JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #461  
Old 03.12.2013, 23:33
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 462
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
The expected ffmpeg values etc are already showing correctly in the advanced options.
Still not working.
Reply With Quote
  #462  
Old 03.12.2013, 23:48
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Did you run ffmpeg.exe via cmd?
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #463  
Old 04.12.2013, 00:16
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 462
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Did you run ffmpeg.exe via cmd?
Yes.
Restarted JD2, reset links.
Same problem.
Reply With Quote
  #464  
Old 04.12.2013, 00:29
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Please join at support chat tomorrow Wednesday, and look for coalado.
Seems weird that is not working for you, because I have had some TeamViewer sessions, and in all cases it worked (under win xp, vista, and 7).

Greetings,

EDIT:
Forgot to say you have to join between 9am to 5pm (Germany time)
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-



Last edited by Lram32; 04.12.2013 at 00:45.
Reply With Quote
  #465  
Old 04.12.2013, 15:36
AiWA
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
Well Proxy + JD + youtube should work fine.
If not, we need a log...

GreeZ psp
04.12.13 15.34.48to04.12.13 15.35.06 jdlog://8325905774831/

with the Link: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

Proxy + YT = Fine!
Proxy + JD + YT = don't work!

Yes, My Proxy in JD is correct.
Reply With Quote
  #466  
Old 04.12.2013, 18:59
Prepared
Guest
 
Posts: n/a
Default Error: "FFmpeg is missing"

Hello,
I tried to download a few youtube movies and I get this error: "FFmpeg is missing"

For example, when trying to download this video: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

JDownloader2 will download the 360p video (The Tale of the Three Brothers (HD)(360p_H.264-AAC).mp4 - 9 MB)
but it won't download the 240p video (The Tale of the Three Brothers (HD)(240p_H.264-AAC).mp4 - 10 MB), giving me the above mentioned error.

However, if I introduce this link into JD1, I don't even get the 240p mp4 file.

It looks like the 240p mp4 file doesn't even exist on youtube website. Instead, it will be converted from th 360p version instead.
Then why it appears in the LinkGrabber download list of JD2 ?

How can I disable this FFmpeg conversion feature?

Thanks

Last edited by Prepared; 04.12.2013 at 19:18.
Reply With Quote
  #467  
Old 04.12.2013, 20:20
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Merged youtube threads...
For the issue "ffmpeg is missing" please read here: http://board.jdownloader.org/showpos...&postcount=458
(post #458 of this thread)
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #468  
Old 05.12.2013, 18:45
Patr100 Patr100 is offline
JD VIP
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 462
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
Please join at support chat tomorrow Wednesday, and look for coalado.
Seems weird that is not working for you, because I have had some TeamViewer sessions, and in all cases it worked (under win xp, vista, and 7).

Greetings,

EDIT:
Forgot to say you have to join between 9am to 5pm (Germany time)
Missed that anyway. If anyone has any other suggestion I can try myself, let me know.
Reply With Quote
  #469  
Old 06.12.2013, 07:26
Sheldita's Avatar
Sheldita Sheldita is offline
JD Alpha
 
Join Date: Nov 2009
Location: Australia
Posts: 22
Default

NEW NEW ISSUE,
FFmpeg popup window needs to continuously be directed to ffmpeg.exe,

A youtube that it occurs on is =

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
Reply With Quote
  #470  
Old 06.12.2013, 11:03
AiWA
Guest
 
Posts: n/a
Default

@Lram32

Do you see my Problem in
463?
Reply With Quote
  #471  
Old 06.12.2013, 17:42
Prepared
Guest
 
Posts: n/a
Default

Sorry, can I set JDownloader 2 to consider that I push Cancel every time it gets the ""FFmpeg is missing" error?

So it won't ask me every time what to do. The problem is that it stops downloading every time it's asking that, so I have to come back to JDownloader window every time I get this error
Reply With Quote
  #472  
Old 07.12.2013, 10:57
GuitarMantra
Guest
 
Posts: n/a
Exclamation Youtube.com Resume not working

Title: Youtube.com Resume not working
Ever since last update, Youtube videos are not downloading with resume capability. Resume icon is still visible .but if i stop download and try again.. it starts from the beginning.
Log: 07.12.13 10.50.16to07.12.13 13.28.12 jdlog://2307905774831/
Example links: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**
I use this host without an account. I do not have a proxy.
Reply With Quote
  #473  
Old 07.12.2013, 13:28
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,210
Default

Canno confirm.
Merged youtube issues threads...

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #474  
Old 07.12.2013, 14:40
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

@AiWA your log doesn't contain information of youtube.

@GuitarMantra, I suppose the videos that can't be resume are the dash videos, this new feature is not finished yet, jiaz still is working on that, I asked in the ticket if will be possible to resume such videos, but atm haven't received the answer. I guess will be possible.
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #475  
Old 07.12.2013, 14:53
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,210
Default

For me, resume worked fine for DASH...

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #476  
Old 07.12.2013, 22:00
steakhutzeee
Guest
 
Posts: n/a
Question Jdownloader beta and ffmpeg problem

Sorry.. i downloaded a video with jdownloader beta, that asked me about ffmpeg directory (i've downloader static version x64 and put his directory in jdownloader). During download i opened video with vlc and it works.. but when download is finished and i opened the file, vlc doesn't reproduced the file.. any suggestions?
Reply With Quote
  #477  
Old 07.12.2013, 22:21
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,210
Default

Sorry I don't understand.
Did you download ffmpeg and tell JD the directory?
Did you then download a youtube video?
What's the problem?

GreeZ psp
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Reply With Quote
  #478  
Old 08.12.2013, 04:31
Lram32's Avatar
Lram32 Lram32 is offline
Spanish Supporter
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dark side of the moon
Posts: 9,908
Default

Quote:
Originally Posted by pspzockerscene View Post
For me, resume worked fine for DASH...
GreeZ psp
Thanks @psp I hadn't checked that



@steakhutzeee
If you played the video while it was still downloading, I guess that was the cause of the problem.

Greetings,
__________________
» Setup JD2 / Instalador de JD2 «
Spoiler:

Installer for Windows XP/Vista/Seven/Eight
|| JD2 x86 - x64 (Beta) ||

Installer for Mac
|| JD2 (Beta) ||

Installers for Linux
|| JD2 (Beta) x86 || <---> || JD2 (Beta) x64 ||

How to Create a Log
-» Click Here «-


¿Cómo crear un registro?
-» Click Aquí «-


Support Chat / Chat de Soporte
-» Click Here / Click Aquí «-


Reply With Quote
  #479  
Old 08.12.2013, 10:10
MrVideo's Avatar
MrVideo MrVideo is offline
Black Hole
 
Join Date: Nov 2013
Location: Madison, WI
Posts: 271
Default

The following video is listed by JD2 as being offline, when in fact I downloaded the 720p version using YTD Video Downloader program to do so:

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

This one is a little strange in that it put it in the Linkgrabber Offline package, but it got the name of the video just fine. Nothing else. YTD Video Downloader is currently downloading the file. Don't know if it is 1080p, or not. But, it is supposed to do 1080p now, as I installed the latest version. But it didn't. Only getting the 720p version.

**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff**

System: Linux
Latest version of JD2 installed (kept up-to-date)
[oops, another update has shown up since I started this posting, so I'm one update behind]
Reply With Quote
  #480  
Old 08.12.2013, 10:21
AiWA
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Lram32 View Post
@AiWA your log doesn't contain information of youtube.

@GuitarMantra, I suppose the videos that can't be resume are the dash videos, this new feature is not finished yet, jiaz still is working on that, I asked in the ticket if will be possible to resume such videos, but atm haven't received the answer. I guess will be possible.
So what can I do?

Premiumize.me proxy + JD + YT doesn't work.
Premiumize.me proxy + YT works fine.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:22.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.