JDownloader Community - Appwork GmbH
 

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 29.11.2012, 00:36
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default fritz box 6360 betik istegi

sevgili Freeloader

nihayet bu gün ünitymedya fritzbox 6360 modemi yolladi fakat betigini bulamadim yardimlarini bekliyorum

simdiden tesekkürler
Reply With Quote
  #2  
Old 29.11.2012, 17:17
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

http://jdownloader.org/de/knowledge/...-activate-upnp


ve buna bak
http://jdownloader.org/tr/knowledge/.../upnp?s=lng_tr

UPNPyi modem arayüzünden etkinleştir sistemden de etkinleştir, windows 7 de upnp nasıl etkinleştirilir google a yaz.

takılırsan haber ver görüşürüz
Reply With Quote
  #3  
Old 30.11.2012, 00:23
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

sevgili freeloader

dosyadan exe yi indirdim hariciden ekledim ama olmadi unp ler acik
betik bulamazmiyiz acaba
Reply With Quote
  #4  
Old 30.11.2012, 23:11
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

peki bu http://jdownloader.org/de/knowledge/...-activate-upnp

Bu çalışmadı mı? Modem arayüzünden modemi yenide başlattığında çalışıyor mu? Yani IP değişiyor mu


UPNP yöntemi için:

İşletim sisteminden UPNP etkinleştirilmeli ve güvenlik duvarından UPNpye izin verilmeli yoksa çalışmaz. Bunu yaptın mı?

Verdiğim adrese bak (ağ paylaşım ve paylaşım merkezi demişler) ingilizce sistemde bu gelişmiş paylaşım ayarları olarak geçiyor.
windows.microsoft.com/tr-TR/windows-vista/Enable-or-disable-network-discovery

Eğer yine olmazsa teamviewer ile bakmam lazım ve modem için betik yazmam lazım
Reply With Quote
  #5  
Old 01.12.2012, 01:21
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

hocam dediklerini yaptim ama yinede olmadi malesef

tesekkürler

Last edited by awser; 01.12.2012 at 01:33.
Reply With Quote
  #6  
Old 01.12.2012, 01:36
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

1.Modemin arayüzünden modemi başlatırsan IP değişiyor mu?

2. Sadece modemi değiştirdin değil mi? İnternet bağlantısı değişmedi?

Bunu dene
Code:
[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
        [[[REQUEST]]]
            POST /upnp/control/WANIPConn1 HTTP/1.1
            Host: %%%routerip%%%:49000
            Content-Type: text/xml; charset="utf-8"
            SoapAction:urn:schemas-upnp-org:service:WANIPConnection:1#ForceTermination

            <?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <s:Envelope s:encodingStyle='**External links are only visible to Support Staff** xmlns:s='**External links are only visible to Support Staff**> <s:Body> <u:ForceTermination xmlns:u='urn:schemas-upnp-org:service:WANIPConnection:1' /> </s:Body> </s:Envelope>
        [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]
[[[/HSRC]]]

Last edited by Freeloader; 01.12.2012 at 01:39.
Reply With Quote
  #7  
Old 01.12.2012, 01:41
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Ek olarak, verdiğim çalışmazsa

Jdownloaderın kendi kaydedicisi ile betik oluştur, ve buraya kod olarak yolla
Reply With Quote
  #8  
Old 01.12.2012, 22:37
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

hocam hem modem hemde internetten upnp leri actim ama bir türlü olmuyor

jdownloaderin kendi kaydedicisi ile betik olusturmaya calisinca beni fritzbox sayfasina yönlendirip saatlerce bekliyor öylece kaliyor
Reply With Quote
  #9  
Old 02.12.2012, 07:09
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Evet firtzbox arayüzünde modemi yeniden başlat, bağlantıyı kes bağlan butonlarını bul ve tıkla. bağlantıyı kes ve yeniden bağan, ya da yeniden başlat.

SAKIN RESETe tıklama, bu modem ayarlarını sıfırlar.
Reply With Quote
  #10  
Old 02.12.2012, 21:19
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

üstat bunu daha önce zaten yapmistik
Reply With Quote
  #11  
Old 03.12.2012, 22:59
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Kaydeteme işlemini tam olarak yaptın mı? Eğer yaptıysan JD içerisinde betik göreceksin. Eğer yapmadıysan betik görmeyeceksin. JD kaydedicisi modem arayüzüne bağlanınca modemi ARAYüZDEN FARE İLE TIKLAYARAK yeniden başlatmalısın. Yoksa betik oluşmaz.

Bana oluşturulan betiği göster
Reply With Quote
  #12  
Old 03.12.2012, 23:00
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Veya JD2 indir ve yeniden bağlanma sihibazını kullan > Ayaralar > yeniden bağlanma > Yeniden bağlanma sihirbazı
Reply With Quote
  #13  
Old 03.12.2012, 23:04
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Olmuyorsa beni IRC kanalından bul team ile bakayım.
Reply With Quote
  #14  
Old 05.12.2012, 06:10
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

hocam dünden beri pc yi silip yeniden yükledim bu arada tüm programlari yeniledim
bu aksam unity medyayi arayacagiz bir netice alirsam size bildiririm

betik olusturamiyorum takilip kaliyor öylece

ayarlar> tekrarbaglan> (tekrar baglan betigi yarat) burayi diyorsun degilmi ?

eger buraysa denemedik günüm yok

tesekkürler
Reply With Quote
  #15  
Old 05.12.2012, 15:01
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

@ awser JDOwnloader 2yi indir ve yeniden bağlanma ayarlarına gir, orada yeniden bağlanma sihirbazını göreceksin. Onunla dene. Haber ver


Attached Images
File Type: png sihirbaz.png (78.2 KB, 428 views)

Last edited by Freeloader; 05.12.2012 at 15:05.
Reply With Quote
  #16  
Old 05.12.2012, 22:03
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

üstat jd-2 yi indirdigim zaman eskiyi silmem gerekirmi yoksa ayrica yüklenebiliyormu?
Reply With Quote
  #17  
Old 05.12.2012, 22:23
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hayır, updater.zip bu dosyayı indir ve PROGRAMFILES haricinde bir klasöre çıkart, ve sonra da updater.jar dosyasını çalıştır

Burada http://board.jdownloader.org/showpos...56&postcount=1
Reply With Quote
  #18  
Old 06.12.2012, 01:07
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

selam üstat

dedigin gibi yaptim jd2 yi yeni yükledim yeniden baglan dedigimde bir hayli tarama yapti
sanirim 44 betik denemesini yapiyorduku 41 incide internet baglantimizida kesti öylece yarida kaldi (30 dakika kadar baglanti grelmedi) yani olmuyor

bence biz yarini bekleyelim unutymedyadan ayar vereceklermis gelismeleri size yazarim
tesekkürler
Reply With Quote
  #19  
Old 06.12.2012, 13:44
awser awser is offline
JD Fan
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 72
Default

üstat bu gün yine denedim
betik bulunmadi diyor

ama bu JD2 gayet iyi imis linkleri taniyor sorun yapmiyor
normal JD (takma birim eski hatasi) ni cok veriyordu
Reply With Quote
  #20  
Old 06.12.2012, 20:06
Freeloader
Guest
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by awser View Post
üstat bu gün yine denedim
betik bulunmadi diyor

ama bu JD2 gayet iyi imis linkleri taniyor sorun yapmiyor
normal JD (takma birim eski hatasi) ni cok veriyordu
awser evet JD2 daha hızlı ve eklenti (birim) güncellemeleri gerçek zamanlı, ekip yeni bir güncelleme sistemi entegre etti. Hala yapım aşamasında.

Betik ile ilgili benimle sohbetten irtabata geç ve teamviewer ile halledeyim.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 01:30.
Provided By AppWork GmbH | Privacy | Imprint
Parts of the Design are used from Kirsch designed by Andrew & Austin
Powered by vBulletin® Version 3.8.10 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.