JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #41  
Old 29.02.2012, 16:25
ron101 ron101 is offline
JD Fan
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Smile

I must admit ive had no trouble today ,ive clicked on it this morning and it has stayed on all day .Heres hoping jiaz
  #42  
Old 29.02.2012, 17:39
Amsilks
Guest
 
Posts: n/a
Default Deposit File Premium Probs

Hi Jiaz, I concur with Ron, its staying on for me too today. Hopefully fingers crossed it is still there tomorrow morning after a night of downloading.

Cheers
  #43  
Old 01.03.2012, 10:14
chiuchimu chiuchimu is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 65
Default

I'm just starting toi have problems again with Depositfiles. My account is showing premium in JDownloader but Depositfiles acts as if I'm a free user asking for catpcha and downloading one file at a time with waiting between files.

This happened one time before when Depositfiles was updating their server. I'll what until tomorrow and report back if the trouble persists.
  #44  
Old 01.03.2012, 10:16
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,671
Default

they should provide a premium api maybe if customers start asking for one, they will provide one
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #45  
Old 01.03.2012, 14:53
ron101 ron101 is offline
JD Fan
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 70
Default

It looks like youve done it at last, its now the second day and all is well .
Well done JIAZ.(and may all your problems be little ones)
Ive never had this,two days continuous for months,WEEEE. HAHAHA WEVE WON.
  #46  
Old 01.03.2012, 18:34
chiuchimu chiuchimu is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 65
Default

Update:

It's not Jdownloader plugin, It's depositfiles new policy!

Gold members can download a maximum of 20GB a day.

That's crazy since I'm paying them $60 for six months!

don't buy Depositfiles.com.
  #47  
Old 04.03.2012, 08:10
chiuchimu chiuchimu is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 65
Default

New Bug.

JDownloader stops downloading after several Depositfiles file links. I have to manual shutdown JDownloader by Taskmanager(it won't self exit)

then restart JDownloader. Then Depositfiles starts to download again. This has happened three times.

How do I create a log file if the program doesn't shutdown properly?
  #48  
Old 04.03.2012, 19:36
chiuchimu chiuchimu is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 65
Default

Depositfiles still not working
here is the log:


Until this is fixed, How do I get the download URLs from Jdownloader? I have several hundred links - too many to get one at a time. I would like a text file so I can copy and paste.

I want to transfer them to Depositfiles download manager while JDownload plugin gets updated.
Attached Files
File Type: zip Log120304.zip (12.3 KB, 231 views)
  #49  
Old 05.03.2012, 06:00
chiuchimu chiuchimu is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 65
Default

I confirmed it. starting a depositfile download crashes JDownloader. JDownloader stops downloading and won't exit. The context menu pops up but nothing happens if you click on any item.

you can copy the JDownloader link list by highlighting the links you want(Ctrl+A for the entire list) and on the context menu select copy URL. Then paste into Notepad or other text editor. you can paste the links into Depositfiles download manager and download that way until JDownloader fixes their bug.
  #50  
Old 05.03.2012, 12:00
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,671
Default

@Chiuchimu:
GOLD users can download no more than 15 GB for the last 24 hours
22 3/4/12 10:26:51 AM - INFO [java_downloader] -> Premium error
22 3/4/12 10:26:51 AM - SEVERE [java_downloader] -> Premium Account d9f3b3ebcdfd: Traffic Limit reached

what exactly does not work? does jd not close or not react at all?
i cant reproduce the crash. works fine for me. no crash/bugs for me
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #51  
Old 05.03.2012, 17:57
chiuchimu chiuchimu is offline
Mega Loader
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 65
Default

JD tries to connect but doesn't. It just stays like that not downloading. I copy the URLs and put them in Depositfiles Download Manager(DDM) then I can download. Next, I try to exit JD by "close" or "X" but JD hanges on stopping downloads. The program has to be killed by Task-manager.

Jiaz, did you run Depositfiles til the download limit is reached and beyond? try it, I'll include a bunch of Urls for you to test:they are the same ones I'm getting crashes on. I think JD downloads fine until the limit 15~20GB is reached. Once reached, waiting 24 hours later doesn't reset the downloads in JD. The crashing starts after the limit is reached. I'm thinking cookies or something.

All I know is 24 hours later, JD crashes but DMM works fine and the browser download works fine.
Attached Files
File Type: txt urlcopy.txt (15.3 KB, 203 views)
  #52  
Old 06.03.2012, 08:45
dokx
Guest
 
Posts: n/a
Default

Same problem here. Gold account isn't accepted.

Downloading via FF is fine and with fullspeed, I've never been near their 20GB limit (not possible with my connection (DSL 2000) anyway...)
  #53  
Old 06.03.2012, 10:08
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,671
Default

what exactly does *crash* mean for you?
crash = jd closes itself, is gone...?! is that the case. if so then firewall/av/driver/hardware issue. jd does not simply close itself.
if not, then what exactly happens? does the download freeze? does the gui freeze?
the error message comes from depositfile directly and jd only parses it. are you sure you use the exact same accont in jdownloader and browser?

@dokx:
please send username and password and a logfile to support@jdownloader.org
http://support.jdownloader.org/index...i-create-a-log
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #54  
Old 06.03.2012, 20:37
mr_wonder
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hi all, im having the same issue as everyone else with Deposit Files premium.

My account shows invalid expired etc

when refreshing my account in jd it shows traffic left unlimited? and then always promts for captcha.. I have probably reached my 15gb allowance (didint know there was one!?) but wanted to find what's most likely causing my issues

any helps appreciated

p.s btw this is the link to my logfile: http://jdownloader.org/pastebin/76177

which i think i did that correctly

Last edited by mr_wonder; 06.03.2012 at 20:43.
  #55  
Old 07.03.2012, 09:15
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,671
Default

19 06/03/12 19:40:36 - INFO [java_downloader] -> GOLD users can download no more than 15 GB for the last 24 hours
19 06/03/12 19:40:36 - INFO [java_downloader] -> Premium error
19 06/03/12 19:40:36 - SEVERE [java_downloader] -> Premium Account XXXXX: Traffic Limit reached

i guess once the limit is reached, the login process is buggy in jdownloader
need an account where the limit is reached to check/fix this.
email username/password to support@jdownloader.org if you want to help
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #56  
Old 07.03.2012, 14:02
mr_wonder
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
19 06/03/12 19:40:36 - INFO [java_downloader] -> GOLD users can download no more than 15 GB for the last 24 hours
19 06/03/12 19:40:36 - INFO [java_downloader] -> Premium error
19 06/03/12 19:40:36 - SEVERE [java_downloader] -> Premium Account XXXXX: Traffic Limit reached

i guess once the limit is reached, the login process is buggy in jdownloader
need an account where the limit is reached to check/fix this.
email username/password to support@jdownloader.org if you want to help
Hi, well im close to my 15gb (at 7gb atm) so will have reached my limit by tonight.. however the main problem is once Jdownloader allowed me to start my deposit file downloads under premium it keeps greying out and unticking
my premium accoutn setting, meaning on every 500mb link i download i have to retick the account- even then it only allows me to download at ridiciously slow speeds like 40kbps when im used to 500kbps-800kbps?

ps I can send u my username and password but the support@jdownloader.org link takes me to a odd page called **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** ? no idea what that is?
  #57  
Old 07.03.2012, 14:52
editestowy's Avatar
editestowy editestowy is offline
Polish Supporter
 
Join Date: May 2009
Location: PL
Posts: 3,028
Default

Quote:
Originally Posted by mr_wonder View Post
ps I can send u my username and password but the support@jdownloader.org link takes me to a odd page called **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** ? no idea what that is?
You may also send PM directly to Jiaz: click on his name above your post and select "Send a private message..." - new page will open where you can write your message directly to him.
  #58  
Old 07.03.2012, 15:49
Jiaz's Avatar
Jiaz Jiaz is offline
JD Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Germany
Posts: 62,671
Default

support at jdownloader.org
is the email
__________________
JD-Dev & Server-Admin
  #59  
Old 12.03.2012, 21:02
liloleme57
Guest
 
Posts: n/a
Default Server: Bad Request DF Premium

Logfile link attached. http://jdownloader.org/pastebin/76824
  #60  
Old 12.03.2012, 21:08
pspzockerscene's Avatar
pspzockerscene pspzockerscene is offline
Community Manager
 
Join Date: Mar 2009
Location: Deutschland
Posts: 48,213
Default

Moved->Hoster-Plugins!
---
Did you already try to set 1 Max.Con, reset failed files and try again?
How many Max.Con / Max.Dls. are you using at the moment?

GreeZ pspzockerscene
__________________

Ad-free installers || Werbefreie Installer
Windows Setup<--JD2 BETA-->Linux Setup x86 || Linux Setup x64 || Mac Setup
-----=>Support Chat<=-----
Spoiler:

A users' JD crashes and the first thing to ask is:
Quote:
Originally Posted by Jiaz View Post
Do you have Nero installed?
That's true James
Quote:
Originally Posted by James
Die Leute verstehen einfach nicht dass nur weil man mit einer Waffe auch auf Menschen schießen kann dass ein Schützenver​ein kein Ort für Amoklaufide​en ist
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 18:01.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.