old 01.12.2011, 13:37
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

bşd bildirdiğin için sağol
Reply With Quote
  #7  
Old 15.03.2012, 22:05
suso9292
Guest
 
Posts: n/a
Default

Air6372SO kullanıyorum bi türlü başaramadım daha detaylı anlatım yada teamwieaverdan yapabilecek varmı
Reply With Quote
  #8  
Old 17.03.2012, 02:07
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by suso9292 View Post
Air6372SO kullanıyorum bi türlü başaramadım daha detaylı anlatım yada teamwieaverdan yapabilecek varmı
Betigi kopyala ve liveheaders sekmesine yapstır modem kullanıcı adı varsa liveheaders sekmesine gir parolası varsa onu da gir bu kadar.
Reply With Quote
  #9  
Old 10.06.2012, 02:44
RefleX2
Guest
 
Posts: n/a
Default

RT-203 te çalışıyor bağlanma süres, 14 sn.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 12:56.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.