|
|
|||
|
|||
anime.thehylia.com (Offline)
Wszystkie pojedyncze odnośniki do plików z anime.thehylia.com zbieracz linków oznacza jako offline. Można je pobrać za pomocą przeglądarki.
Przykład: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Jednocześnie te same odnośniki są prawidłowo weryfikowane jeżeli przetworzony zostanie link całej strony z odnośnikami: Przykład: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** |
|
||||
|
||||
Poprawiłem obsługę powinno teraz działać zarówno dla całej strony (wtedy przetwarzanie jest przez decrypter) jak i dla pojednyczego linku (przetwarzanie bezpośrednio przez wtyczkę pobierającą).
|
|||
|
|||
Przeszło już kilka aktualizacji JDownloadera 2 a z linkami z anime.thehylia.com ciągle mam problem:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Dodatkowo znalazłem, jeden link którego zbieracz linków nie rozpoznaje: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** Przypuszczam, że może to mieć związek ze znakami [] w adresie. |
|
|||
|
|||
Wygląda na to, że anime.thehylia.com wykorzystuje kilka serwerów. Pozytywna weryfikacja pojedynczych linków zależna jest od tego, z którego serwera plik ma zostać pobrany.
Przykładowo: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** jest weryfikowany prawidłowo, podczas gdy: **External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** nie jest. Nie udało mi się ustalić, czy poszczególne pliki są pobierane zawsze z tych samych serwerów. |
|
|||
|
|||
Kolejna obserwacja:
**External links are only visible to Support Staff****External links are only visible to Support Staff** JD 2 pobiera plik o nazwie 80010, podczas gdy Firefox nadaje plikowi nazwę: [DeadFish] Kakumeiki Valvrave 2nd Season - 09 [720p][AAC].mp4 |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|